Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum (Fotoğraflı)

Saçlarımın dip hali. restprex maskeyi tüm saça uygulayın dediği için diplere sürdüm ağırlaştırma yapmadı fakat 2 günde yağlandı normalde 5 gün yağlanmaz sanırım bu iyi bir şey. Uzaması için.
Yarın bakımlara başlamaya karar verdim, çizgili tişörtümle fotoğraf atıcam:)
Bu arada bugün saçımdaki kopmalar için keratin bakımı araştırdım ucuz yapan yerler maske sürüyorlarmış etkili değilmiş yani, 300-500 ₺ arası gerçek keratin bakımıdır diyolar diğerleri faso fiso yani.
Nane yağı-kabak çekirdeği yağı mı sürsem bh hafta yoksa karışık bakımıma devam mı karar veremedim.
sevdabuzer Blackcatt1 seyda586 izole @ecca CuriousCat withoutyou Sevilla3434 elf0

Eklentiler

• IMG_6092.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_6096.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_6098.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 77
Bu arada saçlarımda Nisam 2016'dan beri boya yok.

Dipleri güzel görünüyor sağlıklı bence ne kullanıyorsan ona devam et, etkisi azalınca sıradaki bakıma geçersin

Dipleri güzel görünüyor sağlıklı bence ne kullanıyorsan ona devam et, etkisi azalınca sıradaki bakıma geçersin
Dipler sağlıklı ama bi dd uçları görsen :)) yumuşak ama hala ortalarda kopmalar var
Karışık bakım yağı nane yağı kabak çekirdeği yağı dax çam t esansı kaışımı yapıyorum

Hiç duymamıştım, benim kullandıklarımda var mı?
dimethicone silikon demek elbette vardir maske tarzi seylerde dahada yogun olur ancak pro bazi urunlerde ya az miktarda yada hic olmaz.icerik kismina bak bakalim bi dimethicone varmi bu arada bu madde sac derisinde zamanla tikaniklik yapar

dimethicone silikon demek elbette vardir maske tarzi seylerde dahada yogun olur ancak pro bazi urunlerde ya az miktarda yada hic olmaz.icerik kismina bak bakalim bi dimethicone varmi bu arada bu madde sac derisinde zamanla tikaniklik yapar
Ayyyy çok teşekkür ederim sağol hemen bakıyorum ya yükleyeyim başka zararlı bi madde varsa saç derisi için bi bakar mısın sürmeyeyim diplere o zamann kuzucum çok teşekkür ederim bu arada ya

Eklentiler

• IMG_6109.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 75
Bu arada bana diyeceksiniz ki pis misin 3 4 günde saç mı şampuanlanır, benim saçlarım inanılmaz kuru hiç yağlanmıyor. Terlersem eğer su falan vuruyorum yeni yıkadıysam ama çokta terlemiyorum genelde okullar bitti evdeyim bu sıcaklarda çıkılmaz:)) Yarın yağ bakımı günleri başlıyor

neden pis diyelim canım. sağlıklı saç 3-4 günde bir yıkanır. kirli şehir yaşamında dış etkenler yüzünden kirlenip 1-2 güne bir yıkıyoruz.

aybuss'cum gene maskeleri bol bulmuşsun, saç diplerine kadar sürmüşsün. sana artık bişey demiyorum
sevdabuzer gayet güzel açıklamış zaten.

dip bakımını sadece diplere, saç maskesini sadece uçlara sür canım. haftada bir yağ bakımı yeterli. saç derini yorma lütfen.

keratin bakımı için henüz çok erken. lütfen paranı boşa harcama. bırak saçların sağlıklı şekilde uzasın canım. uzadığında keratin yüklemesine ihtiyaç duymayacaksın bile.

izole 'mmm maskenin üstünde tüm saça uygulayın yzıyor bir de saç dipten uzar uzatma maskesi zaten, üstünde de tüm saça uygulayın yazıyor dediği için diplere de uyguladım :)) İçindekilere bakar mısın deri için zararlı bir madde var mı?
Keratin bakımı yaptırmıycam yaptırsam da kopmalar gitmiyor

3 Temmuz itibariyle;
Soldan ve sağdan çekildim özellikle soldaki saçlarım sağ tarafıma göre sanki daha uzun...
Bu kadar emeğe, bakıma, çabaya saçlarımın boyutuna bakın... Bütün moralim gitti, hiç hevesim kalmadı, bir de uğraşmasam ne olacak acaba...
Molam bitti ve yarın bakımlara devam.

Eklentiler

• IMG_6128.webp
    14 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_6129.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_6130.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_6131.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 65
Bence moral bozacak birşey yok bir tutam saçın vardı yandığı için şuan maşallah neredeyse 3 katı saç var uzamadan çok gürleşmeye gitmiş enerji ondan, sabret ve bakıma devam et daha rahat uzayacak artık merak etme

Ama kuzum eskiden Gürdü şimdi baksana kedi kuyruğu gibi toplayınca böyle gür gibi durmuş, arkadan öne attim atmasam on tarafta hiç saçım yok tüm sacim bu elimle çekiştirip çektim zaten sacimin on kısmını yoksa hep arkaya gidiyor o kisim

Bu arada 4:20 itibari ile saçlarıma nane-kabak çekirdeği yağı karıştırıp surdum şifa olsun insallah bu kürü deneyip bakacağım uzama etkisine hepsini karıştırınca hepsi karişiyor izole m seni dinliyorum :)
CuriousCat withoutyou insalla uzun saçlı halimizi de yorumlarız hayırlı olsun bu bakimim

Bu arada herkese TAVSİYE ediyorum bu sıcakta nane yağı kafamda o kadar ferahlık verdirdi ki anlatamam iyiki surdum ferah ferah uyuycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…