Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımmmm yardımmm

Para falan vermeseydin bari. Bide bunun üstüne

Ben o şokla bakım yapılan ücreti bile ödemişim zaten kendilerine yazıcam size dava açıcam diye çok streslendirdiler beni onların yüzünden saçlarımdan oldum

Çok uzundu saçlarım birden kestirmek zor gelicek yavaş yavaş kestircem ne zaman tamamen kurtulursam artık Şampuan içine dediklrrinizi de yapıcam teşekkürler uzaması hızlanır en azından

Canım vala benimde saçlarım bi ara boyamaktan kopuyordu siyahın üzerine sarı sürdüm defalarca sonra koptuğunu farkedince evde ne bulduysam meyve sıkma makinesine attım havuç
Elma salatalık limon maydanoz o gün evde ne sebze meyve varsa suyunu çıkarıp başıma sürdüm :-D bir haftada saçlarım kendine geldi

Ya ben çok mutlu oluyorum böyle okuyunca bir umut diyorum senin adına çok çok sevindim bende orjinal zeytinyağını elimin dayanacağı şekilde ısıtıp sürüyorum minicikte olsa iyi geldi yada bana öyle geliyor

aynı dertten bende muzdaribim saçlarım sarı kalçamı gecen saclarım yıllardır kestirmediğim halde yanarak koparak belime kadar kısaldı.her duştan sonra ıslakken uçları elime geliyor bayada azaldı . napılır bende bilmiyorum. ama hc bakım yağı diye bir yag duydum bu yağı kullanan arkadaslar varsa bizimle paylaşabilir mi ?

Canım burda çok güzel öneriler oldu onları da oku istersen işe yarar diye düşünüyorum Ben her duştan sonra elseve mucizevi yağı kullanıyorum ve keratinli mavi su tabi bunlar en azından uçların elime gelmesini engelliyor.Benim sorunum çok inceldi ve yanmış olması

Çok uzundu saçlarım birden kestirmek zor gelicek yavaş yavaş kestircem ne zaman tamamen kurtulursam artık Şampuan içine dediklrrinizi de yapıcam teşekkürler uzaması hızlanır en azından

Uzamasi hizlaniyo hem de duzlestirici falan yapiyosaniz kirilmiyo saclariniz. Baya saglikli tutuyo ve koruyo saclari

ilk defa açıcı vurulduysa düzelme ihtimali var organik hindistancevizi yağıyla düzenli bakım yaparsan ama açıcı üstüne açıcı yemişse saç malesef kestirmekten başka çare yok..

ilk defa açıcı vurulduysa düzelme ihtimali var organik hindistancevizi yağıyla düzenli bakım yaparsan ama açıcı üstüne açıcı yemişse saç malesef kestirmekten başka çare yok..

Bu bir sene içinde ikinci kez açıcı kullandım öncesinde bir sene önce yine açtırmıştım ölü gibi zaten saçım

Bu bir sene içinde ikinci kez açıcı kullandım öncesinde bir sene önce yine açtırmıştım ölü gibi zaten saçım

kesebildiğin kadar kes o zaman bir süre toplarsın saçını olmadı.. başka türlüsü zor.. bu süreçte hindistancevizi yağı sür yine ama.. umarım düzelir..

kesebildiğin kadar kes o zaman bir süre toplarsın saçını olmadı.. başka türlüsü zor.. bu süreçte hindistancevizi yağı sür yine ama.. umarım düzelir..

Çok teşekkür ederim ondan da alıcam hemen yavaş yavaş kestirmeye başlıcam ne kadar toparlanırsa artık

Ben dün hc sac bakım yagı istedim muhtemelen yarın elime ulaşır uçları çok kötü saçlarımın kopup duruyor.. kullanayım bakalım yagı gelişme olursa sizlere de öneririm :)

Tatlim elma sirkesi kullan hem besliyo hemde uzatiyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…