Inan ben de son zamanlarda daha çok hissettim sıcaktan mı acaba :) nedeni ne olursa olsun yeter ki olsun da :)) maşallah diyelimSon zamanlarda saçlarım uzuyor yani maşallah, son zamanlarda şikatet etmiyorum uzamıyor diye neyin etkisi bilmiyorum:))
İnşallah hızlı uzar artık:)merak ettim kabak çekirdeği yağını :)
Arkadaşlar 8 saatlik yag bakımının ardindan 22.30 da saçımı yıkadım ve %100 doğal katkisizelma sirkesiyle duruladım, urban biotonli tonigimi de sac diplerime sÜrdüm.
Ve arkadaşlar kararımı degıstirdim saclarim bu kadar yormamak adına ara vermeye karar verdim, 4 ya da 5 temmuzda bakımlara devam inşallah, mola sürecinde yağ bakımları yapmamak benim için zor olacak:)
Ayy inşallah inşallah çok umutlandım :)Bence verdiğin o arada çok fark edecek daha hızlı uzayacak
Ayy inşallah inşallah çok umutlandım :)
İnşallah öyle olur ya:) En azından moralim yerine gelir:) Ve seneye yaza kadar hatta eylüle kadar 2018 uçlarından da olsa kestirmemeyi planlıyorum dayanmam lazım:)) bayramda fön çektirir ya da düzleştirirsem atıcam fotoğrafİnşallah :) Ama bence öyle olacak hiç ellemediğimiz zamanlarda çok hızlı gidiyor
İnşallah öyle olur ya:) En azından moralim yerine gelir:) Ve seneye yaza kadar hatta eylüle kadar 2018 uçlarından da olsa kestirmemeyi planlıyorum dayanmam lazım:)) bayramda fön çektirir ya da düzleştirirsem atıcam fotoğraf
Bu arada ara sürecinde selective keratin uygulasam bir şey olur mu uçlara haftada 1 falan?
ben de bir haftadır dinlendiriyorum. böyle 2-3 hafta dinlenme evresi yapacağımArkadaşlar 8 saatlik yag bakımının ardindan 22.30 da saçımı yıkadım ve %100 doğal katkisizelma sirkesiyle duruladım, urban biotonli tonigimi de sac diplerime sÜrdüm.
Ve arkadaşlar kararımı degıstirdim saclarim bu kadar yormamak adına ara vermeye karar verdim, 4 ya da 5 temmuzda bakımlara devam inşallah, mola sürecinde yağ bakımları yapmamak benim için zor olacak:)
ay inşallahİnşallah :) Ama bence öyle olacak hiç ellemediğimiz zamanlarda çok hızlı gidiyor
İnşallah aradan sonra farkedilir şekilde uzar saçlarımızben de bir haftadır dinlendiriyorum. böyle 2-3 hafta dinlenme evresi yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?