Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum (Fotoğraflı)

sen kendi fotonu paylaşırsın artık canım bikaç ay sonra
Bikaç ay derken bana baya bir ay gerekiyor bu gidişle baksana köprücük kemiğimde şimdi
İnşallar olur ikimizin de

Eki Görüntüle 2011728 Benim istediğimde bu ama sarısı böyle olmaz bir süre sonra kötü oluyo rengi
Ben bi daha boyatıcağımı sanmıyorum boya yüzünden saçlarımla ne kadar uğraşıyorum 2 yıldır kısa saçtan bıktım uğraşmam da cabası hem maddi hem manevi. Bence Allah hepimize yakışan saç rengi vermiş ben kendime kızıyorum artık büyük konuşmıyım ama boyatmak istemiyorum zaten küllü kumral diplerim kendi rengim güzel yani yakışıyo küçüktüm yaptım bi cahillik hata diyim

Bende kendimi bildim bileli koyu kullandım hep siyah ve kızıl, son iki senedir ombre sevdasına kapıldım halada alışamadım zor tutuyorum kendimi koyu renge dönmemek için

Olsun en azından saçımız var
Ay bu yoruma çok güldüm canim Allah razı olsun akşam akşam züğürt tesellisi diyoruz değil mi biz buna kendimizu teselli ediyoruz .

Aybuss canım hepsi çok güzeller ama benden de bu kadar sac çıkmaz diye düşünüyorum. Ama blackcat e katılıyorum. Olsun en azından saçımız var. ))

Ahahha

En son 20 Haziran akşamında saçlarımı yıkadım hala ilk yıkadığım gibi tertemiz hiç mi yağlanma olmaz bi insanda, molada olmak dayanmak çok zor çok :))

Sac uzatma bitince kendimi survivorı kazananlardan daha yorgun hissedicem

Saclarim zaten kuru Bir de dokulmelerim arttığı için yıkamadan yani şampuanlamadan saçıma selective keratin maskeyi uyguladım dip hariç boy ve uçları ve saç kurutma makinesiyle kuruttum yarın öğle falan yıkarım bu molada saçları çok şampuanlamak ve keratin bakimi haricinde yıkamak bile yok hem daha iyi uzasin hem saclar dinlensin çok merak ediyorum sonuçları hadı Bismillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…