Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımmmm yardımmm

Milk skake diye bir bakım köpüğü var vanilya kokulu ilk kullanımda farkı gorursun 10 güne bayağı toparlanır saçların

ben HC bakım yagı aldım 2 kere kullandım daha ama ben kullanırken saçıma yagı sürüp minimum 1 saat bekletiyorum bu sekilde mi kullanılıyor bilmiyorum kullanma kılavuzu gibi bir kagıt vardı içinde öyle yazıyordu.. ama daha önce kullanan bi arkadas normal dustan cıktıktan sonra sacı kuruladıktan sonra bi damla kadar sac uclarına sürsen yeeterli oluyor diyor.. yani anlıycanız dogrusu hangisi karar veremedim ... çok yogun bir yag sacın tamamına öyle kolay kolay da yayılmıyor.. bi mddet kullanayım sonucunu yazarım diordum dedim gibi 2 oldu pek bi fark yok şimdilik

Milk skake diye bir bakım köpüğü var vanilya kokulu ilk kullanımda farkı gorursun 10 güne bayağı toparlanır saçların

Web sitesi üzerinden sanırım satışı da var birkaç yerde gördüm ondan da kullanıcam eskiye oranla biraz topladı gibi buda destek ürün olur teşekkürler.

Ben birkaç yerde okudum bu yağ için değilde örneğin yag sürüldükten sonra sıcak hava tutmak yagın saça işlemesini sağlıyormuş.Saç kurutma makinesi ile daha etkili olabilir diye düşünüyorum

Hc yi kullanmaya devam ediyorum... çok düzenli kullandıgım söylenemez aslında... eskiden duşta saclarımın uçları kopar elime gelirdi şimdilik öyle cok yogun bi şekilde uçlarım elimde kalmıyor. iki gündür de dustan sonra saclarıma
yagı sürüyorum ertesi günde işe saclarımı toplayıp gidiyorum.... napayım yoksa vaktim olmuyor... 1 hafta önce dip boyası yapmıstım bu kez farklı bir acıcı su aldım kozmetikcinin aklına uyup saclarıma boyayı sürdüktern sonra sanki agına patlayan seker alırsın çıt çıt sesler gelir ya oyle sesler geldi nasıl korktum yanıyo dıe ama yinede beklettim önlerim yıpranmıstı tülermişti.. dün yagı yıkadıktan sonra biraz daha düzeldiğini farkettimm... yani şu an ürün iyi gibi en azından piyasadaki diğer yaglara nazaran daha iyi....

Aaa işe yaramasına çook sevindim canım benim saçlar düzeldi gibi hemde sadece organik zeytinyağı ısıtrıp maske yaptım bekletip yıkadım birde mavi su var her duştan sonra onu sürdüm suan kopmuyor sertleşti sanki topladı şükür

mavi su dediğin ne oluyor canım nasıl kullanılıyor

mavi su dediğin ne oluyor canım nasıl kullanılıyor

Canım ben eve gittiğimde bakıp sana görselini atarım.Duştan sonra nemli saça sıkıyosun tarıyorsun keratinli olan benim ki :) Boya hakkında bir detay daha edindim araştırıyorum bir yandan eğer saçta turunculuk varsa silver şampuanlar var onlar saç rengini kırıp küllü tonlara çeviriyor artık onu denicem

Keratin ben de yapmak istiyorum aranızda yapan rvar mi acaba?
Saçlarım çok kurudu bakımdan dolayi yağlar şampuan lar derken kürler falan
Acaba keratin yapsam kuruluk gider mi?

Canım saçlarını çok kısa kestirmek istemiyorsan 2 3 parmak kadar uçlarından kestir yenilensin nefes alsın birde zeytin yağı , hindistan cevizi yağı özellikle dikkat et orjinal olsun ki işe yarasın yoksa çakma yağlardan oldumu işe yaramıyor eczanelerde saç için evigen,dodex,bemix gibi ampüller var bunların tarifi vardı kimisi yararlı geldiğini dile getiriyordu. Birde lorealin pahali bir repair şampuanı vardı maliyetli 65 70 tl civarında neredeyse İsmi de Loreal absolut repair diye bu şampuan çok yıpranmış saçlar için muhteşem diyorlar bunun dışında maskesi felanda var ama dediğim gibi fiyatları pahalı onun dışında saçına hindistan cevizi , zeytin yağı gibi yağlar dışında kantoron yağı da faydalı birde argan yağı diğerlerine göre buda maliyetli bi yağ bunlar kullanabilceğin işe yarar şeyler ama sana genel olarak önerim saçına güzel onarıcı veya besleyici şampuan ve birde güzel bir onarıcı saç kremi alman 1 hafta saç kremi yapıyorsan saçına ikinci hafta yapma dinlendir onun yanında saç maskeleri oluyor argan yağlı geçen avondan sipariş ettim fas argan yağı diye yeni çıktı temmuza kadar olan katlaoğta daha ürün gelmedi geldiğin boyadan yıpranmış saçlarıma deniycem eğer beğenirsem sonucu yine sana yazarım birde kuaförlerinde kullandığı milkshakeler var saçlar için durulanmıyorlar saçta kaldıkca hem sütlü tatlı bir koku birde koruyucu oluyor yapış yapış hissiyatta vermiyor. Kısacası şampuan,saç kremi,saç maskesi ve milshake yada durulanmayan mucizevi yağ tarzı bir şeyler lazım saçına

Keratin ben de yapmak istiyorum aranızda yapan rvar mi acaba?
Saçlarım çok kurudu bakımdan dolayi yağlar şampuan lar derken kürler falan
Acaba keratin yapsam kuruluk gider mi?
Yanlış bilmiyorsam saf keratin saç için iyi oluyor yıpranmış saçlar için ama düzgün bi marka birde yanlış ölçü olmazsa güzel olabilir sonuçu ama keratinde öyle kolay bişey değil canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…