- 29 Ekim 2013
- 870
- 332
- 78
- Konu Sahibi davetsizkullanici
-
Çok güzel uzamış ve uzamasından ziyade daha bakımlı ve hacimli duruyor tebrik ederim :)Allah banada nasip eder inşalah :)
Anlaşılmayacak gibi değil çok güzel uzamış canım
Kilicbaligi merhaba, sana bir sorun olacakti mesaj atmaya calistim ancak nedense olmadi. Sampuanim icine dogum kontrol hapi koymak istiyorum. Sitede arastirma yaptim ancak net bir sonuc elde edemedim. Kimisi kullanmayin kimisi kullanin diyor. Sitede sac konusunda en bilgili seni gordugum icin sana sormak istedim. Sampuana dogum kontrol hapini koyarak yanlis yapmam degil mi ?
Duruma göre
Şampuanını ufak bir kavanoza ayır içine bir tene ezilmiş dkh ekle eğer kullandığın sürede kaşıntı,acı,batma vs yapmazsa kullanabilirsin.Normal şampuana da 4-5 tane yeter fazla abartmaya gerek yok...
Canım merhaba. Bir sorum olucaktı. Ben şimdilik havuç kürünü uyguluyorum 2. haftam 2 hafta daha kullanıp sinemakiye geçmek istiyorum onuda bir 2 ay kullanıcam onra bırakıcam. Benim saçlarım çok zor uzuyo senede 6 cm diyebilirim yani sence sonuc alırmıyım seni takip ediyorum uzun zamandır resim atmamışsın canım sende ne kadar etki etti ne kadar kullanıyosun ve kaç cm oldu ?:18::18:
Canım çok teşekkürler verdiğin bu değerli bilgi için
Pskolojikmi bilmiyorum ama havuç suyuyla bile uzadı gibi geliyor bana. İnşallah sinemakiden daha verimli bir sonuc alırım. Saçlarımız inşallah uzar belimize kadar
Canım bende seninle birlikte uzatacağım . Kararlı bi şekilde bakımlarıma devam edeceğim .
Hc hair care complex yağ kullanıyorum 15 gündür .
4 gündür falan mayalı süt içiyorum ,
şampuan olarak dermokil saç dökülmelerin karşı aldım içine bir tatlı kaşığı bal koydum .
Vitaminler ile içten de destek için biotin kullan maya karar verdim . Ve medobiocomplex k kullanmaya başladım .
yarın da doğum kontrol hapu alıp Şampuanıma katmayı düşünüyorum
çam terebentin yağı çok etkiliymiş uzatma konusunda pahaıymış biraz ama az satılırmış
Ondan da alacağım ve bemix evigen bebanten ampullerinden birer kutu alacağım yağ karışımının içne döneceğim
kızlar size tavsiyem ÇAM TEREBENTİN ESANSI/ YAĞI gerçekten çok etkili..
eylül gibi omzumdan 5 parmak aşağıda olan saçlarım belime yaklaşmış durumda, güçlendiler, hızla uzuyorlar..
bi kaç ay önce sütyen hizasının üstünde olan saçlarım, şimdi o hizanın da altında
dökülmeyi de ciddi oranda azaltıyor fakar dikkat etmeniz gereken şey 3 şişe çam esanlı şampuan kullandıysanız 1 şişe normal şampuan kullanmanız.
ayrıca ölçüyü tutturmakta önemli, su gibi yada hiç katılmamış gibi olmamalı..
200 ml şampuana 15 damla katmalısınızşampuanın markası farketmez, ben içine BADEM YAĞI da katıyorum, 200 ml'e 5 damla olacak şekilde
saç uzatmada gerçekten etkili ve masrafsız, 2si birlikte max. 8-10 tl tutar ve ilk aylardan sonra etkisini direk görürürsünüz
diplerimin resmini çektim atacağım ama kaldırmıyor telefonum e 72 .
Bilgilerin icin tesekkur ederim canim, bu aralar hep okuyorum almak sart oldu artik. Yani sampuanimizin icin cam terebentin ve badem yagi koyalim? Saclari yaglandirmiyor mu peki?
hayır canım çok fazla koymayacaksın zaten dediğim gibi :) ölçüsünü saç tipine göre ayarlamalısın ,zaten çam esansı saça kuruluk verdiğinden onu nötrlüyor biraz.. umarım memnun kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?