Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum (Fotoğraflı)

Saçlar atağa geçmiş maşallah, tersten masaj yapıyomusun, bu arada ben dayanamadım dip boya yaptırdım artık boydan bakıcam uzamasına
Neden boya yaptırdın canım, boya yıpratıyor bence koyu renklere boyatıp bir daha yıpranmasını önle, yaptığımız bakımlar boşuna gitmesin yani o kadar uğraşıyoruz

ortadaki renkte uzunlukta harika benim yandığında tamda bu boyda platindi ((((((
Kuzum daha da güzel senin saçların hemde bakımlı emin ol harika saçların:))
Doğru diyosun da işte sabırsızlık Bir an önce uzasa da rahatlasam:)Haftaya ayın 5inde falan bakımlara devam:)) Bir daha ne zaman fotoğraf atıyım?

bakımlara basladiktan bir ay sonra canim hem kullandigin urunun ne kadar etkili olup olmadigini anlarsin bu sekilde

aybuss bence 6 aya ilk hedefine ulaşırsın canım.

bir süre ölçmeyi ve düşünmeyi bırak bence de. stres saçlara çok zararlı.

benim de molam 3. haftasında canım. temmuz başında bakıma başlıycam.

6 ay hiç bakım yapmasam bile 6 cm uzaması gerekiyor, 1 yerine 2 cm bakımlarla uzasa 6 yerine 3 ayda uzaması lazım. Bu kadar uğraş emeğe uzamazsa yeter artık deyip bırakırım çok sıkıldım cidden hem ben hemde etrafımdakiler

Saçlarıma selective keratin maskesi uyguladım saç kurutma makinesiyle kuruttum ve streçledim :)

Bu arada bu urban her saç tipi için diye aldığım için sanırım (benim saçım kuru uçlarda da yıpranmışlıklar) dökülme yaptı. Sanırım hem etkili hem uygun fiyatlı restorex şampuan ve maske alıcam

Şampuanın içine sadece çam terebenti koymalısın, diğer iki yağı da saçına sürmen lazım
Çam terebentin esansı(saç için) olanı şampuana yarımdan biraz daha fazla koydum, çalkaladım.
Hayırlısı olsun.
İnternette hep çam terebentin esansı saç için etkiliymiş yağı değil yzıyor inceleyin arkadaşlar

Artık uzamayı daha net anlayabilmek adına çizgili tişört almaya karar verdim:) Omuzlarıma düşer mi ne olur bilmiyorum ama heveslendim:) Bundan sonra aradaki farkı bu tişörtle paylaşacağım:)

yarımdan fazla dediğin yarım şişe değildir umarım aybuss . en fazla yarım kapak koyman gerekiyor. yani 20 damla, yani 2-3 ml.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…