tamam canım sağolasın ben şimdi bioblas kullanıyorum o bitince deniycem belki bunun içine katarım ya sorun olur mu ki :26:
argan yağını nerden aldınız avonun öyle bi ürünü varmış ama avondan mı başka yerden mi aldınız siz
sorun olmaz 6 defa yıkadım galıba yalan olmasın hiçbir sorunla karsılasmadım biraz kasıntı oldu saç uzadıgı için oda yani içince zararı olmuyorda sürüncemi zararı olcak yasmin aldım en kalıtelısı bırde doktorum zararı az dıye soylemıstı daha once kullandıgım için.
sorun olmaz 6 defa yıkadım galıba yalan olmasın hiçbir sorunla karsılasmadım biraz kasıntı oldu saç uzadıgı için oda yani içince zararı olmuyorda sürüncemi zararı olcak yasmin aldım en kalıtelısı bırde doktorum zararı az dıye soylemıstı daha once kullandıgım için.
sinemaki korktuğum gibi saçlarımı dökmedi çok şükür
keşke daha önce başlasaymışım
ben haftada 2-3 kere uyguluyorum
Eki Görüntüle 535725 Eki Görüntüle 535727 kızlar fotograflara baksanıza sizce baslangıc olmasına ragmen bir uzama var mı :)
kızlaarr bir yorum yapar mısınız son resımde 29 ekımde cektım fark varmı uzuyor mu dersınız :)
kızlar saçımı boyamayı düşünüyorum
aynı zamanda sinameki yapıcam
acaba boyamı çabucak akıtır mı
evet çok bariz olmasada saç rengini açıyor (boya olsada olmasada) gerçi bi kürle değil saçı ne kadar yıkasan boyalar o kadar akıyor ama en iyisi siz kürü yapın istediğiniz boya gelsin sonra boyayın hem daha hoş durur tabi yine kendi tercihiniz..uzun saçlı günler hepimize
en mantıklısı dediğiniz gibi yapmak sanırım
teşekkür ederim
saçlarım çok kısa değil 4 parmak daha uzasa yeterli olucak benim için
hımm o zaman sanırım en fazla 1-1buçuk ay içinde sonuç alırsınız bazen birden yada ilk defa kullanmakda çok etkili olabiliyo..
kızlaarr bir yorum yapar mısınız son resımde 29 ekımde cektım fark varmı uzuyor mu dersınız :)
ben 7 kür yapıp ara vermiştim
şu an ara verme dönemindeyim tekrar başlıcam
HERYERE YAZDM AMA reklam gıbı oldu hc urunu aldım bende netten denedım saclrımı hp toparladı hemde uzattı haa dedıklerı gıbı cok hızlı uzamıyor ama tesadufmu bılmem sacım onla duzldı ve uzadı tekrar alcam ama parama kıyamıyorum:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?