canım dikkat edince belli oluo farkı. ayrıca saçların çok parlak görünüo.ben az önce hazal kaya kürü yaptım.uygulaması iğrenç ama sonuç süper yumuşacık oldu uzatırmı bilmem ama ben çok sevdim:))
canım daha 5 gün oldu zaten :)))
taaatlııım :)ben alttakiyle üst sağdakini inceledim fark var gibi geldi. duruşundan mı değişik görünmüş acep ?
ilk resim 25 eylül
ikinci resim 18 ekim
üçüncü resim 26 ekim....
ilk resim 25 eylül
ikinci resim 18 ekim
üçüncü resim 26 ekim....
2. foto daha uzunmuş gibi geldi bana canım. yada beni nöbet çarptı gözlerime vurdu:))
ilk resim 25 eylül
ikinci resim 18 ekim
üçüncü resim 26 ekim....
şu anda argan yağı var elimde pahalıya aldığım için kıyamıyordum pek kullanmaya uygulıcam mutlaka
argan yağını nerden aldınız avonun öyle bi ürünü varmış ama avondan mı başka yerden mi aldınız siz
Benim saçlarım yıllardır aynı boyda ya
yağ karışımları yaptım bakım yaptı ama uzama olmadı
şimdi turp uyguluyorumumarım onun etkisini görürüm
saçlarını uzatan hanımlar siz nasıl yaptınız ya ne uyguladınız artık uzasın istiyorum saçlarım iyice kafaya taktım ya
ben avondakini kullanıyorum canım ama saf argan yağı daha etkili aramadım hiç nerede bulunur bilmiorum aktara bi sor istersen..
ben önce şunu söyleyim.1 lavanta kürü denedim 1ay faydasını görmedim. 2.sinameki kürü dediler 1 ay yaptım 1cm bile uzamadı.....b12 iç dediler çinko iç dediler içtim malesef daha öncede burdan ögrendigim şampuana dogum kontrol ilacı katılıyormuş herşeyi göze alarak ekimin 24 yani arefe günü şampuanıma kattım 1 saat sonra yıkadım erımesını bekledim yemin ederim tek şahidim ALLAH 1 hafta olmadı 1 cm uzadı yemın ederim hiçbir zararını görmedim şaşırdım ve yemin ettim sonuç ıyı cıkarsa sac uzaması problem olan kişiye yorum yazcam dıye aradan 1 ay gecsın sonucu paylasacagım....umarım yardımcı olmusumdur...
canım foto koyman mümkün mü çok enteresan geldi farkı görebileceğimiz bi foton olurda koyarsan sevinirim bizlerde deneriz belki senin ışığında malum iş saç olunca neler neler denedikbu arada sadece saçını yıkamada mı kullandın yoksa duş alırken filanda mı kullandın şampuanı doğumkontrol hapı diyince tırsıyom ben nedense mazur gör
her yıkamada kullandım hepsini havanda ezdim.içine boşalttım her yıkamamda farklı şampuan kullanmıyorum.1 veya 2 ay geçsin saçımın uzadıgı belli olsun koyarım inşallah.simdi sacım acık renk kendi saçım koyu 1 2 ay sonra kendini daha cok belli eder.sadece vucuduma deydirmedim yıkayıncada 2 3 dk bekledim.hepsi bu Schwarzkopf Gliss şampuanını aldım onun içine ekledim hepsi bu.tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?