Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum (Fotoğraflı)

Saçlarıma urban keratinli aşırı işlem görmüş saçlar için yoğun onarım ve parlak pembe şişeden 1-2 fıs sürdüm uç ve boylara taradım ve ördüm böyle uyuyacağım:) Mutluyum:)

Yarını daha doğrusu birkaç saat sonra bayram sabahını beklemeden heyecanlanıp saçlarımı güzelce düzleştirdim ve tam 2 haftalık farkı paylaşıyorum:) Maşallah Buna da şükür diyorum. Veee hepinize iyi bayramlar, mutluluk, huzur, sağlık ve dilediğiniz ne varsa(aşk,uzun saç vs.:)) sizinle olsun Musmutlu bayramlar @sevdabuzer izole seyda586 Sevilla3434 0mayra H Hayriye birdal T twwety Blackcatt1 CuriousCat mydreams93 ince topuk elf0 Dunya1981 Miyav_su withoutyou S siir @Salihattn A Androleo H haticekvx ve kullanıcı unuttuğum diğer değerli arkadaşlarım varsa affola...

Eklentiler

• IMG_5755.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 86
Birkaç foto daha yükleyeyim bugüne ait, burada kalsın :)

Eklentiler

• IMG_5751.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_5752.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_5753.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 90
Kızlar bakalım yaz sonuna kadar hiç kestirmeden ve doğru bakımlarla ne kadar uzayacak çok heyecanlandım
Emeklerimizin karşılığını alabilmek gerçekten çok güzel, Allah'ım sana sonsuz şükürler olsun

Canım sanada mutlu bayramlar

Güzel uzamış

Canım benim sana da musmutlu bayramlar öncelikle:)
Bu arada saçlara maşallah

Maşallah canım çok güzel uzamış, bu hızla giderse bir kaç aya sırtından aşağı iner valla

Bu arada iyi bayramlarr dilerimmm
Yaaa gerçekten mi çok mutlu ettin beni:) Omuzları geçse yetecek bi süreliğine bana ama baksana hala geçmedi iyi musmutlu bayramlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…