- Konu Sahibi davetsizkullanici
-
Tatlımm resmini bekliyorum uzun zamandır ne zaman atacaksın ya hu
bu pazar bende başlıyacağım da bir yazını gördüm korktum anlayamadım da ne zaman yazdıgını
saçların dökülme mi yaptı zaten çok az saçım var çok zor uzayan bir tip bide zaten çok dökülür dökülme yapıyomu ya yapıyosa kullanmıyım
öncelikle kuaför gazabından artık bizi korusun allahım diyorummrblar bende aranıza katılsam mmı kuaför faciasından sonra :) kısacıcık oldu saçlarım oysa kırıklarını alın demiştim çokmu zor biri ara makasıyla kesti tuygibi kaldı gür saçlarım e öyle olunca mecbur uclarından başka kuaföre aldırdım hem kısa hem v şeklinde v şeklinide hiç sevmem katlı birde düşün artık ne kadar az saçlarım var normalde gürdü :) düz katlı uzun saç istiyorum sinemaki kürüne başlıcam bende resimde atmaya başlıcAM şimdi ucundaki v şeklini kaybetmek için tekrar kestirisem omzumda felan olur heralde o yüzden uzatıp vyi biraz dizleştiricem sanırım ama bu seferde uzattığım saç gidecek artık korkuyorum kuaföre gitmektan oysa ne güzelde uzatmıştım azcık olsun
saol canım yok o kadarda cesaret edemem 6 ay sonra felan hafif sivri yerinden aldırtırım ovalleşir ondan sonra yavaş yavaş düzeltiririm en iyi kuaförlere gittim yok birince muhteşem kesiyor diğerinde mahvediyor ama belliydi sağa sola bakmaktan kesemediöncelikle kuaför gazabından artık bizi korusun allahım diyorum
geçmiş olsun canımcım
V şeklini beğenmiyorsan kestir düz hale getir yani kestir
olan olmuş zaten
sinameki etkili yöntem
ben çok uzun zamandır kullanıyorum çok büyük etkisini gördüm
şuanda 2 haftalık dinlenme süresindeyim haftaya yeniden başlicam
şiddetle tavsiye ederim:128:
beni kuaförler hiç sevmezlersaol canım yok o kadarda cesaret edemem 6 ay sonra felan hafif sivri yerinden aldırtırım ovalleşir ondan sonra yavaş yavaş düzeltiririm en iyi kuaförlere gittim yok birince muhteşem kesiyor diğerinde mahvediyor ama belliydi sağa sola bakmaktan kesemedi
mrblar bende aranıza katılsam mmı kuaför faciasından sonra :) kısacıcık oldu saçlarım oysa kırıklarını alın demiştim çokmu zor biri ara makasıyla kesti tuygibi kaldı gür saçlarım e öyle olunca mecbur uclarından başka kuaföre aldırdım hem kısa hem v şeklinde v şeklinide hiç sevmem katlı birde düşün artık ne kadar az saçlarım var normalde gürdü :) düz katlı uzun saç istiyorum sinemaki kürüne başlıcam bende resimde atmaya başlıcAM şimdi ucundaki v şeklini kaybetmek için tekrar kestirisem omzumda felan olur heralde o yüzden uzatıp vyi biraz dizleştiricem sanırım ama bu seferde uzattığım saç gidecek artık korkuyorum kuaföre gitmektan oysa ne güzelde uzatmıştım azcık olsun
öncelikle kuaför gazabından artık bizi korusun allahım diyorum
geçmiş olsun canımcım
V şeklini beğenmiyorsan kestir düz hale getir yani kestir
olan olmuş zaten
sinameki etkili yöntem
ben çok uzun zamandır kullanıyorum çok büyük etkisini gördüm
şuanda 2 haftalık dinlenme süresindeyim haftaya yeniden başlicam
şiddetle tavsiye ederim:128:
aynen katılmaktayım :129:Merhabalar kizlar :) topik sahibi olarak cevap verme gereksinimi duydum :) herkes hayatinda cok met edile edile gittigi kuaforden kaslari catilmis, gozleri nemlenmis olarak cikar. Bile isteye yapiyorlar sanki!
Konuya gelecek olursak sinameki kurunun gelismelerini asama asama buraya koydum. Bende işe yaradi birakmayi hic dusunmuyorum. Baslaman icinde destekliyorum seni. Istersen saclarinin resmini koy ona gore tavsiyede bulunalim saclarina. Bi de dipnot olarak sunu soylemek istiyorum 6 ay sonra kestiricem demissin ama sanki 6 ay cok uzun bir sure. Kiriklarin cogalabilir ve tekrar fazla fazla kesebilirler. V sac uzarken kisa saclar kiriklacak onlari da kesicek ve yine kisalicak modeli degismeyecek gibi bir sey olacak. Tavsiyem hepsini duz yaptir. Ben de oyle yapmissin. Ve hic ara makas attirmadim makas izi biraktirdim. Hem saclar daha dolgun gorunuyor bana gore hem de uzamasini daha kolay gozlemleyebiliyorsun. Karar senin :)
beni kuaförler hiç sevmezler
çok söylenirim çünkü
ay acaba çok söylendiğim için mi başımı belaya sokarlar saçla
atıcam kızlar 3 4 aya kendine gelemeye başlar diye düşünüyorum ama ben ne kadar saçlarım uzamıyor desemde sanırım saçlarım uzuyor öncesini koyucam kesimlerden sonrasını felan en son hali en kısası zaten eve gideyim telden beceremedim :)Merhabalar kizlar :) topik sahibi olarak cevap verme gereksinimi duydum :) herkes hayatinda cok met edile edile gittigi kuaforden kaslari catilmis, gozleri nemlenmis olarak cikar. Bile isteye yapiyorlar sanki!
Konuya gelecek olursak sinameki kurunun gelismelerini asama asama buraya koydum. Bende işe yaradi birakmayi hic dusunmuyorum. Baslaman icinde destekliyorum seni. Istersen saclarinin resmini koy ona gore tavsiyede bulunalim saclarina. Bi de dipnot olarak sunu soylemek istiyorum 6 ay sonra kestiricem demissin ama sanki 6 ay cok uzun bir sure. Kiriklarin cogalabilir ve tekrar fazla fazla kesebilirler. V sac uzarken kisa saclar kiriklacak onlari da kesicek ve yine kisalicak modeli degismeyecek gibi bir sey olacak. Tavsiyem hepsini duz yaptir. Ben de oyle yapmissin. Ve hic ara makas attirmadim makas izi biraktirdim. Hem saclar daha dolgun gorunuyor bana gore hem de uzamasini daha kolay gozlemleyebiliyorsun. Karar senin :)
1. kürün ilk seansı ha hadi bakalımbu arada tatlı badem yağı bemiks aldım saf zeytin yapımda var evde sinemakimiydi yaprak halinde aldım sanırım öyle olacaktı doğru mu acaba bu akşam yapıcam sonra resmini çeker koyarım 1 deyip başlıyorum 2 ay sonra abimin yanına gidicem uzasın azcık :)
hadi bakalım :) varmı acaba benim gibi uzatmaya çalışan resimler koyalım birbirimizi motive edelim kuaförler beni sevmez demişsin biri bana seni mutlu edemiyorum dedi :S fön çekecekti çekme ozaman dedim çıktım allah aşkına hayatımda birkere saç rengimi çok açık olmamak kaydı ile koyu karamel yapmak istedim yok yok açık istemiyorsun fındık kabuğu yapaım dedi kuafördür bilir dedim saçımı öyle bir açtıki boya yoktu zaten üstüne yaptığı boya oldumu sana sarı gibi şimdi nasıl memnun olayım :) neyse siyaha boyattım bayadırda kendi saçım geldi boyatmıcam artık1. kürün ilk seansı ha hadi bakalım
ben 6 aydır uğraşıyorum nisan ayında bi kestirdim devam ettim hala ama fotolarım bu topikte değil http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=390875 bu toipkte fotolarım varhadi bakalım :) varmı acaba benim gibi uzatmaya çalışan resimler koyalım birbirimizi motive edelim
selam bende takipteyim seni yıllardır kısacık olan saçlarımı uzatmaya karar verdim şimdi omzumu geçti baya sırtımın ortalarında fakat oryal beni mahvetti saçlarım ince tellidir ama çoktur şimdi kendi regine boyadım her ay kestirecem zamanlada boyamayı bırakmayı düşünüyorum bende konunu okumaya başlayınca gittim sinameki otunu ocağa koydum bende bi ara yapıyodum bırakmıştım üşengeçlik işte ama artık her cuma yapacam benim ev aktar gibidir zaten sinameki yağından tut her türlü ot yağ bulunur normalde bu yağlardan bi karışım uyguluyorum çam terebentin badem ceviz hint sinameki havuç vs yağları ama aşırı ağır geliyor ayda bi kere yapıyorum şimdi sinamekiyi yapacam da yumurta kürünüde yapıyım diyorum tarifini verirmisin yumurta kürünün
bu arada tatlı badem yağı bemiks aldım saf zeytin yapımda var evde sinemakimiydi yaprak halinde aldım sanırım öyle olacaktı doğru mu acaba bu akşam yapıcam sonra resmini çeker koyarım 1 deyip başlıyorum 2 ay sonra abimin yanına gidicem uzasın azcık :)
tekrar selam sinameki otunu kaynattım ılık olunca badem yağını bemiksi koydum şişeye koydum sıktım kafama hala oturuyorum 4 saat falan oldu az daha dursun yıkayacam yarında yumurta kürünü yapıcam eşimde diyoki hazır kafan kirlendi getir yumurtayı yağı ben katıyım sürelim 2 saat de ona bekle hepsini yıka olmaz öle diyorum olur olurdiyo
Insallah istedigin sonuclari alirsin canim ama bana kalirsa bakimlari bu kadar sık yapma. Haftada iki bakim yapacaksan aralarinda 3 gun falan olsun. Cok sık bakim yapmak bana gore uzatmiyor aksine sacin dengesini bozuyor. Her sey zamanla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?