- 1 Ekim 2016
- 736
- 644
- 103
- 29
Ee ama bunlar hep sarışın
Seyrek mi saclarin canimaybuss Blackcatt1 tüm fotolar çok güzel. ben bu kadarcık saçla asla fotoşardaki gibi gür saçlara sahip olamam o ayrı mesele ama
Bende bulamadım kumral istediğim gibiEe ama bunlar hep sarışın
Ben de kendi begendiklerimi ve bir gun olmak istediğim modelleri koyiyim o zaman :)
Eki Görüntüle 2011472 Eki Görüntüle 2011473 Eki Görüntüle 2011474 Eki Görüntüle 2011475
tabii ki bin şükür öncelikleSeyrek mi saclarin canim
sen kendi fotonu paylaşırsın artık canım bikaç ay sonraBende bulamadım kumral istediğim gibi
Bikaç ay derken bana baya bir ay gerekiyor bu gidişle baksana köprücük kemiğimde şimdisen kendi fotonu paylaşırsın artık canım bikaç ay sonra
Evet arada uzuyo ama haftada bir kez naneyle kabak çkrd yapabilirsin benceİnşallah aradan sonra farkedilir şekilde uzar saçlarımız
Kuzum arada hiçbir şey yapmıyım ki dipleri alışmasınEvet arada uzuyo ama haftada bir kez naneyle kabak çkrd yapabilirsin bence
Ben bi daha boyatıcağımı sanmıyorum boya yüzünden saçlarımla ne kadar uğraşıyorum 2 yıldır kısa saçtan bıktım uğraşmam da cabası hem maddi hem manevi. Bence Allah hepimize yakışan saç rengi vermiş ben kendime kızıyorum artık büyük konuşmıyım ama boyatmak istemiyorum zaten küllü kumral diplerim kendi rengim güzel yani yakışıyo küçüktüm yaptım bi cahillik hata diyimEki Görüntüle 2011728 Benim istediğimde bu ama sarısı böyle olmaz bir süre sonra kötü oluyo rengi
Yazın çabuk uzuyo zatenKuzum arada hiçbir şey yapmıyım ki dipleri alışmasın
Hem yaz hem de ara dönemi inşallah omuzlarımı geçer :)Yazın çabuk uzuyo zaten
Bende kendimi bildim bileli koyu kullandım hep siyah ve kızıl, son iki senedir ombre sevdasına kapıldım halada alışamadım zor tutuyorum kendimi koyu renge dönmemek içinBen bi daha boyatıcağımı sanmıyorum boya yüzünden saçlarımla ne kadar uğraşıyorum 2 yıldır kısa saçtan bıktım uğraşmam da cabası hem maddi hem manevi. Bence Allah hepimize yakışan saç rengi vermiş ben kendime kızıyorum artık büyük konuşmıyım ama boyatmak istemiyorum zaten küllü kumral diplerim kendi rengim güzel yani yakışıyo küçüktüm yaptım bi cahillik hata diyim
Olsun en azından saçımız vartabii ki bin şükür öncelikle. ama biraz az canım. örünce iki parmak kalınlığında bir örgü oluyor. paylaştığın örgüleri görünce benimki saç değilmiş dedim
Ay bu yoruma çok güldüm canim Allah razı olsun akşam akşam züğürt tesellisi diyoruz değil mi biz buna kendimizu teselli ediyoruz .Olsun en azından saçımız var
AhahhaAy bu yoruma çok güldüm canim Allah razı olsun akşam akşam züğürt tesellisi diyoruz değil mi biz buna kendimizu teselli ediyoruz .
Aybuss canım hepsi çok güzeller ama benden de bu kadar sac çıkmaz diye düşünüyorum. Ama blackcat e katılıyorum. Olsun en azından saçımız var.))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?