Restorexin yağı da güzel bu arada:)Restorex in sampuanini çok severek kullanıyorum.maskeyi ilk defa burda sayenizde gördüm.hemen alacağım umarım memnunsunuzdur
Ben gidip restorex in firmasını komple satın alıyorum o zaman :))Restorexin yağı da güzel bu arada:)
Şuan üçüncüyü sürdüm renkte bir değişiklik yok üçündede gözüme kaçtı fena yandım biberden dolayı, bunu yapıp yatamıyorum yıkamam lazım çünkü ne kadar sarsamda mutlaka biryerden çıkıp leke yapıyor pazartesi uzama sonucunu görürüz artıkcanım sarışınsın, biberli yağ saç renginde değişiklik yaptı mı? birkaç kullanım sonra bu konuda yorumunu bekliyorum
Hadi bakalım sonucu merak ediyorum:)Şuan üçüncüyü sürdüm renkte bir değişiklik yok üçündede gözüme kaçtı fena yandım biberden dolayı, bunu yapıp yatamıyorum yıkamam lazım çünkü ne kadar sarsamda mutlaka biryerden çıkıp leke yapıyor pazartesi uzama sonucunu görürüz artık
cevabın için çok teşekkür ederimŞuan üçüncüyü sürdüm renkte bir değişiklik yok üçündede gözüme kaçtı fena yandım biberden dolayı, bunu yapıp yatamıyorum yıkamam lazım çünkü ne kadar sarsamda mutlaka biryerden çıkıp leke yapıyor pazartesi uzama sonucunu görürüz artık
Ben de bikere şampuana pul biber katmıştım aybuşum etkili olduğunu söylüyorlar da o şampuanı kullanmadım birkaç defadan sonracevabın için çok teşekkür ederim
saç rengini bozmamasına sevindim.
acı biber yağı benim de çok araştırdığım ve etkili olduğuna inandığım bir yağ
Nasıl şampuan canımmBen de bikere şampuana pul biber katmıştım aybuşum etkili olduğunu söylüyorlar da o şampuanı kullanmadım birkaç defadan sonra
Bebe şampuanına sarımsak bal zeytinyağı pul biber ne bulduysam katmıştım:)) iyi oluyodu aslında hem katkısız hem kattiklarim yumuşacık yapiyodu ama sarımsak kaldıkça kokuyo devam.edemedimNasıl şampuan canımm
Kuzenim örünce uzadığını soyluyo ben de bi ara öreyim dedim sonrasında aniden dışarı çıkmam gerektiğinde fonle duzeltemiyodum ben de biraktimSaçlarımı örüp uyuyorum örebildiğim kadarıyla geceleri
Ben artık dışarı çıkarken topuz tokasıyla zar zor topuz yapıyorumKuzenim örünce uzadığını soyluyo ben de bi ara öreyim dedim sonrasında aniden dışarı çıkmam gerektiğinde fonle duzeltemiyodum ben de biraktim
Kabak çekirdeği yagi iyi geliyor muBu arada saçlarıma 3te kabak çekirdeği yağı nane yağı çam terebentin esansı dax proderm karışık bakım yağı karıştırıp sürdüm
Son zamanlarda saçlarım uzuyor yani maşallah, son zamanlarda şikatet etmiyorum uzamıyor diye neyin etkisi bilmiyorum:))Kabak çekirdeği yagi iyi geliyor mu
Masallah diyelim o zamanSon zamanlarda saçlarım uzuyor yani maşallah, son zamanlarda şikatet etmiyorum uzamıyor diye neyin etkisi bilmiyorum:))
O kadar çok ürün kullanıyorsun ki hangisinin fayda ettiğini fark edemiyoruz. Maşallah nazar değmesin bizim ki de çok uzar inşallah :)Son zamanlarda saçlarım uzuyor yani maşallah, son zamanlarda şikatet etmiyorum uzamıyor diye neyin etkisi bilmiyorum:))
Aslında eskidendaha karışık kullaniuodum:) şimdi urban in ürünleri, destekleyici vitamin ve dır hapi yağ bakımları kullanıyorum çok karisik gelmiyor artık bana:/ Ama canim simdi bu bakımların doğru oldugüna inanıyorum hemen faydasını görüyorum yani çok heveslendim yakında ara veriyorum bu aradaO kadar çok ürün kullanıyorsun ki hangisinin fayda ettiğini fark edemiyoruz. Maşallah nazar değmesin bizim ki de çok uzar inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?