Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum (Fotoğraflı)

Aybus biotin kullanmaya devam edelim sakın bırakma onu ben cildiyle ye gittim ordaki doktor tavsiye etti

piştt nasıl gidiyo ben bi müddet bakım yapmıyorum kendine gelsin zavallıcıklar:)

kızlar saf zeytinyağını sürüyorum ve 1 kutu saç bakım yağı bitirdim, uçlarından da yaklaşık 1 ay önce falan kestirdim, saç uçlarımın kopması devam ediyor kuaförde keratin bakımı yaptırdım eve de ammino keratin selective in aldım onu kullanıcam bakalım :) saçlarım bu fotoğraflardan sonra 2 cm falan uzamıştı kestirdim ama biraz daha uzadı galiba

yaniklardan kurtulunca saçın gayet hızlı uzicak sen yeter ki bian önce kurtulmaya bak

yaniklardan kurtulunca saçın gayet hızlı uzicak sen yeter ki bian önce kurtulmaya bak
çoğundan kurtulum sanki, yumuşacık saçlarım ama azaldı döküle döküle uçlardan

koparak dökülüyo ama çok azaldı saç uçlarım
o zaman sorun değil üzülme, hazır kış bence o koptuğu yerden aşağıya kestir gitsin sağlıksız bölüm sonra bakımlarla uzat, dipten olmaması iyi, eninde sonunda gürleşecek uzadıkça boylar. Yada sabret o halde idare et uzatınca kestirirsin o kısımları

ya çok kısa daha kestiremem uzamıyo saçlarım kaç aydır ya hala aynı ya kafayı yiycem

imkanı yok uzamıştırda, koptuğu için sürekli uçtan uzunluk kaybediyorsun o yüzden uzamıyor geliyor, sabret, hızlı uzama günlerinde kendin al 1-2 şer cm her ay sevdabuzer öyle öyle uzattı şimdi maşallahı var saçlarının

Ben yay burcunda aliyorum ama aybuss a aslan gunlerini öneririm yanik yipranmis saclarada iyi geliyor bununla beraber dUzEnli bakim birde tahlillerini yatırmışmıydin

Ben yay burcunda aliyorum ama aybuss a aslan gunlerini öneririm yanik yipranmis saclarada iyi geliyor bununla beraber dUzEnli bakim birde tahlillerini yatırmışmıydin
yaptırmadım, genetik olarak çok hızlı uzuyor, nasıl anlayabilirim günleri kozmikbakımdan mı

ay evet hayrabıyım zaten kendisinin :) sevdabuzer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…