- 29 Haziran 2013
- 1.017
- 884
- 123
Kuzum nane-kabak ç yağı acayip ferahlatıyor saç derim buz gibi tavsiye ederimmm HIZLI da uzatma etkisi varmışKıZlar ben evde kalamıyorum . O yüzden haftada 1 kere Hindistan cevizi yağı sürüyorum . Oda zorluyor . Sıcaklar vıcık vıcık zaten . Yazın herşey herşey zor
normal gunluk 100 tel sacin.dökülmesi uzmanlar tarafından normal kabul edilirBanyoda bu kadar saçlarım dökülüyor sizce normal mi çok mu ?sevdabuzer izole seyda586 H Hayriye birdal withoutyou Sevilla3434 Dunya1981 CuriousCat Blackcatt1
Benimde lavanta yapmam lazımbenim bunu üç dört katı dökülürdü banyoda, çıkarken taradığımda bir o kadar daha dökülürdü çok korktum o zaman saç kremini kestim artık hiç kullanmıyorum ayrıca durulama suyuna lavanta yaptım artık neredeyse hiç dökülmüyor
Bunun haricinde de dökülüyor korkuyorum saçım kalmayacak diyenormal gunluk 100 tel sacin.dökülmesi uzmanlar tarafından normal kabul edilir
Her yıkamamda böyle oluyor çok galibabirkaç gün yıkamayıp sonra yıkadıysan normal ama hergün yıkıyorsan çok gibi geldi bana
Cok degil canim normalHer yıkamamda böyle oluyor çok galiba
:)) kız o da dökülme mi. Bizim banyoyu gör delik tıkanıyor. Stres yapma bişey değil oBanyoda bu kadar saçlarım dökülüyor sizce normal mi çok mu ?sevdabuzer izole seyda586 H Hayriye birdal withoutyou Sevilla3434 Dunya1981 CuriousCat Blackcatt1
Bizim ev de öle heryer saç. Annem çok kızıyo . Yatakların içini elektrik süpürgesi ile çekiyorum diyo. :)ohooo benim bunun 3 katı dökülüyor her gün her duşta, artı gezerkende evde döküyorum olmaz bişi korkma, bu sıcakta normal
Benim odam hele yerler gri, saçlar vi dökülüyo günde 100 kere siliyorum vallaBizim ev de öle heryer saç. Annem çok kızıyo . Yatakların içini elektrik süpürgesi ile çekiyorum diyo. :)
Canim onu bilmem ama sac dokulmesi icin sampuanlardan alabilirsin ve duruluma suyuna elma sirkesi ekleyebilirsinSac dokulmesi için lavantayi duruluyor musunuz tarifini verebilir mi bilenler var mı?sevdabuzer Sevilla3434 withoutyou 0mayra izole CuriousCat H Hayriye birdal Blackcatt1
Canim onu bilmem ama sac dokulmesi icin sampuanlardan alabilirsin ve duruluma suyuna elma sirkesi ekleyebilirsin
Ama takma kafana tekrar söylüyorum az bile o banyoda dokulen sac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?