- 6 Kasım 2013
- 192
- 160
- 103
Süper kuzucum uzamış sen zaten bakım anlamında elinden geleni yapiyosun sürekli yeni ürünler denemektense istikrarlı davranmak daha mantıklı dün söylediğin ürün için konuşuyorum çoğunun para tuzağı olduğunu dusunuyorum biyolojik olarak mümkün değil o kadar uzamaSoldaki fönlü sağdaki ise dalgalı normal kuruduktan sonraki hali arada 1,5 ay var değerlendirmelerinizi bekliyorum artık sık sık kestirmiyorum
seyda586 sevdabuzer H Hayriye birdal 0mayra @Blackcatt1 @CuriousCat izole @Miyav_su @elf0 @Androleo Sevilla3434 @mabel01 @Dunya1981 @withoutyou C Canlicenaze @bbdogan @Betulkocoglu201
Kesinlikle ben de kullanıyorum ve çok memnunum hatta ben şöyle yapıyorum saçım için 1 ltlik zeytinyağı alıp içine bir baş dövülmüş sarimsak koydum ve karanlık bir yerde bekletiyorum kullanacağım zaman içine yumurtayı (sarı ve beyazı ayirmadan) kırıp sıcak suyun üstüne tutuyorum ısınınca saçıma yedirip 2 saat bekletiyorum yıkayınca sarımsak kokusu kalmıyo gürlesti eski saçıma kıyasla ve uzattı daBi yaz tatilinden sürecinde uzadı. Belki biraz daha uzundur. Benim saçlarım da hiiiçç uzamazdı. İki buçuk sene kestirmedim en son o bakımla o kadar yaptım. Ya uzadığını fayda ettiğini görünce, bi de benim saçlarımın dipleri çok yağlı uçları kuruydu ona falan çok iyi geldiğini görünce o gazla haftada iki kez yaptım. İlk önce sadece yumurtanın akıyla yapıyordum. Sonra dedim sarısı da protein. Her zaman da kalan sarısını kullanamıyorsunuz sarısını da kattım. Zeytinyağını da işte göz kararı yaptım. İyice çırptım. Saçımda üc dört saat bazen sabaha kadar beklettim. Gerçekten faydası oldu çok. Ömrümde ilk defa o kadar uzadı.
Direk sürünce kokar ama yağın içine özünü salinca kokusu kalmıyor canım.Bir de içinde kaldıkça etkisi daha çok artıyormuşBen ısıtmadan yapıyordum ama burda bir çok bakımı ısıtarak yaptıklarını gördüm bende öyle yapayım. Sarımsağı bende yapıyordum. Diplerine sürüyordum ama iki kez falan yaptım. Kokusundan dolayı. Kokmuyorsa öyle yapayım.
İçime su serptin valla haklısınNesi az?! kopuyordu o saç, o halde bu kadar uzadı ve vitamin eksikliğinde vardı bu süreçte birde şimdi normal hızına gelicek o zaman gör uzamayı, hiç az değil boşa kuruntu yapma
Yaaa çok teşekkür ederim sağolasın değer verip okudun bir de çok sağol:)omzuna değmiş. dalgalı olduğu için uçlar kıvrılıp yukarıda duruyor. bundan sonrası hep omzundan aşağıda olacak
bir de sağlıklı uzattın maşallah. aylarca saçın kısaydı, sürekli uçlardan kestiriyordun. sen kabul etmesen de, uzama hızın çok iyi ama sürekli kestirmek durumunda kalmaktan uzama görünmüyordu. artık kestirmeden ilerlersin maşallah
@CuriousCat ve @Blackcatt1 'in söylediklerine de katılıyorum.
Maşallah maşallah bence harikaaa uzama var
Sarımsaklı olan ısıtılıyor mu ki ? Yumurtalı verdiğin tarifi yaparsam ısıtmadan yaparımBen ısıtmadan yapıyordum ama burda bir çok bakımı ısıtarak yaptıklarını gördüm bende öyle yapayım. Sarımsağı bende yapıyordum. Diplerine sürüyordum ama iki kez falan yaptım. Kokusundan dolayı. Kokmuyorsa öyle yapayım.
Çok teşekkür ederimm iyiki varsın desteğin için çok sağol hep yanımdasınnncanım uzama var vitamın eksıklıgın kapanmaya baslamış ya uzamada artmıs ayne devam bakımlara
Canım sende denesene o yüzden gönderdim fotoyu sana çok değil bir hafta dene sonuca göre devam edersin olmazmıMaşallah maşallah bence harikaaa uzama varNazar değmesin kuzummm
sen sağol, emeğin ve kararlılığın beni de motive etti hepYaaa çok teşekkür ederim sağolasın değer verip okudun bir de çok sağol:)
Ne kadar o yağların fiyatı şimdi proderma gold sipariş ettim deniycem zaten merak etme:)) çok sağol fotoğraflar içinCanım sende denesene o yüzden gönderdim fotoyu sana çok değil bir hafta dene sonuca göre devam edersin olmazmı
Yaaa çok iyisin iyiki tanışmışız inşallah sende bende rapunzelsen sağol, emeğin ve kararlılığın beni de motive etti hep
bir de canım saça çok nazar değiyor bence. sana yazarken bol bol maşalllah ve nazar boncuğu ekliyorum o yüzden
Nane 13 kabak çekirdeği 8 lira canım, hindistan cevizi yağıyla kullanıyorum bunları ayrıca içebilirsen ısırgan otu suyu, öncedende söylemiştim süt yapıyo diye içmiştim çok iyi geldi saçlarıma, şimdi içemiyorum böbrek taşım var diye malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?