- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
benim demir eksikligim gibi dökülmeyi hep daxta yaglarda aradim durdum bir allahin kulu doktorda demir eksikliginden kaynaklanıyor demedi 2 aydır demir hapini kullanıyorum dokulme %70 azaldi seninkilerde oyle olacak vitamin eksigin kapaninca gor bak uzamayiÇok teşekkür ederimm iyiki varsın desteğin için çok sağol hep yanımdasınnn
Eccamm kötü niyetten niye diyesin aşkom:)) haklısın ama bu kısa saölarla mutlu değilimAybuscum biraz mola ver . Saçını bi iki ay kendi haline bırak . Uğraştıkça saplantı yapıyoruz . Kötü niyetten demiyorum sana kıyamıyorum . Hayatı kaçırma saçımla uğraşıcam diye. Azıcık gez eğlen
Ayyy çok mutlandımmm şimdi içime su serptin resmenbenim demir eksikligim gibi dökülmeyi hep daxta yaglarda aradim durdum bir allahin kulu doktorda demir eksikliginden kaynaklanıyor demedi 2 aydır demir hapini kullanıyorum dokulme %70 azaldi seninkilerde oyle olacak vitamin eksigin kapaninca gor bak uzamayi
Bu arada 1 er şişe ne kadar yetti sana? Annemin adı da sevil sende mi sevil yoksa:))Nane 13 kabak çekirdeği 8 lira canım, hindistan cevizi yağıyla kullanıyorum bunları ayrıca içebilirsen ısırgan otu suyu, öncedende söylemiştim süt yapıyo diye içmiştim çok iyi geldi saçlarıma, şimdi içemiyorum böbrek taşım var diye malesef
evet benim adımda sevilBu arada 1 er şişe ne kadar yetti sana? Annemin adı da sevil sende mi sevil yoksa:))
evet, bir gün kullanamadım sadece sabaha kadarda beklettim saçımdaaybuss canım bi kere kısa saç her zaman daha tarz durur. ben yıllar sonra ilk defa değişiklik istediğim için saçımı uzatıyorum. yoksa yıllardır kendi rızamla kısa saçlıydım.
Sevilla3434 bir hafta boyunca her gün kullandın yani di mi?
C Canlicenaze acil şifalar. kan değeri yükselince saçlar da gürleşiyor.
öle deme kalp güzel görür. insan birini sevince en güzel onu görür . ne saç kısalığı ne boy kısalığı hiç önemli olmaz. :))Eccamm kötü niyetten niye diyesin aşkom:)) haklısın ama bu kısa saölarla mutlu değilim(( nasıl gezeyim nişanlımla
Doğru da işte bende de takıntı var ah eski saçlarım olsaa :))öle deme kalp güzel görür. insan birini sevince en güzel onu görür . ne saç kısalığı ne boy kısalığı hiç önemli olmaz. :))
Bende yıllardır uzun kullanırdım şimdi kısa değişik geliyoraybuss canım bi kere kısa saç her zaman daha tarz durur. ben yıllar sonra ilk defa değişiklik istediğim için saçımı uzatıyorum. yoksa yıllardır kendi rızamla kısa saçlıydım.
Sevilla3434 bir hafta boyunca her gün kullandın yani di mi?
C Canlicenaze acil şifalar. kan değeri yükselince saçlar da gürleşiyor.
Memnun oldum:))inşallah bu yaptıklarımıza değerevet benim adımda sevilnane yağı var hala çünkü ondan damla damla ekliyorsun kabakta iki üç kullanımlık kaldı ondanda tatlı kaşığı ekliyordum bir hafta yapmıştım yani 10 gün falan gider
Ben şimdi 1 hafta birşey yapmıycam sadece uçlara hindistan cevizi sürerim sonrada acı biberi deniycem 1 hafta ona göre nanemi bibermi karar vericem artıkMemnun oldum:))inşallah bu yaptıklarımıza değer
Bu ne canımmEki Görüntüle 2005438
Hazırladım bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?