- Konu Sahibi davetsizkullanici
-
Ayy canım bende de o problem var saçım çok kabarıyor ıslakken hafiften bebe yağı sürmek çok güzel yapıyormuş bi onu denemek lazım birde kesim modeli çok önemli şuanlık saçıma bakım yapıyorum biraz uzasınlar kuaföre gidip çok katlı kesim yaptırıcam bu tür kesimler saçı seyreltiyor kabarıklığı alıyor pek doğal bakımlar kabarıklığa çözüm vermiyor malesef :S
canım benim saçlarım katlı saçlarım daha hacimli gözüküyor seyrek saçlarım olmasına rağmen serum sürsek ağırlaştırır diye korkuyorum böyle hafif bi şeyler bulsak keşke
Ayyy inşaallah canım ya şu saçlar biran önce kalçalarıma kadar gelsede şu deli gibi kürleri uygulamaktan kurtulsam .d ama bu yaz vazgeçmek yok aksamadan yapalım kürlerimizi sonra biz mutlu olalım
kızlar gaza geldim okul dönemi kapansın benden başlayacağım sinemakiye hadi bakalım bu ara benim de şöyle bir bakımım var zeytinyağını hafif ısıtıyorum yakmadan bi 15 saniye filan sonra kaba koyuyorum onun üzerine badem yağı ve bemiks ampül koyuyorum karıştırıyorum saçımın her yerine sürüyorum masaj yaparak tabi sonra saçıma poşet geçiriyorumve saç kurutma makinası tutuyorum yani ısı uyguluyorum en az 4 saat olarak bekletiyorum tüm gece bekletince ayrı bir süper oluyor benim tek sorunum saçım çok elektrikleniyor uçları geçtim dipleri fena öneriniz var mı :44:
Ayy canım bende de o problem var saçım çok kabarıyor ıslakken hafiften bebe yağı sürmek çok güzel yapıyormuş bi onu denemek lazım birde kesim modeli çok önemli şuanlık saçıma bakım yapıyorum biraz uzasınlar kuaföre gidip çok katlı kesim yaptırıcam bu tür kesimler saçı seyreltiyor kabarıklığı alıyor pek doğal bakımlar kabarıklığa çözüm vermiyor malesef :S
canım benim saçlarım katlı saçlarım daha hacimli gözüküyor seyrek saçlarım olmasına rağmen serum sürsek ağırlaştırır diye korkuyorum böyle hafif bi şeyler bulsak keşke
senin saçların en azından seyrekmiş benimkiler hem gür ve kabarık anlıyacağım duble kabarıkbenimde şuan saçlar katlı kesim katı fazlalaştırsam mı diye düşünmüştüm ama az bekliyim o zmn kuaföre danışırım artık
Kizlar oncelikle ikinize de kolayy gelsinn insallah saclariniz istediginiz uzunlukta ve guzellikte olur. Birakmayi asla asla dusunmedigim bir bakim. Zeytinyagini da denemek istiyorum ama saclarimi dokmustu bir kere o yuzden cesaret edemedim tekrar.
sac elektriklenmesine gelince, kış ayinda benim de cok elektriklenme oluyordu. Ama bu elektrik sadece saclarimda degil tum vucudumda vardi. Dokundugum her insandan elektrik carpiyordu saniyelik sekilde. Bu lastik spor ayakkabilar olsun surekli telefonla ugrasmak olsun vucudumu etkilemis. Size onerim ayaklarinizi topraga basin. Toprak elektrigi alir. Vucuttaki elektrik icinde ayaklari topraga basmayi onerirler. Muhtemelen sizinde vucudunuzda elektrik var ve saclariniza yansimis. Bir iki kere deneyin. Eger duzelemezse yine bu siteden konularda var rahatlikla bulabilirsiniz.
evet canım mantıklı ama benim saçlarım çok işlem gördüğü için kurudu ve kurumaya bağlı olrk kabarıyorzeytinyağ gerçekten saç için vazgeçilmez bir bakım dökülme olabilir saçları yenilediği için yıpranmış saçları döker yeni canlı olanların çıkmasını sağlar :) devam et vazgeçme
Yaptigim zaman saclarimda bir suru kirik vardi belki o yuzden dokuldu. Suan cok sukur yokk deneyecegim en yakin zamanda :)
canım saçın seyrek ise biraz zeytinyağı ısıt hafiften ve mayayla karıştırıp diplerine su resmen saç fışkırttcak heryerdenmaya acayip saç gürleştiriyor hatta tv ye şems aslan çıkmıştı yüzünde kıllanma problemi olanlar kesinlikle cildine maya yapmasın çünkü çok güçlüdür yüzde kıllanma yapabilir demişti
Haha gerçekten mi yaaamaya bakimi hep onume geliyordu ama hic okumuyordum. Saclarim ne seyrek denecek kadar az ne de gur denecek kadar cok ama ince telliii. Etki eder mi dersinn kizz ??
canım saçın ince telliyse kalınlaştıramazsın bu yapısıyla alakalı ama gürleştirirsen ince telli bile olsa saçların daha bi volümlü durar. hele bide saçların uzunsa gür ama kabarık olmayan fıstık içi saçlar oh mis
2. seans 3. kür
Eki Görüntüle 1157245
Artık aydan aya resim koymayı planlıyorum kızlar, böyle pek farkının olduğu anlaşılmıyor..
ilk fotoğrafınla bu fotoğrafını yan yana koysana bayağa fark var canım :):)
Oylee miii dersinn canimm yaaaa cokkk mutluu oldum gercekktennnn :))))))
Anlaşılmayacak gibi değil çok güzel uzamış canım
Tesekkur ederim canim, umarim hepimizin boyle devam ederr :)
Umarım canım çünkü ben bir kaç gün önce yine kestim katlardan kurtulmak için, bir aynı boya getirsem uzatmaya başlayacağım ama
Aynisini ben de yaptim uzatmak için ayni boya getirdim ve en iyisini yaptigimi dusunuyorum daha dolgun gozukuyorlar bana kalirsa :) sen de en iyisini yapmissinn :)
Kesinlikle zaten saçlarım ince telli ve düz, hacim için kat attık ama beklediğim gibi olmadı altları azalıp iki kıl kalınca beğenmedim, dümdüz kesim benim için en güzeli, macera aramaya gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?