Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum (Fotoğraflı)

KıZlar ben evde kalamıyorum . O yüzden haftada 1 kere Hindistan cevizi yağı sürüyorum . Oda zorluyor . Sıcaklar vıcık vıcık zaten . Yazın herşey herşey zor

KıZlar ben evde kalamıyorum . O yüzden haftada 1 kere Hindistan cevizi yağı sürüyorum . Oda zorluyor . Sıcaklar vıcık vıcık zaten . Yazın herşey herşey zor
Kuzum nane-kabak ç yağı acayip ferahlatıyor saç derim buz gibi tavsiye ederimmm HIZLI da uzatma etkisi varmış

23:00'da nane kabak çekirdeği yağı karışımını sürdüm

Bu zamana kadar en memnun kaldığım yağ mecitefendi ama saçlarımı yiprstmadan önce sanırım 3 yıl önce barcelino da hızlı uzatmıştı...
Elimde olanlar: DAX Supergro, proderm gold, cam terebentin esansı, kabak cekırdeği yağı, nane yağı.
Almak istediklerim:Entele hızlı uzatiyormuş ama elimdekileri bitirmem lazım şimdilik nane kabak çekirdeği diye gidicem zaten Ennnnn hızlı uzatan ne varsa onu kullanmam lazım eski saçlarımı ozledimmmmm

Bu karmaşa bitmeden yeni bir şey almak yok

Eklentiler

• IMG_6145.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 65
benim bunu üç dört katı dökülürdü banyoda, çıkarken taradığımda bir o kadar daha dökülürdü çok korktum o zaman saç kremini kestim artık hiç kullanmıyorum ayrıca durulama suyuna lavanta yaptım artık neredeyse hiç dökülmüyor

Benimde lavanta yapmam lazım

ohooo benim bunun 3 katı dökülüyor her gün her duşta, artı gezerkende evde döküyorum olmaz bişi korkma, bu sıcakta normal

Bizim ev de öle heryer saç. Annem çok kızıyo . Yatakların içini elektrik süpürgesi ile çekiyorum diyo. :)
Benim odam hele yerler gri, saçlar vi dökülüyo günde 100 kere siliyorum valla

Tamam canım cim takmamam lazım haklısın, elma sirkesi uyguluyorum restorex hem yumuşak yapıyo hem uzatiyo hemde diğer kullandigim şampuanlara göre daha az döküyor onu değiştirmem bi süre de bu lavanta kuru etkiliymis yapanlar var
Canim onu bilmem ama sac dokulmesi icin sampuanlardan alabilirsin ve duruluma suyuna elma sirkesi ekleyebilirsin
Ama takma kafana tekrar söylüyorum az bile o banyoda dokulen sac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…