Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum (Fotoğraflı)

Evet foto eklemiştim tam ölçemedim ama bir haftada 2 yada 3 cm uzadı bir dahaki denememde boydan foto çekicem

Bu yöntemi yeni duydum biraz araştırma yaptım Peki 1 hafta bunu yapıyoruz ama şampuan mahvetmez mi saçı?? Çok heveslendim şimdi ben yaaa

Bu yöntemi yeni duydum biraz araştırma yaptım Peki 1 hafta bunu yapıyoruz ama şampuan mahvetmez mi saçı?? Çok heveslendim şimdi ben yaaa
doğru söylüyorsun sık yıkamak iyi değil ama artık yaz geldi zaten sık sık yıkarız belki şampuanını bitkisel olanlardan seçersen daha iyi olur, ayrıca 1 haftadan fazlada kullanabilirsin ben denemek için öyle yapmıştım

arkadaşlar forumlardan birinde okudum mayalı süt içmeyi deneyen varmı aranızda, bu arada etiketlemeyi bilmiyorum biriniz tarif ederse sevinirim

arkadaşlar forumlardan birinde okudum mayalı süt içmeyi deneyen varmı aranızda, bu arada etiketlemeyi bilmiyorum biriniz tarif ederse sevinirim
ben bir gün içtim ama midem kötü oldu, devam etmedim. ben normalde de mayalı şeyler yiyemem ama risk aldım, olmadı

aybuss cum ben bu masaj yöntemiyle bir haftada bir parmak saç uzattım

her gün 10 dk masaj, her gün vitamin hapı, toplam iki kere de yağ bakımı yaptım. bu kadar emeğe de uzasın bi zahmet

aybuss cum ben bu masaj yöntemiyle bir haftada bir parmak saç uzattım

her gün 10 dk masaj, her gün vitamin hapı, toplam iki kere de yağ bakımı yaptım. bu kadar emeğe de uzasın bi zahmet
Ayyy inşallah uzar ya :)) çok sevindimmm ben üşengeçliğimden duramıyorum ters bi de yapamadım 1 kez yaptım ama alışıyım bari bende

Ayyy inşallah uzar ya :)) çok sevindimmm ben üşengeçliğimden duramıyorum ters bi de yapamadım 1 kez yaptım ama alışıyım bari bende
canım ben de ters duramıyorum, tansiyonum var. eğilirsem başım çok ağrıyor.

düz uzanarak yada oturarak yaptım ben.

Sevilla3434 canim kabak cekirdegi yagi koyu renkte bir yagmi dolabı duzenlerken denk geldim baya bi zaman once bi karisim.icin.almıştım attimmi atmadimmi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…