Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum (Fotoğraflı)

Ben de kullaniyorum ikisini de
Bence de guzel ürünler

Biraz önce kabak çekirdeği yağı, nane yağı, çam terebentin esansı, dax supergro ve prodermi karıştırıp hafif ısıtıp masajla saç uçlarıma yedirmeyi başardımm
Bu arada prodermin kapakları ddğişik 2 sininde imşallah sahte değildir internetten sipariş verirsem böyle olur
sevdabuzer izole 0mayra Blackcatt1

sac uçlarına mi yedirdin
su prodermanin görselini icerik kismini bana özelden atsana

saç diplerine yedirdin di mi canım?

sıhhatler olsun

hepsini karıştırmak ağır gelmesin ? 1 gün nane-kabak-çt karışım bir günde proderm+dax olarak kullansan

sac uçlarına mi yedirdin
su prodermanin görselini icerik kismini bana özelden atsana
Ay pardon saö diplerime yazacaktımm aman Allahım Allah korusun uçlarına yedirmeddn başardım yani demek istedim pardon:))

hepsini karıştırmak ağır gelmesin ? 1 gün nane-kabak-çt karışım bir günde proderm+dax olarak kullansan
Hepsinin içeriği etkili ama bilmiyorum ki ya :/ prodermin içeriğini ekliyim şimdi

Eklentiler

• IMG_5360.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 54
Estrfllh canım çok teşekkür ederim bilgilendirdigin için

Kabak çekirdeği yagi, nane yagi, cam terebentin esansı, proderm karışık bakim yagi, dax supergrodan azar azar ekleyerek sadece sac diplerime yedirerek uyguladım ve HİÇ DÖKÜLME OLMADI demej kı diplere sürünce dökülme olmuyormuş :)

harika

hep diyorum, azı karar çoğu zarar

4,5 saat beklettikten sonra saclarim az önce yıkadım

Kızlar hindistancevizi yağı alacağım da haftada kaç gün kullanmalıyım sizce hızlı uzatma için?
Bence uçlara onu sür diplere nana kabak çekirdeği yağı vs yağlar +1 gün sırf hindistan cebizi yağını dip boy ve uçlra

Bence uçlara onu sür diplere nana kabak çekirdeği yağı vs yağlar +1 gün sırf hindistan cebizi yağını dip boy ve uçlra

Ben 1 hafta kabak çekirdeği yağı ve nane yağı yapıp diğer hafta hindistan cevizi yağı kullansam diye düşündüm. 1 hafta boyunca her gün hindistan cevizi sürsem çok mu fazla olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…