Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum (Fotoğraflı)

bu uzama hızıyla 3 ay canım.

herkes de aynı hesaplamış, demek ki var bir bildiğimiz

sanada iyi bayramlar canimmm veeeeee uzama şahane sende ilk defa boyle uzama gördüm:))) vitamin eksigin kapsniyor duzenli bakim veeee sonuc

sanada iyi bayramlar canimmm veeeeee uzama şahane sende ilk defa boyle uzama gördüm:))) vitamin eksigin kapsniyor duzenli bakim veeee sonuc
İnsallah uzama dahada hızlanır:) Şimdi moladayım zor dayanıyorum, haftaya falan başlarım, başlarkende başlaması zor oluyo:)

Ay valla çok güzel uzamış bence üç ayda istediğin yerde olurr ben de bi iki güne düzleştirip foto çekip atayım bari konuma derslere daldım öpüyorum devam et bence çok iyi şuan

Ay valla çok güzel uzamış bence üç ayda istediğin yerde olurr ben de bi iki güne düzleştirip foto çekip atayım bari konuma derslere daldım öpüyorum devam et bence çok iyi şuan
İnşallah olur canım benim:) Bende öpüyorum bekliyorum saçlarını

Bu arada saçlarımın gelmek istediği boyut sadece birkaç ay içindeki olan hedefim, asıl hedef göğüs hizasına bir an önce gelip bele gelmesi ama daha o zamanlara çokkk var o yüzden bahsetmiyorum

Kızlar bu arada benim diyet falan yalan oldu yapmam lazım orası ayrı ama saçlarım gibi o konuda istikrarlı olamıyorum kızın bana:)) Hatta aç kalamıyotum bir türlü demir hapını gece aç iç demişti ama bir türlü aç olduğumu hissetmiyorum

Eklentiler

• IMG_5791.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_5792.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_5793.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 48
BENCe 6-7 ay . Tabii bu benim saç hızıma göre ama senin ki benden daa hızlı uzuyor

Kuzum yüklendiğin modellerin saçları uzun degil
Bence 3 4 aya olur

Saclarimı böyle hayal ediyorum

Eklentiler

• c0b320de-f138-4555-915e-969b06fafa08.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 53
  • ce8a41ff-1148-4419-b392-d6a3ff2b0d17.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 52
  • ae9bff83-d103-4a19-8882-152cce03f0da.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 46
bikmayizda canim bak yanlis anlama hani 3 mesajindan birisi kac ayda suraya gelir ya boşver takilma buna ssen bunu ne kadar cok düşünürsen o kadar strese gireceksin ve streste tum hastalıkların basi dökülmenin basi bu,seferde saçlarım dökülüyor diye care aramaya baslayacaksin kendini biraz rahatlat bakimlarini duzenli yap bak fıstık gibi uzama olmus artik düşünme kac ayda nereme gelir diye

Saçlar atağa geçmiş maşallah, tersten masaj yapıyomusun, bu arada ben dayanamadım dip boya yaptırdım artık boydan bakıcam uzamasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…