- 1 Ekim 2016
- 736
- 644
- 103
- 29
Ben de kullaniyorum ikisini de0mayra çok özür dilerim canım ben elseve'le gliss'i karıştırmışım her zaman yaptığım gibi .
benim memnun kaldığım elseve mucizevi bakım yağı imiş. bence senin son aldığında kesin sorun varmış. bendeki koyu kıvamlı bir yağ, serum kıvamında.
yağı beğendim. kremi ise dalgalı/kıvırcık saçlılar için uygun, şekillendirmede çok başarılı. ama benim istediğim onarım ve yumuşatma olduğu için ben yağını tekrar alırım.
resmini de çektim şimdi .
Eki Görüntüle 2007533
Çok hızlı ve azimlisin
sac uçlarına mi yedirdinBiraz önce kabak çekirdeği yağı, nane yağı, çam terebentin esansı, dax supergro ve prodermi karıştırıp hafif ısıtıp masajla saç uçlarıma yedirmeyi başardımm
Bu arada prodermin kapakları ddğişik 2 sininde imşallah sahte değildir internetten sipariş verirsem böyle olur
sevdabuzer izole 0mayra Blackcatt1
saç diplerine yedirdin di mi canım?Biraz önce kabak çekirdeği yağı, nane yağı, çam terebentin esansı, dax supergro ve prodermi karıştırıp hafif ısıtıp masajla saç uçlarıma yedirmeyi başardımm
Bu arada prodermin kapakları ddğişik 2 sininde imşallah sahte değildir internetten sipariş verirsem böyle olur
sevdabuzer izole 0mayra Blackcatt1
hepsini karıştırmak ağır gelmesin ? 1 gün nane-kabak-çt karışım bir günde proderm+dax olarak kullansanKızlar dayanamadım gittim dax aldım, internette videoları izleyip gaza geldim veee yetmedi sıkı durun nane yağı, kabak çekirdeği yağı ve çam terebentin esansı aldım karzen marka iyi dedi aktarcı yağ vermemiş ama ya saç bakım diyo esansın üstünde sıkıntı olur mu ?
Bi süre az az damla şeklinde benmari usulü ertirip dax, kabak çakirdeği yağı, nane yağı ve çam terebenti esansı ve proderm geç uzayan saçlar için olanını karıştırıp ısıtıp saçıma süreyim masajla
sevdabuzer @ecca Sevilla3434 izole @seyda586 0mayra Blackcatt1 CuriousCat
Ay pardon saö diplerime yazacaktımm aman Allahım Allah korusun uçlarına yedirmeddn başardım yani demek istedim pardon:))sac uçlarına mi yedirdin
su prodermanin görselini icerik kismini bana özelden atsana
Hepsinin içeriği etkili ama bilmiyorum ki ya :/ prodermin içeriğini ekliyim şimdihepsini karıştırmak ağır gelmesin ? 1 gün nane-kabak-çt karışım bir günde proderm+dax olarak kullansan
Estrfllh canım çok teşekkür ederim bilgilendirdigin için0mayra çok özür dilerim canım ben elseve'le gliss'i karıştırmışım her zaman yaptığım gibi .
benim memnun kaldığım elseve mucizevi bakım yağı imiş. bence senin son aldığında kesin sorun varmış. bendeki koyu kıvamlı bir yağ, serum kıvamında.
yağı beğendim. kremi ise dalgalı/kıvırcık saçlılar için uygun, şekillendirmede çok başarılı. ama benim istediğim onarım ve yumuşatma olduğu için ben yağını tekrar alırım.
resmini de çektim şimdi .
Eki Görüntüle 2007533
harikaKabak çekirdeği yagi, nane yagi, cam terebentin esansı, proderm karışık bakim yagi, dax supergrodan azar azar ekleyerek sadece sac diplerime yedirerek uyguladım ve HİÇ DÖKÜLME OLMADI demej kı diplere sürünce dökülme olmuyormuş :)
Aynen haklısın çokk süper oldu böyle yapmamharika
hep diyorum, azı karar çoğu zarar
Acı biberli yağ mı sade mi sürüyosunEki Görüntüle 2008050
Acı biberli yağı sürdüm biraz önce, çok zahmetli heryer kıpkırmızı oldu, naneli olan daha kolaydı onun sayesinde iki senedir kötü olan saçlarımın dalgası yavaş yavaş yerine geliyo çoook mutluyum
Yok hindistan cevizi yağıyla pul biberi karıştırıp bir hafta karanlık bir yerde beklettim bugün olduAcı biberli yağ mı sade mi sürüyosun
Bence uçlara onu sür diplere nana kabak çekirdeği yağı vs yağlar +1 gün sırf hindistan cebizi yağını dip boy ve uçlraKızlar hindistancevizi yağı alacağım da haftada kaç gün kullanmalıyım sizce hızlı uzatma için?
Bence uçlara onu sür diplere nana kabak çekirdeği yağı vs yağlar +1 gün sırf hindistan cebizi yağını dip boy ve uçlra
Her gun bakim yapmak saçı cok yorarBen 1 hafta kabak çekirdeği yağı ve nane yağı yapıp diğer hafta hindistan cevizi yağı kullansam diye düşündüm. 1 hafta boyunca her gün hindistan cevizi sürsem çok mu fazla olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?