Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum (Fotoğraflı)

canım sarışınsın, biberli yağ saç renginde değişiklik yaptı mı? birkaç kullanım sonra bu konuda yorumunu bekliyorum
Şuan üçüncüyü sürdüm renkte bir değişiklik yok üçündede gözüme kaçtı fena yandım biberden dolayı, bunu yapıp yatamıyorum yıkamam lazım çünkü ne kadar sarsamda mutlaka biryerden çıkıp leke yapıyor pazartesi uzama sonucunu görürüz artık

Böyle kıpkırmızı birşey

Hadi bakalım sonucu merak ediyorum:)

cevabın için çok teşekkür ederim
saç rengini bozmamasına sevindim.

acı biber yağı benim de çok araştırdığım ve etkili olduğuna inandığım bir yağ

cevabın için çok teşekkür ederim
saç rengini bozmamasına sevindim.

acı biber yağı benim de çok araştırdığım ve etkili olduğuna inandığım bir yağ
Ben de bikere şampuana pul biber katmıştım aybuşum etkili olduğunu söylüyorlar da o şampuanı kullanmadım birkaç defadan sonra

Kızlar eve biraz önce geldim ve hemen saçlarıma yağ karışımımı yaptım;
Dax, nane yağı, kabak çekirdeği yağı, çam terebentin esansı, proderm gold karışık saç bakım yağı.
Masajla yedirdim saç diplerime

Dün gece 4 saat saçımda kaldıktan sonra yıkadım

Saçlarımı örüp uyuyorum örebildiğim kadarıyla geceleri

Nasıl şampuan canımm
Bebe şampuanına sarımsak bal zeytinyağı pul biber ne bulduysam katmıştım:)) iyi oluyodu aslında hem katkısız hem kattiklarim yumuşacık yapiyodu ama sarımsak kaldıkça kokuyo devam.edemedim

Saçlarımı örüp uyuyorum örebildiğim kadarıyla geceleri
Kuzenim örünce uzadığını soyluyo ben de bi ara öreyim dedim sonrasında aniden dışarı çıkmam gerektiğinde fonle duzeltemiyodum ben de biraktim

Kuzenim örünce uzadığını soyluyo ben de bi ara öreyim dedim sonrasında aniden dışarı çıkmam gerektiğinde fonle duzeltemiyodum ben de biraktim
Ben artık dışarı çıkarken topuz tokasıyla zar zor topuz yapıyorum

Bu arada saçlarıma 3te kabak çekirdeği yağı nane yağı çam terebentin esansı dax proderm karışık bakım yağı karıştırıp sürdüm

Son zamanlarda saçlarım uzuyor yani maşallah, son zamanlarda şikatet etmiyorum uzamıyor diye neyin etkisi bilmiyorum:))
O kadar çok ürün kullanıyorsun ki hangisinin fayda ettiğini fark edemiyoruz. Maşallah nazar değmesin bizim ki de çok uzar inşallah :)

O kadar çok ürün kullanıyorsun ki hangisinin fayda ettiğini fark edemiyoruz. Maşallah nazar değmesin bizim ki de çok uzar inşallah :)
Aslında eskidendaha karışık kullaniuodum:) şimdi urban in ürünleri, destekleyici vitamin ve dır hapi yağ bakımları kullanıyorum çok karisik gelmiyor artık bana:/ Ama canim simdi bu bakımların doğru oldugüna inanıyorum hemen faydasını görüyorum yani çok heveslendim yakında ara veriyorum bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…