Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum (Fotoğraflı)

Ben 1 hafta kabak çekirdeği yağı ve nane yağı yapıp diğer hafta hindistan cevizi yağı kullansam diye düşündüm. 1 hafta boyunca her gün hindistan cevizi sürsem çok mu fazla olur?
hergun yqpma bence saci uzatacagina bu seferde asiri yyıkamaktan yipranmayla uğraşacaksın

Kızlar hindistancevizi yağı alacağım da haftada kaç gün kullanmalıyım sizce hızlı uzatma için?
haftada bir gün kullanmalısın.

daha sık yapmak ağır gelir, zarar verir.

uzama için bir tatlı kaşığı kadar hindistan cevizi yağını saç diplerine masajla uygulayıp 3-4 saat yada gece boyu bekletip, ardından aşırı şampuanlamadan yıkamanı öneririm.

diplere masaj yaptığın gün bir tatlı kaşığı kadar da uçlara sürebilirsin. saç uçlarına günlük olarak da birkaç damla kullanabilirsin.

canım sarışınsın, biberli yağ saç renginde değişiklik yaptı mı? birkaç kullanım sonra bu konuda yorumunu bekliyorum

canım sarışınsın, biberli yağ saç renginde değişiklik yaptı mı? birkaç kullanım sonra bu konuda yorumunu bekliyorum
Aynen bende merak ediyorum dün yapmadı zaten öyle uyumuşum yastık falan batmış hep yarın tekrar yapıcam değişiklik olursa yazarım canım

Bu arada nane yağı kabak çekirdeği yağı, dax, proderm karışık geç uzayan saçlar için bakım yağını keıştırıp diplerime masajla uygulamış bulunuyorum, 3te yaptım bakalım ne kadar bekliycem:)

benim saçlarımın dalgasını yerine getirdi ya o kadar röfleden sonra yani şok oldum saçıma bakıp bakıp duruyorum, iki sene oldu benim röfle sevdam o zamandan beri çok kötüydü hep üstüste yaptırmıştım

Saçlarım uzasın istediğim şekilleri verebileyim istiyorum ya hep aynı hep aynı bıktım( ne güzel at kuyruğu oluyor hatta güzeli bırak benimki kedi kuyruğu anca zar zor topuz tokasıyla tuttura tuttura topuz yapmaya çalışıp çıkıyorum

Peki benim 2 ayda omuzlarımı geçer mi:))

Bence geçer. Biraz içini rahatlatmak için bir şeyler anlatayım. :) Benim saçım da kesildi, en büyük takıntım buydu hatta burada defalarca konu açtım. Neredeyse her gün sinir krizleri geçiriyordum aynaya bile bakmıyordum o derece. Takıntıydı ben de yani. Ondan 2 hafta sonra falan tak etti bana artık saçım o kadar kısa olmamasına rağmen mikro kaynak yaptırmaya gittim vazgeçip döndüm. Dedim ki ben bu saçı hem uzatırım hem de çok sağlıklı bir hale getiririm. Önceki saçım düzleştiriciden ve boyadan mahvolmuştu. Neyse, kendim başladım bakımlar yapmaya ona uygun bir şeyler aradım foruma bakmadan gittim aldım. Saçım kesildiğinde 54 cm'di benim. 1 Nisan günü kesildi. Bugün 14 Haziran saçım 65 cm. :)

Yani tam 2,5 ayda 11 cm. Çok güzel bunu nasıl başardın beni motiv etmek adına biraz bahseder misin?:) benim baksana ne zamandır aynı nerdeyse bırak 2 ayı (

Yani tam 2,5 ayda 11 cm. Çok güzel bunu nasıl başardın beni motiv etmek adına biraz bahseder misin?:) benim baksana ne zamandır aynı nerdeyse bırak 2 ayı (

İstersen kullandıklarımın fotoğraflarını ekleyeyim. Nasıl kullandığımı söyleyeyim olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…