- 26 Ağustos 2016
- 2.246
- 8.901
- 158
Bu hızla uzamaya devam ederse 3 ayda ulaşır diye düşünüyorumSence bu boyuta ne zaman ulaşır?
Sizde söyleyin kızlarseyda586 izole sevdabuzer Blackcatt1 withoutyou @0mayra H Hayriye birdal CuriousCat
Bu hızla uzamaya devam ederse 3 ayda ulaşır diye düşünüyorum
incetopuk sana katılıyorum. Bu şekilde uzarsa 3 ayda istediğin yere gelir gibi duruyor
İnşallah inşallah :)) yanı yeni eğitim dönemine kısa saçlardan kurtularak başlayacağım :)bu uzama hızıyla 3 ay canım.
herkes de aynı hesaplamış, demek ki var bir bildiğimiz
sanada iyi bayramlar canimmm veeeeee uzama şahane sende ilk defa boyle uzama gördüm:))) vitamin eksigin kapsniyor duzenli bakim veeee sonucYarını daha doğrusu birkaç saat sonra bayram sabahını beklemeden heyecanlanıp saçlarımı güzelce düzleştirdim ve tam 2 haftalık farkı paylaşıyorum:) MaşallahBuna da şükür diyorum. Veee hepinize iyi bayramlar, mutluluk, huzur, sağlık ve dilediğiniz ne varsa(aşk,uzun saç vs.:)) sizinle olsun Musmutlu bayramlar @sevdabuzer izole seyda586 Sevilla3434 @0mayra H Hayriye birdal @twwety Blackcatt1 CuriousCat @mydreams93 ince topuk @elf0 Dunya1981 @Miyav_su withoutyou @siir @Salihattn @Androleo @haticekvx ve kullanıcı unuttuğum diğer değerli arkadaşlarım varsa affola...
İnsallah uzama dahada hızlanır:) Şimdi moladayım zor dayanıyorum, haftaya falan başlarım, başlarkende başlaması zor oluyo:)sanada iyi bayramlar canimmm veeeeee uzama şahane sende ilk defa boyle uzama gördüm:))) vitamin eksigin kapsniyor duzenli bakim veeee sonuc
Ay valla çok güzel uzamış bence üç ayda istediğin yerde olurr ben de bi iki güne düzleştirip foto çekip atayım bari konuma derslere daldımYarını daha doğrusu birkaç saat sonra bayram sabahını beklemeden heyecanlanıp saçlarımı güzelce düzleştirdim ve tam 2 haftalık farkı paylaşıyorum:) MaşallahBuna da şükür diyorum. Veee hepinize iyi bayramlar, mutluluk, huzur, sağlık ve dilediğiniz ne varsa(aşk,uzun saç vs.:)) sizinle olsun Musmutlu bayramlar @sevdabuzer izole seyda586 Sevilla3434 @0mayra H Hayriye birdal @twwety Blackcatt1 CuriousCat @mydreams93 ince topuk @elf0 Dunya1981 @Miyav_su withoutyou @siir @Salihattn @Androleo @haticekvx ve kullanıcı unuttuğum diğer değerli arkadaşlarım varsa affola...
İnşallah olur canım benim:) Bende öpüyorum bekliyorum saçlarınıAy valla çok güzel uzamış bence üç ayda istediğin yerde olurr ben de bi iki güne düzleştirip foto çekip atayım bari konuma derslere daldımöpüyorum devam et bence çok iyi şuan
Tamam kuzum paylaştım son halini bakarsın netin oluncaKuzu netim Yok ha gayret uzatıcaz
Kuzum yüklendiğin modellerin saçları uzun degilŞimdilik ulaşmak istediğim boy tam olarak fotoğraflardaki gibi, ilk hedefim kestirmeden böyke olmak diyebiliriz.
Çok hevesleniyorum hevesleniyorum hevesim kursağımda kalarak hep kestirdim bu zamana kadar, sizce en fazla ne kadar sürede bu saçlara ulaşırım ?
sevdabuzer izole H Hayriye birdal seyda586 CuriousCat Blackcatt1 withoutyou ince topuk Dunya1981
Saçlarım uzayana kadar benden bıkmazsanız sevinirim
Şimdiki saclarim bana çok kısa geliyor bu boya ulassa kafama fazla takmam kuzucumKuzum yüklendiğin modellerin saçları uzun degil
Bence 3 4 aya olur
bikmayizda canim bak yanlis anlama hani 3 mesajindan birisi kac ayda suraya gelir ya boşver takilma buna ssen bunu ne kadar cok düşünürsen o kadar strese gireceksin ve streste tum hastalıkların basi dökülmenin basi bu,seferde saçlarım dökülüyor diye care aramaya baslayacaksin kendini biraz rahatlat bakimlarini duzenli yap bak fıstık gibi uzama olmus artik düşünme kac ayda nereme gelir diyeŞimdilik ulaşmak istediğim boy tam olarak fotoğraflardaki gibi, ilk hedefim kestirmeden böyke olmak diyebiliriz.
Çok hevesleniyorum hevesleniyorum hevesim kursağımda kalarak hep kestirdim bu zamana kadar, sizce en fazla ne kadar sürede bu saçlara ulaşırım ?
sevdabuzer izole H Hayriye birdal seyda586 CuriousCat Blackcatt1 withoutyou ince topuk Dunya1981
Saçlarım uzayana kadar benden bıkmazsanız sevinirim
ortadaki renkte uzunlukta harika benim yandığında tamda bu boyda platindiSaclarimı böyle hayal ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?