Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum (Fotoğraflı)

canım uzama var vitamın eksıklıgın kapanmaya baslamış ya uzamada artmıs ayne devam bakımlara

Süper kuzucum uzamış sen zaten bakım anlamında elinden geleni yapiyosun sürekli yeni ürünler denemektense istikrarlı davranmak daha mantıklı dün söylediğin ürün için konuşuyorum çoğunun para tuzağı olduğunu dusunuyorum biyolojik olarak mümkün değil o kadar uzama

Kesinlikle ben de kullanıyorum ve çok memnunum hatta ben şöyle yapıyorum saçım için 1 ltlik zeytinyağı alıp içine bir baş dövülmüş sarimsak koydum ve karanlık bir yerde bekletiyorum kullanacağım zaman içine yumurtayı (sarı ve beyazı ayirmadan) kırıp sıcak suyun üstüne tutuyorum ısınınca saçıma yedirip 2 saat bekletiyorum yıkayınca sarımsak kokusu kalmıyo gürlesti eski saçıma kıyasla ve uzattı da

Ben ısıtmadan yapıyordum ama burda bir çok bakımı ısıtarak yaptıklarını gördüm bende öyle yapayım. Sarımsağı bende yapıyordum. Diplerine sürüyordum ama iki kez falan yaptım. Kokusundan dolayı. Kokmuyorsa öyle yapayım.

Direk sürünce kokar ama yağın içine özünü salinca kokusu kalmıyor canım.Bir de içinde kaldıkça etkisi daha çok artıyormuş

Nesi az?! kopuyordu o saç, o halde bu kadar uzadı ve vitamin eksikliğinde vardı bu süreçte birde şimdi normal hızına gelicek o zaman gör uzamayı, hiç az değil boşa kuruntu yapma
İçime su serptin valla haklısın

Yaaa çok teşekkür ederim sağolasın değer verip okudun bir de çok sağol:)

Sarımsaklı olan ısıtılıyor mu ki ? Yumurtalı verdiğin tarifi yaparsam ısıtmadan yaparım

Yaaa çok teşekkür ederim sağolasın değer verip okudun bir de çok sağol:)
sen sağol, emeğin ve kararlılığın beni de motive etti hep

bir de canım saça çok nazar değiyor bence. sana yazarken bol bol maşalllah ve nazar boncuğu ekliyorum o yüzden

Canım sende denesene o yüzden gönderdim fotoyu sana çok değil bir hafta dene sonuca göre devam edersin olmazmı
Ne kadar o yağların fiyatı şimdi proderma gold sipariş ettim deniycem zaten merak etme:)) çok sağol fotoğraflar için

sen sağol, emeğin ve kararlılığın beni de motive etti hep

bir de canım saça çok nazar değiyor bence. sana yazarken bol bol maşalllah ve nazar boncuğu ekliyorum o yüzden
Yaaa çok iyisin iyiki tanışmışız inşallah sende bende rapunzel
Eski saçlarım olsa nazar değerdi o yüzden kısaldı saölarım zatende şimdiki saçlarıma hayatta nazar değmez

Aybuscum biraz mola ver . Saçını bi iki ay kendi haline bırak . Uğraştıkça saplantı yapıyoruz . Kötü niyetten demiyorum sana kıyamıyorum . Hayatı kaçırma saçımla uğraşıcam diye. Azıcık gez eğlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…