Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum (Fotoğraflı)

molada da uzamış bence. bi de uzayan saçlar çok gür geliyor maşallah

kabak çekirdeği nane yağı bakımı bence canım. haftada iki kere falan.

o maske saç derisi için uygun değil canım.

kesinlikle nane ve kabağa devam etmelisin bende çok memnun kaldım, banyodan sonra lavantada kullanmıştım bir dönem dökülmesini kesmişti durulama suyu olarak kullanabilirsin, saç kremi kullanıyormusun eğer kullanıyorsan bırakmalısın bence durulanmayan bakımlardan sürebilirsin uç kısımlarına bir yerde gliserinli sprey yapmışlardı onu deniycem bende

molada da uzamış bence. bi de uzayan saçlar çok gür geliyor maşallah

kabak çekirdeği nane yağı bakımı bence canım. haftada iki kere falan.

o maske saç derisi için uygun değil canım.
Maşallah maşallah
Ama üzerinde tüm saçınıza uygulayın yazıyor, öyle olsa dibe sürmeyin yazmaz mıydı
withoutyou Sende dibe uyguluyorsun değil mi?

Gliserin burda kurutmuştu saçlarını sanırım @ecca ydı, kremi çok uçlara arada sürüyorum bazen sürmüyorum

Canım uçlar kopmuş olacak o kadar önemli olan dipler onların maşallahı var. Şuan boylarda iyi duruyor bir kaç aya uçlarda gür ve sağlıklı duracak öyle düşün

Kuzu bende dökülme için aktardan alıp haşlayıp durulama suyu yapmıştım tek derdi havluyu yesertiyor yoksa gayet etkili
Durulama suyu mu çay mı etkilidir? Durulamayla hiç uğraşmak istemiyorum bir de diyet yapmam lazım ısırganın çayı etkili olur mu sence

Canım uçlar kopmuş olacak o kadar önemli olan dipler onların maşallahı var. Şuan boylarda iyi duruyor bir kaç aya uçlarda gür ve sağlıklı duracak öyle düşün
Yaaa çok sevindimmm önemli olan dipler zaten, boydan uzasa uçlarda gür gözükecek en uçları az olsa da olur napalım :) şimdilik tabii :))

Saçlarımda 11 saat kaldı, az önce yıkadım, restorex maskemi de sürdüm ve durulama suyuma katkısız elma sirkesi koydum. Nane kabak çekirdeği yağı 11 saat kalması bakalım etki eder mi :)) withoutyou Sevilla3434 aranıza bende katılmış bulunmaktayım:)

Durulama suyu mu çay mı etkilidir? Durulamayla hiç uğraşmak istemiyorum bir de diyet yapmam lazım ısırganın çayı etkili olur mu sence
Ben hiç içmedim ufakligimdan kalma bir husumetimiz var isirganla bence hep iç hem dök gitsin iki taraftan daha iyi etki eder. İyi getirdin aklıma bende durulama suyu yapayım bari en azından şampuan yapmadığım günlerde onu dokerim

canim bakimlari biraktinmi gerci topigine bakamadim ama

canim bakimlari biraktinmi gerci topigine bakamadim ama
Çok sıcak kuzum zor geliyor, molamdan beri bir gün hindistancevizi yaptım sadece o da 2 gün düzleştirici kullandım diye, bir gün şampuanlı, bir gün şampuansız yıkıyorum sadece bu ara, şampuansız günlerde böyle pek bir tuhaf oluyor bari ısırganı dökerim hem bakım olsun dedim. Onuda önceden yapıp buzdolabına atmam gerekicek gibi soğumadı bugün mecbur çeşme suyu ekledim soğuk, normalde arıtıcıdan kullanıyordum en azından kireçsiz oluyordu. Serinleyene kadar bakım yapmayacağım sanırım arada bir çok kurursa hindistancevizi sürerim ama o bile sıkıntı veriyor.

cok haklisin valla bende gunduz yapamiyorum mecbur gunesin batmasini bekliyorum oyle bakin yapıyorum oda vantilatorun basindan ayrilmiyorum normalde simdiye kadar yazin hic bakim yapmadım gez toz dolas hep :))) ama bu sene evdeyiz yapacak birseyde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…