Yaaa çok sağol, ağzından bal damlıyor:)Kuzum o kadar para ve emek harciyosun ki bence beline kadar değil kalcaya kadar saclari hakediyosun
Hiç duymamıştım, benim kullandıklarımda var mı?icerisinde dimethicone olan hiçbirşeyi sac derine surme canim
Dipler sağlıklı ama bi dd uçları görsen :)) yumuşak ama hala ortalarda kopmalar varDipleri güzel görünüyor sağlıklı bence ne kullanıyorsan ona devam et, etkisi azalınca sıradaki bakıma geçersin
dimethicone silikon demek elbette vardir maske tarzi seylerde dahada yogun olur ancak pro bazi urunlerde ya az miktarda yada hic olmaz.icerik kismina bak bakalim bi dimethicone varmi bu arada bu madde sac derisinde zamanla tikaniklik yaparHiç duymamıştım, benim kullandıklarımda var mı?
Ayyyy çok teşekkür ederim sağol hemen bakıyorum ya yükleyeyim başka zararlı bi madde varsa saç derisi için bi bakar mısın sürmeyeyim diplere o zamann kuzucum çok teşekkür ederim bu arada yadimethicone silikon demek elbette vardir maske tarzi seylerde dahada yogun olur ancak pro bazi urunlerde ya az miktarda yada hic olmaz.icerik kismina bak bakalim bi dimethicone varmi bu arada bu madde sac derisinde zamanla tikaniklik yapar
dimethicone silikon demek elbette vardir maske tarzi seylerde dahada yogun olur ancak pro bazi urunlerde ya az miktarda yada hic olmaz.icerik kismina bak bakalim bi dimethicone varmi bu arada bu madde sac derisinde zamanla tikaniklik yapar
neden pis diyelim canım. sağlıklı saç 3-4 günde bir yıkanır. kirli şehir yaşamında dış etkenler yüzünden kirlenip 1-2 güne bir yıkıyoruz.
aybuss'cum gene maskeleri bol bulmuşsun, saç diplerine kadar sürmüşsün. sana artık bişey demiyorum
sevdabuzer gayet güzel açıklamış zaten.
dip bakımını sadece diplere, saç maskesini sadece uçlara sür canım. haftada bir yağ bakımı yeterli. saç derini yorma lütfen.
keratin bakımı için henüz çok erken. lütfen paranı boşa harcama. bırak saçların sağlıklı şekilde uzasın canım. uzadığında keratin yüklemesine ihtiyaç duymayacaksın bile.
Yarından itibaren hangi bakimi uygulasam hala karar veremedim moralim de bozuldu, hızlı uzatan bir şey olması lazim...
Kabak yağı ve nane yağı mi?
Bu yağlara ek olarak cam t esansı dax ve karışık bakim yagi mi?
sevdabuzer izole seyda586 Blackcatt1 CuriousCat @ecca withoutyou Sevilla3434
Ama kuzum eskiden Gürdü şimdi baksana kedi kuyruğu gibi toplayınca böyle gür gibi durmuş, arkadan öne attim atmasam on tarafta hiç saçım yok tüm sacim buBence moral bozacak birşey yok bir tutam saçın vardı yandığı için şuan maşallah neredeyse 3 katı saç var uzamadan çok gürleşmeye gitmiş enerji ondan, sabret ve bakıma devam et daha rahat uzayacak artık merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?