- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
Evet ben otdan takip ediyorum bu ay gecti aslan burcu onumuzdeki aydan itibaren takip et canimyaptırmadım, genetik olarak çok hızlı uzuyor, nasıl anlayabilirim günleri kozmikbakımdan mı
ayy valla şımarmakta haklısın doğruya doğruSimaririm sonra soyleyim bak
bu selective'in keratin maskesi iyi mi acaba?Kullandığım ve memnun kaldığım şu anki ürünler...
Çok iyi ben çok memnun kaldım saçlar güzelce yıkandıktan sonra nemini alıp hafif kurutup sürüyorum tarıyorum saçlarımı, saç kurutma makinesiyle ısı uygulayıp akşamdan sabaha öyle uyurken bekletiyorum sabah da sadece duruluyorum, önceden memnun kalmamıştım ama bu yağlarla saçlarımı toparladım uzadı kuaförlerde de keratin yaptırdım belki o zaman yanlış kullandım selectivei o zaman ondan etki etmemiş olabilir bitince de alacağım tavsiyedir, önemli olan doğru kullanım :)bu selective'in keratin maskesi iyi mi acaba?
Cok cok iyi hatta harikaEkimde saç uçlarımdan aldırdığım halde toplam 2 ayda uzaması bu şekilde
Çok iyi ben çok memnun kaldım saçlar güzelce yıkandıktan sonra nemini alıp hafif kurutup sürüyorum tarıyorum saçlarımı, saç kurutma makinesiyle ısı uygulayıp akşamdan sabaha öyle uyurken bekletiyorum sabah da sadece duruluyorum, önceden memnun kalmamıştım ama bu yağlarla saçlarımı toparladım uzadı kuaförlerde de keratin yaptırdım belki o zaman yanlış kullandım selectivei o zaman ondan etki etmemiş olabilir bitince de alacağım tavsiyedir, önemli olan doğru kullanım :)
Çok haklısınnn, uzamasında senin tecrübelerin verdiğin bilgilerinde etkisi var çok teşekkür ederimmmCok cok iyi hatta harikabak gördünmü uzamiyo demistin sabırla oluyor dogru urunlerle bide
Rica ederim :) dediğim gibi ısı vererek uygula ama :)Çok teşekkür ederim, kafam yattı sayende, ben de alacağım yarın:)
Roca ederim ne demek faydali olduysam ne mutlu banaÇok haklısınnn, uzamasında senin tecrübelerin verdiğin bilgilerinde etkisi var çok teşekkür ederimmmtahmini olarak kaç cm uzamış, sence şubata Mart'a kadar ne kadar daha uzar , ay çok heveslendimm
Mesela meciefendiyle arındırdıktan sonra priorin şampuanı kullansam nasıl olur yoksa şampuanları ayrı ayrı mı kullanayım? Şubata kadar 8 cm uzasa Harika olur sence uzar mı:))Roca ederim ne demek faydali olduysam ne mutlu bana
En az 4 cm bence uzama
Simdi birde priorin tablet kullanacaksin onunda faydasi olur ama sampuan olqrak memnunsan mecitefendiye dvm et bence cunku uzamasinda faydasidw olmus olabiLir bazen uzama hizi duser bi seni motiveden dusurmesin dbm et bakimlara
İnşallah fotoğrafları bekliyoruz :))Bende bugun basladim dax'a resimde cektim 15 gun sonra ve 1 ay sonra fark var mi diye foto atarim hepinize faydali olsun insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?