Niye canimBütün moral motivasyon gitti bende...
yapabilirsin herhangi bir sikinti olmaz .bak dost aci soylermis kirilma lurfen cwnim herkes bakim yapiyor ama senin 7/24 gundemin bu konu hqni defalarca dedik bu kadar sikinti yapma uzamazsa uzamasin ama bu kadar,stresle kendinde bi hastalik yaratacaksin.bakım yap ama gene ayni seyi yapıyorsun daha lavantaya yeni baslamissin sogan kuru diyorsun.gecen haftalardq daxa baslamistin bu hafta bambaska bir bakim lutfen istikrarli ol ve bu kadar stres yapma sen surekli verdigin komutu degistiriyorsun saclar ne yapsın tamamiyle sil bastan basliyorlar herseye.Yani lavanta kürünü uyguladım saçlarıma da şu degdirmedim saçımda kalsın. Soğan kuru de düşünüyorum bi de lavanta kürünü yapıyorum ya akasma yağ sürucem lavanta suyu da döktüm y bi sıkıntı olur mu şampuanlamadan yağ sürsem?sevdabuzer @CuriousCat Sevilla3434 izole H Hayriye birdal withoutyou @0mayra @twwety @seyda586 benden başka kimse bakim yapmıyo mu bana yol arkadaşı yok mu tabi en kısa saciniz benim tek kaldım
canim yanlis biliyorsun sen olcum yaparken alindaki sactan ölçmüşsün sac olcumu ensedeki sactan yapilir.bununda boyle olmasinin nedeni herkesin kafa yapisi boyutu farklıdır.Bir yanlışlık yoksa şimdiki saçlarım 37 cm. Bir yanlışlık yoksa da saçlarımın belime gelmesine tam 40 cm var
Saçlarımı 37 cm ölçerken dipten başlıyorum valla enseyi anca geçiyo ölçülcek saç yok kicanim yanlis biliyorsun sen olcum yaparken alindaki sactan ölçmüşsün sac olcumu ensedeki sactan yapilir.bununda boyle olmasinin nedeni herkesin kafa yapisi boyutu farklıdır.
Karışık bakım yağlarını karıştırıyordum nane kabak çekirdeği hızlı uzatıyo diye buna başladım geçen hafta moladaydım şimdi bakımlara yeniden başladığım için bunlarla başladım ama hepsini karıştırıp yapıcam. Ya haklısın neden kırılayım kabul de ediyorum çok çünkü eski saçlarımı özlüyorum hayatımda da üzüldüğüm konular var zaten çok stresliyim malesef kafamı bunlarla dağıtmaya çalışıyorum ama bu konuda da başarılı olamıyorum sanırım ümidimi kaybettimyapabilirsin herhangi bir sikinti olmaz .bak dost aci soylermis kirilma lurfen cwnim herkes bakim yapiyor ama senin 7/24 gundemin bu konu hqni defalarca dedik bu kadar sikinti yapma uzamazsa uzamasin ama bu kadar,stresle kendinde bi hastalik yaratacaksin.bakım yap ama gene ayni seyi yapıyorsun daha lavantaya yeni baslamissin sogan kuru diyorsun.gecen haftalardq daxa baslamistin bu hafta bambaska bir bakim lutfen istikrarli ol ve bu kadar stres yapma sen surekli verdigin komutu degistiriyorsun saclar ne yapsın tamamiyle sil bastan basliyorlar herseye.
Çok teşekkür ederim tüm yorumların için öncelikleaybuss canım bu kadar aşırı uğraşmayla saçlarını ve saç derini çok yoruyorsun. haftada birden fazla saç derisine yağ bakım tavsiye etmiyorum canım, saç döker .
burada bir çok kişinin ürünlere yorumu "saçımı uzattı, ama çok dökülme yaptı"!..
kaç kişiden farklı farklı ürünler için okuduk bu yorumu.
çünkü bu kadar çok yağlama saç derisine ağır geliyor. bu kadar çok şampuanlama saç derisini mahvediyor.
bunu bile isteye kendine yapma canım
lavanta suyunun üstüne direkt yağ bakım yapabilirsin canım, hiçbir sakıncası yok.
ben dinlenme evresindeyim halen. molaya başladığımda ilk iki hafta yaşadığım saç dökülmesi durdu. bu hafta belki bakımlara başlarım.
Çok güzel bir kaynak ama benim saçımda sorun işte, sizin 1 sene benim kaç sene acaba uzaması içinBırakma . İlla uzayacak kuaföre gitmediğin sürece uzar yavrucuk. Benim hayırsızlar da uzamıyo bi dönem bende çok takmıştım bi baktım psikolojim bozuldu. Bakımı azalttım her duyduğumu almamaya başladım . Bio sülfür denen zımbırtıyı bile aldım düşün yani. Saç diplerimi telef ettim her bulduğumu sürmekten. Şimdi tutuyorum kendimi . Zamsn diyorum sadece . Artık takvime bakıyorum bu tarihte bu kadar olur diyorum. Mesela sevda büzerın konusu 10 numara bi kaynak ay ay ne kadar olacağını görüp tahmin ediyorsun . Benim ayın 15 inde bütün saçlarım yanalı 2 sene olucak . Son 1 sene kaldı diye kendimi gaza getiriyorum. 1 send sonra uzun saçlarımız olucak inş. Bakımı yapıp gerisini sabretcez. Saçla ilgilenincs uzamıyo gibi . Üstelik paranoyak oluyoruz En azından ben olmuştum :)
Bakım yapmazsam takmam ama yapmazsam da uzamazKuzu, ben saçlarımı aşırı takıyordum ilk kestirdiğimde. Hatta ağlayıp duruyordum.Ne zaman ki takmayı bıraktım sanki hızlandı uzaması. Takma kafana
senin uzaman gerçekten benden fazla . benim 2 aylık fotolarda fark olmuyo.3.5 ayda anca 3.5 cm fark atıyor onu görebiliyorum sadece. sen yanık bütün saçı kestirdin sanırım 18 cm di ilk başladığında. bu saçından 1-2 cm anca kaldı. en son resmine baktım dipten olana hepsi yeni saç . ilk yanıklar kesildi.sen 1 yılda uzatırsınÇok güzel bir kaynak ama benim saçımda sorun işte, sizin 1 sene benim kaç sene acaba uzaması için
Canım ilk başlarda dipten uca 28 cmdisenin uzaman gerçekten benden fazla . benim 2 aylık fotolarda fark olmuyo.3.5 ayda anca 3.5 cm fark atıyor onu görebiliyorum sadece. sen yanık bütün saçı kestirdin sanırım 18 cm di ilk başladığında. bu saçından 1-2 cm anca kaldı. en son resmine baktım dipten olana hepsi yeni saç . ilk yanıklar kesildi.sen 1 yılda uzatırsın
Eccam 1,2 cm değil biraz daha fazla malesefsenin uzaman gerçekten benden fazla . benim 2 aylık fotolarda fark olmuyo.3.5 ayda anca 3.5 cm fark atıyor onu görebiliyorum sadece. sen yanık bütün saçı kestirdin sanırım 18 cm di ilk başladığında. bu saçından 1-2 cm anca kaldı. en son resmine baktım dipten olana hepsi yeni saç . ilk yanıklar kesildi.sen 1 yılda uzatırsın
OHA 28 CM saç Kesilmiş . valla bence çok iyi. şu an hepsi yeni saç sayılır. benim 10 cm az yada çok idi hi. kestirmeden ya koptular yada minik minik ben kestim. bazı kısımlardaki saçlarım papatya gibi açılmış vaziyette. gecen tarak girmiyordu 1-2 cm yer yer kestim. her tarafı ayrı yamuk. ama kuaför fobim oldu gidemiyorum artık. çok iyi dayandın sen . bu vakitten sonra uzr gider sende anlamazsınEccam 1,2 cm değil biraz daha fazla malesefSık sık kestirdim ya kuaföre gidip ama artık kestirmiycem inat ettim uzayana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?