Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum (Fotoğraflı)

Artık uzamayı daha net anlayabilmek adına çizgili tişört almaya karar verdim:) Omuzlarıma düşer mi ne olur bilmiyorum ama heveslendim:) Bundan sonra aradaki farkı bu tişörtle paylaşacağım:)
aybus çam terebentin koyduğun şampuanı direk at . istersen sevda buzer e sor. bizde boya olduğu için çam terebentin inanılmaz kurutuyor ve kırıyor. yapma . ben her denemem de pişman oldum .

aybus çam terebentin koyduğun şampuanı direk at . istersen sevda buzer e sor. bizde boya olduğu için çam terebentin inanılmaz kurutuyor ve kırıyor. yapma . ben her denemem de pişman oldum .
Şampuanı artık çok az ve sadece diplere sürüp masaj yapacağım için bir şey olmaz eccam:) Herkes bana diyor ki o yanıklarından sonra Harika saçlarınn oldu mutlu oluyorum:)

sen bilirsin kuzu da kullanma yanık varsa ve boya varsa terebentin risk

evet şu günlerde saçlarımda sanki kuruma var gibi bence çam terebentinden oluyor.sağol hatırlattığın için
Doğru kurutma yapıyor benimde yıprank boyalıyken baya kurutmuştu bu fprumda yoktum ben o zaman:)) En son güzelim saçlarımı 2015in ortasına kadar bırsktım ondan sonrası gördüğünüz gibi:))

evet şu günlerde saçlarımda sanki kuruma var gibi bence çam terebentinden oluyor.sağol hatırlattığın için
canım ben hiç sevmiyorum terebentini böyle unutup unutup veya gaza gelip bi kaç kere koydum. hER DEFASINDA Bİ Pİşmanlık. kurutuyor kuruyunca da kırılıyor

Şampuanı artık çok az ve sadece diplere sürüp masaj yapacağım için bir şey olmaz eccam:) Herkes bana diyor ki o yanıklarından sonra Harika saçlarınn oldu mutlu oluyorum:)

sen bilirsin kuzu da kullanma yanık varsa ve boya varsa terebentin risk
evet kurutuyor. özellikle boyalı saçlarda ve uzun saçlarda kullanmak çok kurutucu.

ben saçlarımı yıkarken sadece saç diplerimi şampuanlıyorum, böylelikle kurutmuyor.

Xpecia tablette bugün 2. Kutuya başladım yani 1 ay 1 kutu bitti:)

İnternette uzaması için esansı diyorlar aktarlarda saç için esansı veriyorlarmış, ben daha önceden kaç kez yağını denedim işe yaramamıştı ama bu sefwr de bunu deneyelim:)
Kararsız kaldım şimdi ya bu akşam ekliycektim şampuana naaaapsam acaba

canım ben hiç sevmiyorum terebentini böyle unutup unutup veya gaza gelip bi kaç kere koydum. hER DEFASINDA Bİ Pİşmanlık. kurutuyor kuruyunca da kırılıyor
al bendende o kadar gecen kestiğim 3-4 cmlik sacin,sucu cam terebentin

evet kurutuyor. özellikle boyalı saçlarda ve uzun saçlarda kullanmak çok kurutucu.

ben saçlarımı yıkarken sadece saç diplerimi şampuanlıyorum, böylelikle kurutmuyor.
bende sadece diplere uyguluyorum ama sonucta durularken sac uclarinada geliyor saciniz yağlı sacsa normaldir kurutmamasi benimki kuru sac

Benimde çok kuru ve sert saçlarım saç kremide kullanmıyorum ama nane ve kabaktan sonra banyodan sonra bile krem sürmemiştim ama yumuşaktı, şimdi yine sert tabiki

Arkadaşlar kendime saç bakım rutini oluşturdum inşallah memnun kalırım, bakımlara 5 Temmuz'da devam:) 5 Temmuzda başlangıç fotoğrafı gelecek hem de çizgili tişörtlü:) en az 20 gün sonra önce/sonra fotoğrafı yükleyeceğim.
5 temmuzdan itibaren yoğun saç bakımı beni bekler:)

Saclarimı 3 günden sonra 1 kez şampuanladim ve RESTOREX'İN MASKESİ kullandim önceden yağından bu kadar memnun kalmamıştım ve de fiyat olarak uygun olduğu için tereddüt ettim boşuna mı diye ama saclarim elimden kayıp gidiyor ve kiralarımi belli etmedi %80, bonacure diye bi maske kullanmıştım Tony guy falan ama hem Ucuz hem güzel ama her saç tipine göre değisır mi bilemem ben çok beğendim ama dokulmem hala aynı bilmiyorum onun sebebini ama ianlmaz yumuşak saclarim oldu canım saçlarimm
Bu arada Selective maskemi de uyguladım bunu bir daha almıycam bu restorex maskeyle çok memnunum sanırim ilk defa bi ürün beğendim ahahahahahahha bakalım insallahhhh uzatır

Şimdi selective maskesini duruladım

Mikrofiberki saç havlusundan aldım saçı daha hızlı kurutuyormuş ve de yağ bakımlarını 2 kat emilmesini sağlıyormuş macro center dan 15,75 ₺'ye aldım

Eklentiler

• IMG_6052.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 38
Mikrofiberki saç havlusundan aldım saçı daha hızlı kurutuyormuş ve de yağ bakımlarını 2 kat emilmesini sağlıyormuş macro center dan 15,75 ₺'ye aldım
Kuzum o kadar para ve emek harciyosun ki bence beline kadar değil kalcaya kadar saclari hakediyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…