Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum :) (resimlerle anlatıyorum)

bu sinemaki kürünü nasıl sürüyorsunuz kızlar ya çok zorlandım bir türlü süremedim kafama boşalacaktım azdaha :) yıkayınca resim atıcam :)

Dogru biliyorsun canim bildigimiz su kivaminda. Parmaklarimi batiriyorum hemen bi tutam aldigim sacima suruyorum. Kucuk kucuk tutamlara ayirip suruyorum ve aldigim kucuk tutama iki veya uc kere parmaklarimi sinamekiye batirip bitirmis oluyorum. Biraz zahmetli tabi ama zamanla pratiklesiyor :)

hadi bakalım peki senin son resimler nerede meraktayım maşallah gür bir saçın var benimde gürdü ara makası ata ata hala nasıl bitmedi hayretler içerisindeyim

hadi bakalım peki senin son resimler nerede meraktayım maşallah gür bir saçın var benimde gürdü ara makası ata ata hala nasıl bitmedi hayretler içerisindeyim

Ya canim ben tatildeyim surekli telefondan giriyorum resmi buradan koymaya calisiyorum ama hata veriyorr oysaki koymak icin cok ugrastimm bayramdan sonraya kaldi yani resim işi. Yok canim saclarim gur degil ince telli ve az. Hep yeni yikanmis ve yeni taranmis halini koyunca gur gozukuyor. Ama buna da sukur saclarimin en iyi hali bu kedi tuyu kadar oldgu zamanlari da biliyorum :)

Son düzenleme:
ahh ahh o kedi tüyü yokmu tutasan tutamıyorsun bağlasan bağlanmıyor :) bende kestirdim napim böyle uzasın uçalrını düz kestirecektyim o zaman gür oluyor diye kestirirsem hiç saç kalmaz diye vaz geçtim oval uzasın napim

Bak mesela benim duz en altlari cok hosuma gidiyor sirf gur dursun diye oyle yatirdim :) hic ara makas yok incelttirmedim de makas izleri var en son kasimda kestirdim saclari hala boyle :)

Bak mesela benim duz en altlari cok hosuma gidiyor sirf gur dursun diye oyle yatirdim :) hic ara makas yok incelttirmedim de makas izleri var en son kasimda kestirdim saclari hala boyle :)
uzadıkca uçları incelmesi lazım birde maka izlerinin kaybolması yanlış mı biliyorum acaba düz kestirmeyee cesaret edemem ben arkası katlı altı düz oval yada v istemiyorum ozaman güzel duruyor ama bu os oval saçlarımı o hale nasıl getiririm bilmiyorum uzun süre kestirmcem kestirincede yavaş yavaş uçarında düzeltiricem birden kestirmeye kalkarsam mazallah

Uzadikca uclari neden incelmesi lazim onu anlamadim canim. Benimkiler uzuyor ama uclari incelmiyor gayet rahatim aylardir.

Merhaba hanımlar, uzun zaman sonra fotoğrafla karşınızdayımmm Şehir dışındaydım, tamı tamına 1 ay. Bu süre zarfında iki kere kına yaktım, 2-3 kere zeytinyağı sürdüm, ve maalesef 1 kere sinameki uyguladım. Ancak 2. yaktığım kınaya 3 ampul bephanten 3 ampul bemiks koydum.

1. kınadan sonra saçlarım

2. kınadan sonra saçlarım.

2. resimde güneşi yakalayamadık kızlar ancak böyle oldu :)

Hic kimsenin moralini bozmak gibi olmasin ama saçlarını 3 marttan beri uzatiyorsun ve fazla uzadgini düşünmüyorum. Hatta hc bsey yapmadan uzamasi gerekn sac en az bu kadar zaten dogum kontrl hapi kullandysanz belli bi zaman sonra sacta dökülmelere yol aciyor. Sinameki kuru yerine yag kullanmanizi ve saclarinizi soguk suyla ykamanizi onerirm genede saclarnzz saglijli duruo ona bsey diyemem.. benim düşüncelerim bunlar

Evet biliyorum saçlarım çok uzamadı, normal haline bırakmış olsaydım bu kadar uzamazdı zor uzayan bir saçım var. Evet saçlarım çok fazla uzamadı ama sağlıklı uzadı. Dkh kullanmıyorum sadece sinameki.

ooo ne güzel uzamış saçların hemde kına ne güzel yapmış kına saça çok iyi geliyor ya ben bemiks kürünü yapamadım 3 yü 9 gün oldu bugün yapıcam elim kalkmadı bir türlü :) tembellik yaptım azcıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…