Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum (Fotoğraflı)

Çok teşekkür ederimm iyiki varsın desteğin için çok sağol hep yanımdasınnn
benim demir eksikligim gibi dökülmeyi hep daxta yaglarda aradim durdum bir allahin kulu doktorda demir eksikliginden kaynaklanıyor demedi 2 aydır demir hapini kullanıyorum dokulme %70 azaldi seninkilerde oyle olacak vitamin eksigin kapaninca gor bak uzamayi

Eccamm kötü niyetten niye diyesin aşkom:)) haklısın ama bu kısa saölarla mutlu değilim(( nasıl gezeyim nişanlımla

Ayyy çok mutlandımmm şimdi içime su serptin resmen

Bu arada 1 er şişe ne kadar yetti sana? Annemin adı da sevil sende mi sevil yoksa:))

Bu arada 1 er şişe ne kadar yetti sana? Annemin adı da sevil sende mi sevil yoksa:))
evet benim adımda sevil nane yağı var hala çünkü ondan damla damla ekliyorsun kabakta iki üç kullanımlık kaldı ondanda tatlı kaşığı ekliyordum bir hafta yapmıştım yani 10 gün falan gider

Benimde Demir eksikliğim vardı. 10 du demirim. Gecen sene doktora gittim cildiyeye bi kutu kullandım ama düzensiz kullandım. Bu sene tekrar gittim. 3 kutu kullandım. 15 di demirim. 57 oldu. Hala kullanıyorum. D vit kullanıyorum. B12 vuruluyorum. Saçlar dahil olmak üzere her yerden belli ediyor kendini vitler. Benimde çok dökülürdü artık değil. Ayrıca tatlım neden gezemeyeceksin nişanlınla. O kadar kötü değil kötü değil ki hatta. Sadece kısa olmasını sorun yapıyorsun sanırım o da uzuyor bak. Sen benim saçımı görsen :) Allahım kapalı olmasam nasıl acacam bu saçları derim :) sen yumurtayı bi yap bak. Protein deposu o

aybuss canım bi kere kısa saç her zaman daha tarz durur. ben yıllar sonra ilk defa değişiklik istediğim için saçımı uzatıyorum. yoksa yıllardır kendi rızamla kısa saçlıydım.

Sevilla3434 bir hafta boyunca her gün kullandın yani di mi?

C Canlicenaze acil şifalar. kan değeri yükselince saçlar da gürleşiyor.

evet, bir gün kullanamadım sadece sabaha kadarda beklettim saçımda

Eccamm kötü niyetten niye diyesin aşkom:)) haklısın ama bu kısa saölarla mutlu değilim(( nasıl gezeyim nişanlımla
öle deme kalp güzel görür. insan birini sevince en güzel onu görür . ne saç kısalığı ne boy kısalığı hiç önemli olmaz. :))

öle deme kalp güzel görür. insan birini sevince en güzel onu görür . ne saç kısalığı ne boy kısalığı hiç önemli olmaz. :))
Doğru da işte bende de takıntı var ah eski saçlarım olsaa :))

Bende yıllardır uzun kullanırdım şimdi kısa değişik geliyor

evet benim adımda sevil nane yağı var hala çünkü ondan damla damla ekliyorsun kabakta iki üç kullanımlık kaldı ondanda tatlı kaşığı ekliyordum bir hafta yapmıştım yani 10 gün falan gider
Memnun oldum:))inşallah bu yaptıklarımıza değer

Arkadaşım sen şimdi nane ve kabak çekirdeği yağı ile mi uzattın yanı? Annem bana bissürü yağ almış televizyondan duyup. Ben yumurta ve zeytinyağına onları da ekliyorum dört beş seferdir belki daha fazla olmuştur ama onlar Yok içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…