- 29 Haziran 2013
- 1.017
- 884
- 123
aybus çam terebentin koyduğun şampuanı direk at . istersen sevda buzer e sor. bizde boya olduğu için çam terebentin inanılmaz kurutuyor ve kırıyor. yapma . ben her denemem de pişman oldum .Artık uzamayı daha net anlayabilmek adına çizgili tişört almaya karar verdim:) Omuzlarıma düşer mi ne olur bilmiyorum ama heveslendim:) Bundan sonra aradaki farkı bu tişörtle paylaşacağım:)
bende 500 ml şampuana 1 kapak koymuştum ama yağıydı esansı değil boşunamı kullandım ya
İnternette uzaması için esansı diyorlar aktarlarda saç için esansı veriyorlarmış, ben daha önceden kaç kez yağını denedim işe yaramamıştı ama bu sefwr de bunu deneyelim:)
Şampuanı artık çok az ve sadece diplere sürüp masaj yapacağım için bir şey olmaz eccam:) Herkes bana diyor ki o yanıklarından sonra Harika saçlarınn oldu mutlu oluyorum:)aybus çam terebentin koyduğun şampuanı direk at . istersen sevda buzer e sor. bizde boya olduğu için çam terebentin inanılmaz kurutuyor ve kırıyor. yapma . ben her denemem de pişman oldum .
sen bilirsin kuzu da kullanma yanık varsa ve boya varsa terebentin risk
Doğru kurutma yapıyor benimde yıprank boyalıyken baya kurutmuştu bu fprumda yoktum ben o zaman:)) En son güzelim saçlarımı 2015in ortasına kadar bırsktım ondan sonrası gördüğünüz gibi:))evet şu günlerde saçlarımda sanki kuruma var gibi bence çam terebentinden oluyor.sağol hatırlattığın için
canım ben hiç sevmiyorum terebentini böyle unutup unutup veya gaza gelip bi kaç kere koydum. hER DEFASINDA Bİ Pİşmanlık. kurutuyor kuruyunca da kırılıyorevet şu günlerde saçlarımda sanki kuruma var gibi bence çam terebentinden oluyor.sağol hatırlattığın için
Şampuanı artık çok az ve sadece diplere sürüp masaj yapacağım için bir şey olmaz eccam:) Herkes bana diyor ki o yanıklarından sonra Harika saçlarınn oldu mutlu oluyorum:)
evet kurutuyor. özellikle boyalı saçlarda ve uzun saçlarda kullanmak çok kurutucu.sen bilirsin kuzu da kullanma yanık varsa ve boya varsa terebentin risk
Kararsız kaldım şimdi ya bu akşam ekliycektim şampuana naaaapsam acabaİnternette uzaması için esansı diyorlar aktarlarda saç için esansı veriyorlarmış, ben daha önceden kaç kez yağını denedim işe yaramamıştı ama bu sefwr de bunu deneyelim:)
Bence esansı ekle zaten bakim yapıyoruz ama karar seninKararsız kaldım şimdi ya bu akşam ekliycektim şampuana naaaapsam acaba
al bendende o kadar gecen kestiğim 3-4 cmlik sacin,sucu cam terebentincanım ben hiç sevmiyorum terebentini böyle unutup unutup veya gaza gelip bi kaç kere koydum. hER DEFASINDA Bİ Pİşmanlık. kurutuyor kuruyunca da kırılıyor
bende sadece diplere uyguluyorum ama sonucta durularken sac uclarinada geliyor saciniz yağlı sacsa normaldir kurutmamasi benimki kuru sacevet kurutuyor. özellikle boyalı saçlarda ve uzun saçlarda kullanmak çok kurutucu.
ben saçlarımı yıkarken sadece saç diplerimi şampuanlıyorum, böylelikle kurutmuyor.
Bende diplere uygularim benimde saclarim kurubende sadece diplere uyguluyorum ama sonucta durularken sac uclarinada geliyor saciniz yağlı sacsa normaldir kurutmamasi benimki kuru sac
Kuzum o kadar para ve emek harciyosun ki bence beline kadar değil kalcaya kadar saclari hakediyosunMikrofiberki saç havlusundan aldım saçı daha hızlı kurutuyormuş ve de yağ bakımlarını 2 kat emilmesini sağlıyormuş macro center dan 15,75 ₺'ye aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?