Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum (Fotoğraflı)

canım 0 dökülme diye birşey yok ki muhakkak dökülecek sonuçta bu bir süreç, sen vitaminlerini kullanmaya devam et, saçın parlaksa, kepeklenme yoksa dert edecek birşey yok demektir.

canım 0 dökülme diye birşey yok ki muhakkak dökülecek sonuçta bu bir süreç, sen vitaminlerini kullanmaya devam et, saçın parlaksa, kepeklenme yoksa dert edecek birşey yok demektir.
Aynen dediğin gibi parlak, kepeklenme yok ama salak kuaför usturayla ara makas attığı için inceldi ve uçları az Ve kısa çok kısa

Dökülmeye etki etmedi mi ? Dökülme için ne yapabilirim ?
Dediğim gibi seninkinin kaç katıydı dökülmem banyoda saç toplamaktan bıkmıştım artık saraçoğlunun lavanta kürünü yaptım yarım litre kaynayan suya 1 yemek kaşığı lavanta koyup kısık ateşte 10 dk demliyorsun ılıyınca süzüp bununla duruluyorsun tekrar durulamak sana kalmış ben durulamadım dökülmemde durdu canım

Canım teşekkür ederim yazı için bende başlıyorum bu küre:) Bir de saç uzatmaya etkisi oldu mu ?

Ben artık şu kimyasallardan nefret ettim artık hep doğal malzemeleri kullanıcam mesela kaşlarım küsmüştü araştırdım netten en etkili sarımsakmış ama cesaret edemiyorum kokusundan dolayı

Ben artık şu kimyasallardan nefret ettim artık hep doğal malzemeleri kullanıcam mesela kaşlarım küsmüştü araştırdım netten en etkili sarımsakmış ama cesaret edemiyorum kokusundan dolayı
Benim kaşlarımın maşallahı var:)) hem kalın hem şekli güzel hemde hiç aldırmıyorum:))

Saat 22:30'da nane kabak çekirdeği yağımı sürdüm yarın öğle saatlerinde yıkıycam:)

Sac uzatmak gerçekten hem emek hem zaman hem para isteyen bir seymis
Bir daha kisa kullanmak yok
Baksana ama benim 1 senedir nerdeyse aynı boyda başkasının olsa 2 ayda olur, hem parama hem emeğime hem zamanıma hem uğraşlarına yazık yani

Biraz önce saçlarımı yıkayıp lavanta kürünü durulama olarak döktüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…