Para falan vermeseydin bari. Bide bunun üstüne
Para falan vermeseydin bari. Bide bunun üstüne
Bence o kisimlari direk kestir yanik sac sonucta ne kadar guzeltebilirsin ki? Meryem uzerli bile yakmislar saclarini boyarken kestirdi kadin. Keatir sonra guzel bi sampuan al oyle pahali urunler kullanmana da gerek yok sampuaninin icine bepanten evin ve bemiks ampullerden kir ikiser tane sonra bi de bi kapak cam terabentin benim dokulmem durdu valla bunlarla bi de smdi restoreks sampuan aldim onu kullaniyorum super valla bayildim uzatiyo da saclarimi cok sukur dokulmemden kurtuldum. Kestircen baska caresi yok maalesef .
Ben de kut yaptim cok depresyondaydim ama smdi biraz uzadi ve cok begeniyorum ayri bi havasi var kut sacin bi de onlerin ayni boydaysa eger kahkulun falan yoksa daha cok yakisir hepsini ayni boyda kestir hani selin sekerci nin simdiki saclari var ya uzun kut hem modern duruyo hem de saglikli olur
Canım vala benimde saçlarım bi ara boyamaktan kopuyordu siyahın üzerine sarı sürdüm defalarca sonra koptuğunu farkedince evde ne bulduysam meyve sıkma makinesine attım havuçKızlarr
Saçlarımı boyadım ve sürekli gittiğim kuaför saçlarımı yaktı.Açıcıdan dolayı saçlarım koptu ve şuan berbat haldeler.Toparlansın dşye zeytinyağı falan sürüyorum ama bu tek başına yeterli değil sanırım.
Şuanda baktığımda saçlarım ölü gibi cok cansız.Kalın telliydi biraz araştırma yaptım kerastase çiment seri maske varmış. Kullanan var mı aranızda yardımcı olur musunuz.
Saçlarmın bu hali beni çok mutsuz ediyor bu ürünleri güvenle alabileceğim bir site var mıdır ?
Teşekkürler şimdiden
Canım vala benimde saçlarım bi ara boyamaktan kopuyordu siyahın üzerine sarı sürdüm defalarca sonra koptuğunu farkedince evde ne bulduysam meyve sıkma makinesine attım havuç
Elma salatalık limon maydanoz o gün evde ne sebze meyve varsa suyunu çıkarıp başıma sürdüm :-D bir haftada saçlarım kendine geldi
aynı dertten bende muzdaribim saçlarım sarı kalçamı gecen saclarım yıllardır kestirmediğim halde yanarak koparak belime kadar kısaldı.her duştan sonra ıslakken uçları elime geliyor bayada azaldı . napılır bende bilmiyorum. ama hc bakım yağı diye bir yag duydum bu yağı kullanan arkadaslar varsa bizimle paylaşabilir mi ?
Çok uzundu saçlarım birden kestirmek zor gelicek yavaş yavaş kestircem ne zaman tamamen kurtulursam artıkŞampuan içine dediklrrinizi de yapıcam teşekkürler uzaması hızlanır en azından
Kızlarr
Saçlarımı boyadım ve sürekli gittiğim kuaför saçlarımı yaktı.Açıcıdan dolayı saçlarım koptu ve şuan berbat haldeler.Toparlansın dşye zeytinyağı falan sürüyorum ama bu tek başına yeterli değil sanırım.
Şuanda baktığımda saçlarım ölü gibi cok cansız.Kalın telliydi biraz araştırma yaptım kerastase çiment seri maske varmış. Kullanan var mı aranızda yardımcı olur musunuz.
Saçlarmın bu hali beni çok mutsuz ediyor bu ürünleri güvenle alabileceğim bir site var mıdır ?
Teşekkürler şimdiden
Uzamasi hizlaniyo hem de duzlestirici falan yapiyosaniz kirilmiyo saclariniz. Baya saglikli tutuyo ve koruyo saclari
ilk defa açıcı vurulduysa düzelme ihtimali var organik hindistancevizi yağıyla düzenli bakım yaparsan ama açıcı üstüne açıcı yemişse saç malesef kestirmekten başka çare yok..
Bu bir sene içinde ikinci kez açıcı kullandım öncesinde bir sene önce yine açtırmıştım ölü gibi zaten saçım
kesebildiğin kadar kes o zaman bir süre toplarsın saçını olmadı.. başka türlüsü zor.. bu süreçte hindistancevizi yağı sür yine ama.. umarım düzelir..
Ben dün hc sac bakım yagı istedim muhtemelen yarın elime ulaşır uçları çok kötü saçlarımın kopup duruyor.. kullanayım bakalım yagı gelişme olursa sizlere de öneririm :)
Kötü olmuşJohn Frieda bakım ürünlerini tavsiye edebilirim ben sürekli kullanıyorum saça iyi geliyor.
Tatlim elma sirkesi kullan hem besliyo hemde uzatiyooKızlarr
Teşekkürler şimdiden
Tatlim elma sirkesi kullan hem besliyo hemde uzatiyoo
Evet cnm ama yikama sirkeyi dokunce. Suyla karistir bir tasla dok cikSaçlarımı durularken kullanıcam değil mi bu akşam onu da yapim hemen eve gidince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?