Süper canım çok sağlıklı gorunuyo duzlestirici ince gösterir hem de sağlığını bozar fòn fırçasıyla şekillendirmek daha iyi bana göre canım.Dayanamadım ve fotoğraf yüklüyorum kızlar düzleştridğim hali ama saçlarım düzleşmiyor az ısıda pek düzleştirdiğim söylenemez ama bilginiz olsunnsevdabuzer izole 0mayra CuriousCat @ecca Sevilla3434
Kesinlikle cok saglikliDayanamadım ve fotoğraf yüklüyorum kızlar düzleştridğim hali ama saçlarım düzleşmiyor az ısıda pek düzleştirdiğim söylenemez ama bilginiz olsunnsevdabuzer izole 0mayra CuriousCat @ecca Sevilla3434
Güzel görünüyor, tam gaz devamDayanamadım ve fotoğraf yüklüyorum kızlar düzleştridğim hali ama saçlarım düzleşmiyor az ısıda pek düzleştirdiğim söylenemez ama bilginiz olsunnsevdabuzer izole 0mayra CuriousCat @ecca Sevilla3434
Fön fırçasıyla ypamıyorum, bu konuda beceriksizimSüper canım çok sağlıklı gorunuyo duzlestirici ince gösterir hem de sağlığını bozar fòn fırçasıyla şekillendirmek daha iyi bana göre canım.
Evett meraktayız :))
Kestirmek yokKesinlikle cok saglikli
Bi de kestirme uzayınca daha da saglikli daha da guzel olucak
Teşekkür ederimm devam devam, bu arada ben kabak çekirdeği yağını ne gratis ne watsonslarda bulabildim belki onu da deniycem aradan sonraGüzel görünüyor, tam gaz devam
Aybuş önce benim de döküldü ama sonrasında öyle bir problem yaşamadım hatta normalde saçımda çok kalınca bile dökerdi şimdi gece surup sabah yıkıyorum hiç dökülme olmuyor.Bence saçın alışma sürecinde her urun dökme yapıyor çünkü benim hindistan cevizi yağını ilk kullandığım zamanlarda da biraz dökmüştü sonraki kullanımlarda durdu acaba birkaç defa daha mi deneseydin çok abartılı bir dökme değilse egersevdabuzer Bir sorum olacak, acaba bu proderm goldu tek başına mı süreyim ? Dax supergro bende saçlarımı dökmüştü son zamanlafda kimse ondan memnun değil ama youtube videolarjnda herksn neredeyse uzatmış, 2 kutumu da birisind vermiştim döküyor diye, acaba ikisini karıştırıp mı uygulasam ?
Bu arada tüm yağ bakımlarında saçlarım dökülüyor hemde fazla fazla bunun nedeni ne olabilir acaba:/ uçlarına da ddğiylr ondan olabilir mi çünkü kısa masaj yaparken oralara da gdliyor
Ya benim tüm yağlar dökme yapıyor ama dipten değil canım, uçtan. Diplere sürereken orta bçlüme de geliyor tam saçımda kopmaların olduğu yere yani, hindistan cebizi yağı da karışık yağlar da daxta da oluyrAybuş önce benim de döküldü ama sonrasında öyle bir problem yaşamadım hatta normalde saçımda çok kalınca bile dökerdi şimdi gece surup sabah yıkıyorum hiç dökülme olmuyor.Bence saçın alışma sürecinde her urun dökme yapıyor çünkü benim hindistan cevizi yağını ilk kullandığım zamanlarda da biraz dökmüştü sonraki kullanımlarda durdu acaba birkaç defa daha mi deneseydin çok abartılı bir dökme değilse eger
gliss mucizevi bakım yağı mı? turuncu şişede olan? ben kullandım canım. memnun kaldım. yumuşatıyor. yalnızca uçlara uyguluyorum. şimdi bitince krem versiyonunu aldım, yağ kadar güzel değil. bu bitince gene yağ versiyonunu alırım.Kızlar ya şu gliss in yağını çok övüyolar kullanan var mı?
canım uçlardan koparak dökülmeden bahsediyorsan, o yıpranma kaynaklı. senin artık o yıpranmış uçlarının tamamı kesildi, bundan sonra kopmaz bence.Ya benim tüm yağlar dökme yapıyor ama dipten değil canım, uçtan. Diplere sürereken orta bçlüme de geliyor tam saçımda kopmaların olduğu yere yani, hindistan cebizi yağı da karışık yağlar da daxta da oluyr
Orda bende bulamadım aktarda var sadece sanırımFön fırçasıyla ypamıyorum, bu konuda beceriksizimsağlıklı ama baksana omuzun altına bi gelse
Evett meraktayız :))
Kestirmek yokarife günkü moladan sonra mı fotoğraflasam ne zaman fotoğraflasam
Teşekkür ederimm devam devam, bu arada ben kabak çekirdeği yağını ne gratis ne watsonslarda bulabildim belki onu da deniycem aradan sonra
Peki canım ben de almayı dusunuyorum elseve ı kullanıyodum daha sonra bir yerden aldığımda ya bozuktu ya sahteydi su gibiydi ben de soğudum ondan gliss denicem bu sefer bakalimgliss mucizevi bakım yağı mı? turuncu şişede olan? ben kullandım canım. memnun kaldım. yumuşatıyor. yalnızca uçlara uyguluyorum. şimdi bitince krem versiyonunu aldım, yağ kadar güzel değil. bu bitince gene yağ versiyonunu alırım.
Dipten değilseYa benim tüm yağlar dökme yapıyor ama dipten değil canım, uçtan. Diplere sürereken orta bçlüme de geliyor tam saçımda kopmaların olduğu yere yani, hindistan cebizi yağı da karışık yağlar da daxta da oluyr
canım uçlardan koparak dökülmeden bahsediyorsan, o yıpranma kaynaklı. senin artık o yıpranmış uçlarının tamamı kesildi, bundan sonra kopmaz bence.
kökten dökülme yapan ürün olursa, ona 2-3 kullanımdan fazla şans vermemek lazım.
Orda bende bulamadım aktarda var sadece sanırım
aybuss um fon fırçasını önce ben de beceremiyorum fon çeken arkadaşları görünce nasıl yapiyo bunlar diyodum ama insan yapa yapa pratik kazanıyo şimdi elim alıştı o şekilde duzlestiriyodum
Peki canım ben de almayı dusunuyorum elseve ı kullanıyodum daha sonra bir yerden aldığımda ya bozuktu ya sahteydi su gibiydi ben de soğudum ondan gliss denicem bu sefer bakalim
Dipten değilseizole nin dediği gibi yıpranan yerlerdir canım yağla alakası yoktur ama dax a şans vermelisin bir kere daha ben nerdeyse çöp e atacaktım bir sürü video izledim herkes çok memnun ya dur dedim bu sefer de az kullanym çünkü ilk zamanlar iki gün yağlı kalıyodu saçım az kullanınca sorun çözüldü ve bu ara daha hızlı uzuyo sanki bakalım zamanla göreceğiz dax etkisini
Kızlar dayanamadım gittim dax aldım, internette videoları izleyip gaza geldim veee yetmedi sıkı durun nane yağı, kabak çekirdeği yağı ve çam terebentin esansı aldım karzen marka iyi dedi aktarcı yağ vermemiş ama ya saç bakım diyo esansın üstünde sıkıntı olur mu ?aybuss @ecca izole sevdabuzer Blackcatt1 kızlar taze ısırgan bulup kurutun her akşam çayını için ben emzirirken içmiştim saçlarıma çok faydası oldu şiddetle tavsiye ediyorum böbrek taşım olduğu için içemiyorum ben ama birkaç ay kesinlikle deneyin
Peki canım ben de almayı dusunuyorum elseve ı kullanıyodum daha sonra bir yerden aldığımda ya bozuktu ya sahteydi su gibiydi ben de soğudum ondan gliss denicem bu sefer bakalim
Çok hızlı ve azimlisinKızlar dayanamadım gittim dax aldım, internette videoları izleyip gaza geldim veee yetmedi sıkı durun nane yağı, kabak çekirdeği yağı ve çam terebentin esansı aldım karzen marka iyi dedi aktarcı yağ vermemiş ama ya saç bakım diyo esansın üstünde sıkıntı olur mu ?
Bi süre az az damla şeklinde benmari usulü ertirip dax, kabak çakirdeği yağı, nane yağı ve çam terebenti esansı ve proderm geç uzayan saçlar için olanını karıştırıp ısıtıp saçıma süreyim masajla
sevdabuzer @ecca Sevilla3434 izole seyda586 0mayra Blackcatt1 CuriousCat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?