Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum :) (resimlerle anlatıyorum)

Kizlar bu zamana kadar bakimimin icine sadece bemiks koyardim bugun bephanten de aldim. Ve bakimimi iki gune cikartsam agir gelir mi? Baska bakim yapmiyorum sadece sinameki yapiyorum.

Anlaşılmayacak gibi değil çok güzel uzamış canım

Kilicbaligi merhaba, sana bir sorun olacakti mesaj atmaya calistim ancak nedense olmadi. Sampuanim icine dogum kontrol hapi koymak istiyorum. Sitede arastirma yaptim ancak net bir sonuc elde edemedim. Kimisi kullanmayin kimisi kullanin diyor. Sitede sac konusunda en bilgili seni gordugum icin sana sormak istedim. Sampuana dogum kontrol hapini koyarak yanlis yapmam degil mi ?

Duruma göre

Şampuanını ufak bir kavanoza ayır içine bir tene ezilmiş dkh ekle eğer kullandığın sürede kaşıntı,acı,batma vs yapmazsa kullanabilirsin.Normal şampuana da 4-5 tane yeter fazla abartmaya gerek yok...

Canım merhaba. Bir sorum olucaktı. Ben şimdilik havuç kürünü uyguluyorum 2. haftam 2 hafta daha kullanıp sinemakiye geçmek istiyorum onuda bir 2 ay kullanıcam onra bırakıcam. Benim saçlarım çok zor uzuyo senede 6 cm diyebilirim yani sence sonuc alırmıyım seni takip ediyorum uzun zamandır resim atmamışsın canım sende ne kadar etki etti ne kadar kullanıyosun ve kaç cm oldu ?:18::18:

Canım son attığım resme bir bak, ondan bir farkı yok sanırım ama yarın resim atabilirim senin için. Başladığımda yani Mart ayında göğüs üstündeydi, 3 ayda göğüs altına inmesine az kaldı. Uzatmasından ziyade çok güzel bakım yaptı gözle görülür şekilde. Bakım yaptıkça saçlarım kendimi göstermeye başladı, uzamasa da uzamış gibi dalgalanıyordu aynı hizada olmasına rağmen. Cm cm ölçmüyorum açıkçası çünkü kafama taktıkça hiç uzamadıklarını düşünüyorum. Sen de resim koy adım adım takip edelim, birbirimize yardımcı olalım. Sadece dıştan destekle yetinme, önce bir doktora git eğer gitmediysen, herhangi bir eksiğin olabilir o önlüyor olabilir uzamasını. Bu bölümde biotin ile saç uzat konusu var, istersen oraya da bir bak. Vitamin kullanmayı düşündüm ne kadar zararsız deseler bile evham yaptım kendi kendime. Ayrıca sinameki kürünü 2 ayda bırakma, tam verim alacakken bırakmış olacaksın, ben saçıma sinamekiyi alıştırdım. Hatta bazen haftada 2 kere mi yapsam bile diyorum. Sinamekiyi her hafta yapmasan bile 2 haftada veya ayda 1 kere yap. Yok sinamekiyi bırakacağım derken argan + badem + yumurta sarısını tavsiye ediyorum. Şahane bakım yapıyor.

Son düzenleme:
Canım çok teşekkürler verdiğin bu değerli bilgi için

Pskolojikmi bilmiyorum ama havuç suyuyla bile uzadı gibi geliyor bana. İnşallah sinemakiden daha verimli bir sonuc alırım. Saçlarımız inşallah uzar belimize kadar

Son düzenleme:

Rica ederim canım her zaman, havuç kürünü ilk defa duyuyorum açıkçası. Vallahi alternatif tıpta çareler tükenmiyor muhakkak yaramıştır, ben de bir ara turp suyuna başlamıştım 1 hafta sonra turp mevsimi bitmişti İnşallah uzarlarr yaaa çok istiyorumm

Kizlar saclarim uzadikca dökülme yapmaya baslasi moralim cok bozuldu. Kisayken hic dökülmezdi ne yapmam lazimm mevsimsell olabilir mii yoksa illa kestirmem mi lazim uff

Canım bende seninle birlikte uzatacağım . Kararlı bi şekilde bakımlarıma devam edeceğim .
Hc hair care complex yağ kullanıyorum 15 gündür .
4 gündür falan mayalı süt içiyorum ,
şampuan olarak dermokil saç dökülmelerin karşı aldım içine bir tatlı kaşığı bal koydum .
Vitaminler ile içten de destek için biotin kullan maya karar verdim . Ve medobiocomplex k kullanmaya başladım .

yarın da doğum kontrol hapu alıp Şampuanıma katmayı düşünüyorum
çam terebentin yağı çok etkiliymiş uzatma konusunda pahaıymış biraz ama az satılırmış
Ondan da alacağım ve bemix evigen bebanten ampullerinden birer kutu alacağım yağ karışımının içne döneceğim

Merhaba canim, insallah bakimlarinin dönüsümünü alirsin. Hc'yi zamaninda cok ararstirdim alsam mi almasam mi cok kararsiz kaldim ve almadim. Sen de bir etki ederse beni bilgilendirirsin. Mayali sut desem sutun kokusundan hoslanmayan insanim ama cok etkili oldugunu biliyorum. Dogum kontrol hapina da cok takili kaldim olumlu sonuc alanlar cok. Insallah sende de ise yarar hepsi. Bildigim kadariyla hepsi olumlu sonuc veren bakimlar. Hepsini iyi arastirmissin demekki :) beni haberdar etmeyi unutma canim kolay gelsin :)

kızlar size tavsiyem ÇAM TEREBENTİN ESANSI/ YAĞI gerçekten çok etkili..

eylül gibi omzumdan 5 parmak aşağıda olan saçlarım belime yaklaşmış durumda, güçlendiler, hızla uzuyorlar..

bi kaç ay önce sütyen hizasının üstünde olan saçlarım, şimdi o hizanın da altında

dökülmeyi de ciddi oranda azaltıyor fakar dikkat etmeniz gereken şey 3 şişe çam esanlı şampuan kullandıysanız 1 şişe normal şampuan kullanmanız.

ayrıca ölçüyü tutturmakta önemli, su gibi yada hiç katılmamış gibi olmamalı..

200 ml şampuana 15 damla katmalısınız şampuanın markası farketmez, ben içine BADEM YAĞI da katıyorum, 200 ml'e 5 damla olacak şekilde

saç uzatmada gerçekten etkili ve masrafsız, 2si birlikte max. 8-10 tl tutar ve ilk aylardan sonra etkisini direk görürürsünüz

Bilgilerin icin tesekkur ederim canim, bu aralar hep okuyorum almak sart oldu artik. Yani sampuanimizin icin cam terebentin ve badem yagi koyalim? Saclari yaglandirmiyor mu peki?

Bilgilerin icin tesekkur ederim canim, bu aralar hep okuyorum almak sart oldu artik. Yani sampuanimizin icin cam terebentin ve badem yagi koyalim? Saclari yaglandirmiyor mu peki?

hayır canım çok fazla koymayacaksın zaten dediğim gibi :) ölçüsünü saç tipine göre ayarlamalısın ,zaten çam esansı saça kuruluk verdiğinden onu nötrlüyor biraz.. umarım memnun kalırsın

Insallah canim tesekkur ederim. Bir de kına yaktim saclarima hosuma gitti resmi en kisa zamanda atacagimm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…