Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarınızı 'NASIL' Uzatıyorsunuz?

bende resim ekleyeyim dedim gerçi daha bir fark yok sinemakiye başayalı 5 gün oldu :)
daha kısaydı saçım uyguladığım şeyler biraz uzattı tabi
diğer esimlerde bugün çekilenler,1ay sonra tekrar resim çekicem farkı beraber görürüz :)
( ilk kez foto yüklüyorum inş becerebilmişimdir)

ay Allah'ım yanlış olmuş
kızlar üzerimde gri kazak olan resim 21 ekim
diğer ikisinide az önce çektim onlar yeni yani

canım dikkat edince belli oluo farkı. ayrıca saçların çok parlak görünüo.ben az önce hazal kaya kürü yaptım.uygulaması iğrenç ama sonuç süper yumuşacık oldu uzatırmı bilmem ama ben çok sevdim:))

argan yagı ve lavanta suyu mahvetti ben saçalrımı oduna çevirdi.. haytta kulnamam bridahada Bıraktım kendilinden uzadı vallah 6ayda göğüsümn altına geldi..

canım daha 5 gün oldu zaten :)))

taaatlııım :)ben alttakiyle üst sağdakini inceledim fark var gibi geldi. duruşundan mı değişik görünmüş acep ?

bilemiyorumki canım ya 5 gündede saç uzamaz heralde :)))
maşa aptım dün uzamış gibi geldi ama aman ne bileyyiiiimm yaaa

ilk resim 25 eylül
ikinci resim 18 ekim
üçüncü resim 26 ekim....

Eklentiler

• $IMG-20120925-00033.webp
    30 KB · Görüntüleme: 61
2. foto daha uzunmuş gibi geldi bana canım. yada beni nöbet çarptı gözlerime vurdu:))

yok cnm senin gözde bi sorun yok sadece 2. foto daha yakından çekilmiş ve zaten 2.fotoyla 3. foto arasında 8 gün var fazla bi zaman yok yani...bide 2. foto direk banyo sonrası kuruduğu için daha dolgun duruyo 3. foto ise fönlendiği için daha düz ve az duruyo o yüzdendir göz yanılgısı...

ilk resim 25 eylül
ikinci resim 18 ekim
üçüncü resim 26 ekim....

canım uzatmışsın fark belli oluyo ilk resimle ikinci resim arasında fark var
üçüncü resmdede tam düz değil ben ona bağladım

Son düzenleme:

ben önce şunu söyleyim.1 lavanta kürü denedim 1ay faydasını görmedim. 2.sinameki kürü dediler 1 ay yaptım 1cm bile uzamadı.....b12 iç dediler çinko iç dediler içtim malesef daha öncede burdan ögrendigim şampuana dogum kontrol ilacı katılıyormuş herşeyi göze alarak ekimin 24 yani arefe günü şampuanıma kattım 1 saat sonra yıkadım erımesını bekledim yemin ederim tek şahidim ALLAH 1 hafta olmadı 1 cm uzadı yemın ederim hiçbir zararını görmedim şaşırdım ve yemin ettim sonuç ıyı cıkarsa sac uzaması problem olan kişiye yorum yazcam dıye aradan 1 ay gecsın sonucu paylasacagım....umarım yardımcı olmusumdur...

canım foto koyman mümkün mü çok enteresan geldi farkı görebileceğimiz bi foton olurda koyarsan sevinirim bizlerde deneriz belki senin ışığında malum iş saç olunca neler neler denedik bu arada sadece saçını yıkamada mı kullandın yoksa duş alırken filanda mı kullandın şampuanı doğumkontrol hapı diyince tırsıyom ben nedense mazur gör

her yıkamada kullandım hepsini havanda ezdim.içine boşalttım her yıkamamda farklı şampuan kullanmıyorum.1 veya 2 ay geçsin saçımın uzadıgı belli olsun koyarım inşallah.simdi sacım acık renk kendi saçım koyu 1 2 ay sonra kendini daha cok belli eder.sadece vucuduma deydirmedim yıkayıncada 2 3 dk bekledim.hepsi bu Schwarzkopf Gliss şampuanını aldım onun içine ekledim hepsi bu.tatlım

tamam canım sağolasın ben şimdi bioblas kullanıyorum o bitince deniycem belki bunun içine katarım ya sorun olur mu ki :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…