- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
hergun yqpma bence saci uzatacagina bu seferde asiri yyıkamaktan yipranmayla uğraşacaksınBen 1 hafta kabak çekirdeği yağı ve nane yağı yapıp diğer hafta hindistan cevizi yağı kullansam diye düşündüm. 1 hafta boyunca her gün hindistan cevizi sürsem çok mu fazla olur?
haftada bir gün kullanmalısın.Kızlar hindistancevizi yağı alacağım da haftada kaç gün kullanmalıyım sizce hızlı uzatma için?
deyim yerindeyse saçların elinde kalırBen 1 hafta kabak çekirdeği yağı ve nane yağı yapıp diğer hafta hindistan cevizi yağı kullansam diye düşündüm. 1 hafta boyunca her gün hindistan cevizi sürsem çok mu fazla olur?
Bence uçlara onu sür diplere nana kabak çekirdeği yağı vs yağlar +1 gün sırf hindistan cebizi yağını dip boy ve uçlra
canım sarışınsın, biberli yağ saç renginde değişiklik yaptı mı? birkaç kullanım sonra bu konuda yorumunu bekliyorumEki Görüntüle 2008050
Acı biberli yağı sürdüm biraz önce, çok zahmetli heryer kıpkırmızı oldu, naneli olan daha kolaydı onun sayesinde iki senedir kötü olan saçlarımın dalgası yavaş yavaş yerine geliyo çoook mutluyum
Aynen bende merak ediyorumcanım sarışınsın, biberli yağ saç renginde değişiklik yaptı mı? birkaç kullanım sonra bu konuda yorumunu bekliyorum
Saçlarım her gün uzuyormuş gibi geliyor acaba diplere masaj yapmamdan ve kabak çekirdeği yağı nane yağı karışımını da eklediğim için mi :)
izole sevdabuzer @ecca 0mayra withoutyou Sevilla3434
Bence de ya, iyiki söylediniz çok sağolun :)Kabak çekirdeği yağı ve nane yağının faydasını çok göreceksin bence :)
Bence de ya, iyiki söylediniz çok sağolun :)
kesinlikle kabak ve nane çok etkili ben çok beğendimSaçlarım her gün uzuyormuş gibi geliyor acaba diplere masaj yapmamdan ve kabak çekirdeği yağı nane yağı karışımını da eklediğim için mi :)
benim saçlarımın dalgasını yerine getirdi ya o kadar röfleden sonra yani şok oldum saçıma bakıp bakıp duruyorum, iki sene oldu benim röfle sevdam o zamandan beri çok kötüydü hep üstüste yaptırmıştımSaçlarım her gün uzuyormuş gibi geliyor acaba diplere masaj yapmamdan ve kabak çekirdeği yağı nane yağı karışımını da eklediğim için mi :)
İnşallah 6 ay içinde saçlarım kısa halinden kurtulurbenim saçlarımın dalgasını yerine getirdi ya o kadar röfleden sonra yani şok oldum saçıma bakıp bakıp duruyorum, iki sene oldu benim röfle sevdam o zamandan beri çok kötüydü hep üstüste yaptırmıştım
Peki benim 2 ayda omuzlarımı geçer mi:))Kesin kurtulur bence. :) 6 ayda çok fark eder bir saç. Ben daha kestireli 2 ay falan olacak baya fark etti. 6 aya sizin çok fark eder.
Peki benim 2 ayda omuzlarımı geçer mi:))
Yani tam 2,5 ayda 11 cm. Çok güzel bunu nasıl başardın beni motiv etmek adına biraz bahseder misin?:) benim baksana ne zamandır aynı nerdeyse bırak 2 ayıBence geçer. Biraz içini rahatlatmak için bir şeyler anlatayım. :) Benim saçım da kesildi, en büyük takıntım buydu hatta burada defalarca konu açtım. Neredeyse her gün sinir krizleri geçiriyordum aynaya bile bakmıyordum o derece. Takıntıydı ben de yani. Ondan 2 hafta sonra falan tak etti bana artık saçım o kadar kısa olmamasına rağmen mikro kaynak yaptırmaya gittim vazgeçip döndüm. Dedim ki ben bu saçı hem uzatırım hem de çok sağlıklı bir hale getiririm. Önceki saçım düzleştiriciden ve boyadan mahvolmuştu. Neyse, kendim başladım bakımlar yapmaya ona uygun bir şeyler aradım foruma bakmadan gittim aldım. Saçım kesildiğinde 54 cm'di benim. 1 Nisan günü kesildi. Bugün 14 Haziran saçım 65 cm. :)
Yani tam 2,5 ayda 11 cm. Çok güzel bunu nasıl başardın beni motiv etmek adına biraz bahseder misin?:) benim baksana ne zamandır aynı nerdeyse bırak 2 ayı(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?