nasil isterseniz bayanlaar, umarim sizin taktiginizde ise yararda saçla ilgili probleminiz kalmazbende ne yağlar aldım olmadı tek etkili şey havuç kürü ve hindistan cevizi yağı bunları yapalım canımmm aynen :))
bende aynı :)piştt nasıl gidiyo ben bi müddet bakım yapmıyorum kendine gelsin zavallıcıklar:)
Kızlar 2,5 aylık fark bu şekilde
çoğundan kurtulum sanki, yumuşacık saçlarım ama azaldı döküle döküle uçlardanyaniklardan kurtulunca saçın gayet hızlı uzicak sen yeter ki bian önce kurtulmaya bak
çoğundan kurtulum sanki, yumuşacık saçlarım ama azaldı döküle döküle uçlardan
kedi kuyruğu gibi saçlarım kaldı kurtula kurtulaolsun bj sorun yokken dökülüyorsa ölü hücrelerden kurtuluyosun demektir
koparak mı dökülüyor ? dipten mi yani köküde var mı üstünde ?kedi kuyruğu gibi saçlarım kaldı kurtula kurtula
koparak dökülüyo ama çok azaldı saç uçlarımkoparak mı dökülüyor ? dipten mi yani köküde var mı üstünde ?
o zaman sorun değil üzülme, hazır kış bence o koptuğu yerden aşağıya kestir gitsin sağlıksız bölüm sonra bakımlarla uzat, dipten olmaması iyi, eninde sonunda gürleşecek uzadıkça boylar. Yada sabret o halde idare et uzatınca kestirirsin o kısımlarıkoparak dökülüyo ama çok azaldı saç uçlarım
ya çok kısa daha kestirememo zaman sorun değil üzülme, hazır kış bence o koptuğu yerden aşağıya kestir gitsin sağlıksız bölüm sonra bakımlarla uzat, dipten olmaması iyi, eninde sonunda gürleşecek uzadıkça boylar. Yada sabret o halde idare et uzatınca kestirirsin o kısımları
belki o yanık kısımlarında etkisi olabilir, ya da duraksama dönemindedir, takma kafana uzarya çok kısa daha kestirememuzamıyo saçlarım kaç aydır ya hala aynı ya kafayı yiycem
hazirandan beri aynı boydalarbelki o yanık kısımlarında etkisi olabilir, ya da duraksama dönemindedir, takma kafana uzar
Ben yay burcunda aliyorum amaimkanı yok uzamıştırda, koptuğu için sürekli uçtan uzunluk kaybediyorsun o yüzden uzamıyor geliyor, sabret, hızlı uzama günlerinde kendin al 1-2 şer cm her aysevdabuzer öyle öyle uzattı şimdi maşallahı var saçlarının
yaptırmadım, genetik olarak çok hızlı uzuyor, nasıl anlayabilirim günleri kozmikbakımdan mıBen yay burcunda aliyorum amaaybuss a aslan gunlerini öneririm yanik yipranmis saclarada iyi geliyor bununla beraber dUzEnli bakim birde tahlillerini yatırmışmıydin
ay evet hayrabıyım zaten kendisinin :)imkanı yok uzamıştırda, koptuğu için sürekli uçtan uzunluk kaybediyorsun o yüzden uzamıyor geliyor, sabret, hızlı uzama günlerinde kendin al 1-2 şer cm her aysevdabuzer öyle öyle uzattı şimdi maşallahı var saçlarının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?