Canım sanada mutlu bayramlarYarını daha doğrusu birkaç saat sonra bayram sabahını beklemeden heyecanlanıp saçlarımı güzelce düzleştirdim ve tam 2 haftalık farkı paylaşıyorum:) MaşallahBuna da şükür diyorum. Veee hepinize iyi bayramlar, mutluluk, huzur, sağlık ve dilediğiniz ne varsa(aşk,uzun saç vs.:)) sizinle olsun Musmutlu bayramlar @sevdabuzer izole seyda586 Sevilla3434 0mayra H Hayriye birdal T twwety Blackcatt1 CuriousCat mydreams93 ince topuk elf0 Dunya1981 Miyav_su withoutyou S siir @Salihattn A Androleo H haticekvx ve kullanıcı unuttuğum diğer değerli arkadaşlarım varsa affola...
Maşallah canımBirkaç foto daha yükleyeyim bugüne ait, burada kalsın :)
Güzel uzamışYarını daha doğrusu birkaç saat sonra bayram sabahını beklemeden heyecanlanıp saçlarımı güzelce düzleştirdim ve tam 2 haftalık farkı paylaşıyorum:) MaşallahBuna da şükür diyorum. Veee hepinize iyi bayramlar, mutluluk, huzur, sağlık ve dilediğiniz ne varsa(aşk,uzun saç vs.:)) sizinle olsun Musmutlu bayramlar @sevdabuzer izole seyda586 Sevilla3434 0mayra H Hayriye birdal T twwety Blackcatt1 CuriousCat mydreams93 ince topuk elf0 Dunya1981 Miyav_su withoutyou S siir @Salihattn A Androleo H haticekvx ve kullanıcı unuttuğum diğer değerli arkadaşlarım varsa affola...
Canım benim sana da musmutlu bayramlar öncelikle:)Yarını daha doğrusu birkaç saat sonra bayram sabahını beklemeden heyecanlanıp saçlarımı güzelce düzleştirdim ve tam 2 haftalık farkı paylaşıyorum:) MaşallahBuna da şükür diyorum. Veee hepinize iyi bayramlar, mutluluk, huzur, sağlık ve dilediğiniz ne varsa(aşk,uzun saç vs.:)) sizinle olsun Musmutlu bayramlar @sevdabuzer izole seyda586 Sevilla3434 0mayra H Hayriye birdal T twwety Blackcatt1 CuriousCat mydreams93 ince topuk elf0 Dunya1981 Miyav_su withoutyou S siir @Salihattn A Androleo H haticekvx ve kullanıcı unuttuğum diğer değerli arkadaşlarım varsa affola...
İnşallah öyle olur hep bu boya gelince kestirirdim şimdi dur diyorum :)
Maşallah çok sağol :)İyi bayramlar canım. Ne güzel uzuyor maşallah diyelim :)
Maşallah canım çok güzel uzamış, bu hızla giderse bir kaç aya sırtından aşağı iner vallaMaşallah çok sağol :)
Yaaa gerçekten mi çok mutlu ettin beni:) Omuzları geçse yetecek bi süreliğine bana ama baksana hala geçmediMaşallah canım çok güzel uzamış, bu hızla giderse bir kaç aya sırtından aşağı iner valla
Bu arada iyi bayramlarr dilerimmm
Valla iki haftada çok iyi uzamış, bu şekilde devam ederse dediğim gb olurYaaa gerçekten mi çok mutlu ettin beni:) Omuzları geçse yetecek bi süreliğine bana ama baksana hala geçmediiyi musmutlu bayramlar :)
Sence bu boyuta ne zaman ulaşır?Valla iki haftada çok iyi uzamış, bu şekilde devam ederse dediğim gb olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?