Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum (Fotoğraflı)

Saçlarımı dün sadece 1 kez yıkadım yipranmasin diye, bugün sınavdan gelince yağ bakımları yapacağım

Saat 20:30 gibi saçlarıma mecitefendi kürünü yağını yani sürdüm, bu kötü kokulu yağ bitti 2si de , bitince proderm geç uzayan saçlar için olan yağa başlayacağımm

Kızlar bugün program hazırladım bayrama kadar sıkı yağ bakımı ve selective keratin maskesi yapacağım. Arife günü son bakımımı yapıp da ara verip 10 Temmuz'a kadar ara vereceğim:)

Çok teşekkür ederimm 90 almışım
tebriklerrrr

Saat 20:30 gibi saçlarıma mecitefendi kürünü yağını yani sürdüm, bu kötü kokulu yağ bitti 2si de , bitince proderm geç uzayan saçlar için olan yağa başlayacağımm
ben de eşit miktarda susam yağı, zeytinyağı ve çam terebentin ile masaj yaparak saç derime bakımı yaptım. uçlara hindistan cevizi yağı ve kuaf keratinli saç maskesi sürdüm. bir saat bekletip yıkadım.

böylece zeytinyağım ve susam yağım bitti benim de. hindistan cevizi yağı ile devam edeceğim.

Canlarım bu mecitefendi bitti diye ğzüldüm çünkü az önce saçlarımı yıkadım son kez yaptım diye mi ne inanılmaz uzama var gözle görülür, proderm işe yaramazsa mecitefendiye kesin geri dönerim ben.
Bu arada selective maskemi yaptım ısı uyguladım, yarın öğle falan akıtırım saçımdan
Blackcatt1 izole Sevilla3434 sevdabuzer @ecca CuriousCat

Arife gününde aradan önceki son bakımımı yapıp selective maske ile bakımlandırıp düzleştiricem. O günde fotoğraf yükliycem buraya bakalım nasıl gidiyo bu saçlar:) meraklandım şimdiden:)
Ara döneminde de baya hızla uzar, 10 Temmuz civarı yeniden yağ sürmeye devam :))

Şifa olsun rapunzelliğe az kaldı senin

ayyy cok merak ettim simdi :))) gördünmü bak vitamin eksigin kapanmaya baslamis bakimlarda duzenliolunca uzama boyle artar bence simdi prodermayi kullan onu bitir sonra mecitefendiye gec

Son düzenleme:
Haklısın ara dönemlerde uzar, bende meraklandım nasıl olmuş acaba bekliyoruz fotolarını

ayyy cok merak ettim simdi :))) gördünmü bak vitamin eksigin kapanmaya baslamis bakimlarda duzenliolunca uzama boyle artar bence simdi prodermayi kullan onu bitir sonra mecitefendiye gec
Evett bir de kestirmiycem ya anlıycaz normalde ne kadar uzuyo:))

Evet biz bayağı büyük bir kitle olduk ve gün geçtikçe de büyüyoruz aybuşum:))
Uzamasina uzuyor da biraz dişini sık ve kesme eylüle kadar omuza gelsin artık o saç izin ver buna :)
Omuzu geçer belki de :)) inşallah inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…