- 6 Kasım 2013
- 192
- 160
- 103
Evet foto eklemiştim tam ölçemedim ama bir haftada 2 yada 3 cm uzadı bir dahaki denememde boydan foto çekicemArkadaşım sen şimdi nane ve kabak çekirdeği yağı ile mi uzattın yanı? Annem bana bissürü yağ almış televizyondan duyup. Ben yumurta ve zeytinyağına onları da ekliyorum dört beş seferdir belki daha fazla olmuştur ama onlar Yok içinde
Tamam canımEvet foto eklemiştim tam ölçemedim ama bir haftada 2 yada 3 cm uzadı bir dahaki denememde boydan foto çekicem
doğru söylüyorsun sık yıkamak iyi değil ama artık yaz geldi zaten sık sık yıkarız belki şampuanını bitkisel olanlardan seçersen daha iyi olur, ayrıca 1 haftadan fazlada kullanabilirsin ben denemek için öyle yapmıştımBu yöntemi yeni duydum biraz araştırma yaptım Peki 1 hafta bunu yapıyoruz ama şampuan mahvetmez mi saçı?? Çok heveslendim şimdi ben yaaa
canim @ nick seklinde yapıyorsun @ koyduktan sonra bir boşluk birakip etiketlemek istediğin nicki yaziyorsunarkadaşlar forumlardan birinde okudum mayalı süt içmeyi deneyen varmı aranızda, bu arada etiketlemeyi bilmiyorum biriniz tarif ederse sevinirim
rica ederim gule gule kullan
ben bir gün içtim ama midem kötü oldu, devam etmedim. ben normalde de mayalı şeyler yiyemem ama risk aldım, olmadıarkadaşlar forumlardan birinde okudum mayalı süt içmeyi deneyen varmı aranızda, bu arada etiketlemeyi bilmiyorum biriniz tarif ederse sevinirim
Kizlar bi yerde gördüm sac uzatiyormuş 1 hafta yapılıp ara veriliyormuş onu yapalım mı hepimiz ? Bi kanepeye uzanip kafamızı ters çevirip masaj yapıyoruz 4 5 dk falan sonra yabaş yavaş kalkıyoruz kan dolaşımını hizlandiriyormussevdabuzer @ecca Blackcatt1 @0mayra izole H haticekvx CuriousCat H haticekvx
Ayyy inşallah uzar ya :)) çok sevindimmm ben üşengeçliğimden duramıyorum ters bi de yapamadım 1 kez yaptım ama alışıyım bari bendeaybuss cum ben bu masaj yöntemiyle bir haftada bir parmak saç uzattım
her gün 10 dk masaj, her gün vitamin hapı, toplam iki kere de yağ bakımı yaptım. bu kadar emeğe de uzasın bi zahmet
çok hoş yaaaKızlar bana nişanlım hediye olarak 2 urban biotinli saç toniği aldı ahahahaha çok sevindim :))sevdabuzer Dunya1981 izole @ecca Blackcatt1 CuriousCat
canım ben de ters duramıyorum, tansiyonum var. eğilirsem başım çok ağrıyor.Ayyy inşallah uzar ya :)) çok sevindimmm ben üşengeçliğimden duramıyorum ters bi de yapamadım 1 kez yaptım ama alışıyım bari bende
Başını geriye mi verdin kuzummcanım ben de ters duramıyorum, tansiyonum var. eğilirsem başım çok ağrıyor.
düz uzanarak yada oturarak yaptım ben.
biotinli olması ggüzelmiş canim nişanlinin seni dusunmeside apayri guzel icerik kismina baksana dimethicone( silikon) varmiKızlar bana nişanlım hediye olarak 2 urban biotinli saç toniği aldı ahahahaha çok sevindim :))sevdabuzer Dunya1981 izole @ecca Blackcatt1 CuriousCat
Evet koyu renkte canım böyle koyu sarı gibiSevilla3434 canim kabak cekirdegi yagi koyu renkte bir yagmi dolabı duzenlerken denk geldim baya bi zaman once bi karisim.icin.almıştım attimmi atmadimmi bilemedim
bendeki nar eksisi gibi rrengi kokluyorum kabak cekirdegini andiriyor ben en iyisi aktara göstereyimEvet koyu renkte canım böyle koyu sarı gibi
evet. ama kalp seviyemden aşağıda tutmadım. aksi takdirde başım ağrıyor.Başını geriye mi verdin kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?