- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
- Konu Sahibi davetsizkullanici
-
evet doğru diyosun cuma günleri bunu yapacam salı günleride yumurta yaparım bakalım böyle bi kaç ay devam ediyim sonumuz olacak
kuaför kurbanıyım kk da keşfe çıktım, notlar alıyorum bunu da yazdım kenara teşekkürler.
bu sinemaki kürünü nasıl sürüyorsunuz kızlar ya çok zorlandım bir türlü süremedim kafama boşalacaktım azdaha :) yıkayınca resim atıcam :)
ben mi yanlış biliyorum bildiğin su bu kür nasıl kafanıza sürüyorsunuz elle sürmek pek mümkün değil kaşıkla döktüm kafamdan :) saçlarım bukadarcık kür 1 oldu :)
Eki Görüntüle 1194976 Eki Görüntüle 1194977
hadi bakalım peki senin son resimler nerede meraktayım maşallah gür bir saçın var benimde gürdü ara makası ata ata hala nasıl bitmedi hayretler içerisindeyimDogru biliyorsun canim bildigimiz su kivaminda. Parmaklarimi batiriyorum hemen bi tutam aldigim sacima suruyorum. Kucuk kucuk tutamlara ayirip suruyorum ve aldigim kucuk tutama iki veya uc kere parmaklarimi sinamekiye batirip bitirmis oluyorum. Biraz zahmetli tabi ama zamanla pratiklesiyor :)
hadi bakalım peki senin son resimler nerede meraktayım maşallah gür bir saçın var benimde gürdü ara makası ata ata hala nasıl bitmedi hayretler içerisindeyim
ahh ahh o kedi tüyü yokmu tutasan tutamıyorsun bağlasan bağlanmıyor :) bende kestirdim napim böyle uzasın uçalrını düz kestirecektyim o zaman gür oluyor diye kestirirsem hiç saç kalmaz diye vaz geçtim oval uzasın napimYa canim ben tatildeyim surekli telefondan giriyorum resmi buradan koymaya calisiyorum ama hata veriyorroysaki koymak icin cok ugrastimm bayramdan sonraya kaldi yani resim işi. Yok canim saclarim gur degil ince telli ve az. Hep yeni yikanmis ve yeni taranmis halini koyunca gur gozukuyor. Ama buna da sukur saclarimin en iyi hali bu kedi tuyu kadar oldgu zamanlari da biliyorum :)
ahh ahh o kedi tüyü yokmu tutasan tutamıyorsun bağlasan bağlanmıyor :) bende kestirdim napim böyle uzasın uçalrını düz kestirecektyim o zaman gür oluyor diye kestirirsem hiç saç kalmaz diye vaz geçtim oval uzasın napim
uzadıkca uçları incelmesi lazım birde maka izlerinin kaybolması yanlış mı biliyorum acaba düz kestirmeyee cesaret edemem ben arkası katlı altı düz oval yada v istemiyorum ozaman güzel duruyor ama bu os oval saçlarımı o hale nasıl getiririm bilmiyorum uzun süre kestirmcem kestirincede yavaş yavaş uçarında düzeltiricem birden kestirmeye kalkarsam mazallahBak mesela benim duz en altlari cok hosuma gidiyor sirf gur dursun diye oyle yatirdim :) hic ara makas yok incelttirmedim de makas izleri var en son kasimda kestirdim saclari hala boyle :)
uzadıkca uçları incelmesi lazım birde maka izlerinin kaybolması yanlış mı biliyorum acaba düz kestirmeyee cesaret edemem ben arkası katlı altı düz oval yada v istemiyorum ozaman güzel duruyor ama bu os oval saçlarımı o hale nasıl getiririm bilmiyorum uzun süre kestirmcem kestirincede yavaş yavaş uçarında düzeltiricem birden kestirmeye kalkarsam mazallah
öyle olursa gerçi o katlı saçta oh ne güzel senin saçların kısada değilmiş düzgünde kesilmiş darısı benim başıma :)Uzadikca uclari neden incelmesi lazim onu anlamadim canim. Benimkiler uzuyor ama uclari incelmiyor gayet rahatim aylardir.
öyle olursa gerçi o katlı saçta oh ne güzel senin saçların kısada değilmiş düzgünde kesilmiş darısı benim başıma :)
Tatlımm resmini bekliyorum uzun zamandır ne zaman atacaksın ya hu
bu pazar bende başlıyacağım da bir yazını gördüm korktum anlayamadım da ne zaman yazdıgını
saçların dökülme mi yaptı zaten çok az saçım var çok zor uzayan bir tip bide zaten çok dökülür dökülme yapıyomu ya yapıyosa kullanmıyım
hadi bakalım peki senin son resimler nerede meraktayım maşallah gür bir saçın var benimde gürdü ara makası ata ata hala nasıl bitmedi hayretler içerisindeyim
Merhaba hanımlar, uzun zaman sonra fotoğrafla karşınızdayımmmŞehir dışındaydım, tamı tamına 1 ay. Bu süre zarfında iki kere kına yaktım, 2-3 kere zeytinyağı sürdüm, ve maalesef 1 kere sinameki uyguladım. Ancak 2. yaktığım kınaya 3 ampul bephanten 3 ampul bemiks koydum.
Eki Görüntüle 1204640 1. kınadan sonra saçlarım
Eki Görüntüle 1204644 2. kınadan sonra saçlarım.
2. resimde güneşi yakalayamadık kızlar ancak böyle oldu :)
Hic kimsenin moralini bozmak gibi olmasin ama saçlarını 3 marttan beri uzatiyorsun ve fazla uzadgini düşünmüyorum. Hatta hc bsey yapmadan uzamasi gerekn sac en az bu kadar zaten dogum kontrl hapi kullandysanz belli bi zaman sonra sacta dökülmelere yol aciyor. Sinameki kuru yerine yag kullanmanizi ve saclarinizi soguk suyla ykamanizi onerirm genede saclarnzz saglijli duruo ona bsey diyemem.. benim düşüncelerim bunlar
ooo ne güzel uzamış saçların hemde kına ne güzel yapmış kına saça çok iyi geliyor ya ben bemiks kürünü yapamadım 3 yü 9 gün oldu bugün yapıcam elim kalkmadı bir türlü :) tembellik yaptım azcıcıkMerhaba hanımlar, uzun zaman sonra fotoğrafla karşınızdayımmmŞehir dışındaydım, tamı tamına 1 ay. Bu süre zarfında iki kere kına yaktım, 2-3 kere zeytinyağı sürdüm, ve maalesef 1 kere sinameki uyguladım. Ancak 2. yaktığım kınaya 3 ampul bephanten 3 ampul bemiks koydum.
Eki Görüntüle 1204640 1. kınadan sonra saçlarım
Eki Görüntüle 1204644 2. kınadan sonra saçlarım.
2. resimde güneşi yakalayamadık kızlar ancak böyle oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?