Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum (Fotoğraflı)

Urban biotin keratinli şampuan, maske, keratinli serum ve biotinli tonik(diplere uygulanıyor)
Selective keratin maske
Bambulu tarak
Xpecia saç dökülmesini engelleyen saç diplerini güçlü hale getiren tablet(günde 2) ve Ferrum demir eksikliği hapı(günde 1)
Dax Supergro, Kabak Çekirdeği Yağı, Nane Yağı, Proderm Geç Uzayan Saçlar İçin Gold, Çam terebentin esansı(Tüm yağları karıştırıp masajla diplere)
withoutyou izole sevdabuzer H Hayriye birdal Sevilla3434 0mayra Dunya1981 elf0 CuriousCat Blackcatt1 seyda586 @Salihattn

Eklentiler

• IMG_5393.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_5394.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_5395.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 69

Bak :) Blendax var ya onun içine bir kapak çam terebentin yağı ve bir kapak hint yağı koydum. Duşa girdiğimde önce saçımı bu şampuanla yıkıyorum. Arkasından, Eda Taşpınar'ın At Kuyruğu Bitkisi şampuanıyla yıkıyorum saçlarımı. Kestirdiğim zamandan beri onu kullanıyorum. Forumlarda faydası yok falan diyorlar ama ben kesinlikle aksini düşünüyorum çünkü çok fayda etti bana. En son da Restorex'in saç maskesini yapıp bekletiyorum 2-3 dk kadar. Sonra duruluyorum saçlarımı. Bu her duşta yaptığım şey. Ekstra bakım değil yani. Ama bu şekilde yaparsan inanıyorum çok hızlı faydasını görürsün.
Diğerlerine geleyim. Kabak çekirdeği yağı ve nane yağı kürünü 1 hafta boyunca 5 gün yapıp 2 gün dinlendiriyorum saçımı. Bu kürün faydasını en çok yağları saçına sürdükten sonra saçlarını öne atıp kafana masaj yaparsan görürsün bu arada. Bu sırada üstte yazdığım yıkamalar dışında ekstra bakım yapmıyorum. Bu kürü 5 gün yapınca 2-3 hafta tekrarlamıyorum ben. Ama bu kürü uygulayıp bıraktıktan sonra o esnada da uzama olduğunu gördüm. 2 tane Gliss saç kremleri var ya onları o kürü yaptıktan sonra nane kokusu gitsin diye sıkıyorum saçlarıma canlandırıyorlar saçımı.
Hindistan cevizi yağını ise haftada 2 kez yapacağım saçlarıma.
Haftada 1 gün de tatlı badem yağı, hint yağı, kayısı yağını birer kapak karıştırıp saçlarıma sürüp 1 saat kadar bekletiyorum.
Bunun dışında kestirdiğim günden beri saçımı düzleştirmedim ya da maşa yapmadım. Saç kurutma makinesiyle kurutmuyorum. Ve saçlarımı yıkadığım gibi örüyorum hemen.
Bu şekilde 2,5 ayda 11 cm gibi bir uzama elde ettim. Bunları uygularsan aynı şekilde etki göreceğini düşünüyorum çünkü annemin aşırı cansız ve ince telli kısacık saçlarına bile etki ediyorlar.

Benimde 3 ayda 10 cm uzasa omuzlarimi geçer göğüs hizasına yaklaşmış olur:)

Benimde sac kurutma makinesj selective maskesi dişinda kullanmıyorum. Yağlara masaj yapıyorum ve urban in serisini kullanıyorum

Benimde sac kurutma makinesj selective maskesi dişinda kullanmıyorum. Yağlara masaj yapıyorum ve urban in serisini kullanıyorum

Aslında senin kullandığın ürünler benimkilerden daha pahalı fiyat olarak. Ama bazen derler ya şifanın nereden geldiği belli olmuyor. Denemeni tavsiye ederim tam ölçerek başlarsan farkı göreceğine eminim

aybuss bende saç maskesi arayışındayım.Ben gerçi saç kremi olarak kullanacağım.Çünkü ben saç kremi ve maskesini saç diplerime sürmüyorum.
Ya senin saç ürünlerini gördüm ya sanki savaşa gidiyoruz.Ne haldeyiz ya bendede bir sürü saç malzemesi var.Böyle toplu resim görünce kendimi düşündüm ve güldüm kendime.Haydin savaşa kızlar.Saçları savuruyoruz..

Oooo bomba etkisi yani

Aynen öyle ordan burdan toplamaya devam et saç sürekli toplanırsa çabuk uzar

Aslında senin kullandığın ürünler benimkilerden daha pahalı fiyat olarak. Ama bazen derler ya şifanın nereden geldiği belli olmuyor. Denemeni tavsiye ederim tam ölçerek başlarsan farkı göreceğine eminim
Bende senin ürünleribnden kullamştım, zaten asla fiyatla alakası yok. İnan uzatıcaz:))

Ahhahahah hepimiz savaşa kuzum:)) korksunlar bizden:)) bu arada urban maske diplere de sürülebiliyor tavsiye ederim

neguzel canim coşmaya basladilar desene .
vay be . Kızlar ben sadece Hindistan cevizi yağı. Fazlası sivilce yapıyo. İşten gelince bayılıyorum yorgunluktan . Benim saçım hayatta öle 2-4 ayda 10 cm uzamaz . DNA ma ters

vay be . Kızlar ben sadece Hindistan cevizi yağı. Fazlası sivilce yapıyo. İşten gelince bayılıyorum yorgunluktan . Benim saçım hayatta öle 2-4 ayda 10 cm uzamaz . DNA ma ters
Kuzum bence sende kabak çekirdeği yağı ve nane yağı dene kesin etkili bende etki dttiyse sende de eder

Mesajınızı görünce aklıma geldi onu belirtmeyi unuttum, benim saçlarım normalde de hızlı uzar zaten. Mesela perçem kestirdiğimde bir süre sonra kullanamam gözlerimi kapatır. Ama bu kadar hızlı da değildi bu yağlar da destekliyor

Restorex in sampuanini çok severek kullanıyorum.maskeyi ilk defa burda sayenizde gördüm.hemen alacağım umarım memnunsunuzdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…