Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarınızı 'NASIL' Uzatıyorsunuz?

tamam canım sağolasın ben şimdi bioblas kullanıyorum o bitince deniycem belki bunun içine katarım ya sorun olur mu ki :26:

sorun olmaz 6 defa yıkadım galıba yalan olmasın hiçbir sorunla karsılasmadım biraz kasıntı oldu saç uzadıgı için oda yani içince zararı olmuyorda sürüncemi zararı olcak yasmin aldım en kalıtelısı bırde doktorum zararı az dıye soylemıstı daha once kullandıgım için.

argan yağını nerden aldınız avonun öyle bi ürünü varmış ama avondan mı başka yerden mi aldınız siz

canım ben güzellik salonundan aldım yurt dışından getiriyolar hep bulunmuyor oyüzden :44:

vay be çok enterasanmış :)

ben içenleri duyuncada korkuyorum ne yalan söyliim neyse canım saolasın deniycem ben de

sinemaki korktuğum gibi saçlarımı dökmedi çok şükür
keşke daha önce başlasaymışım
ben haftada 2-3 kere uyguluyorum

sinemaki korktuğum gibi saçlarımı dökmedi çok şükür
keşke daha önce başlasaymışım
ben haftada 2-3 kere uyguluyorum

aynen bende sık uyguluyorum uyguladığım ilk günle son gün arasında inan 1.30 cm uzamış..
ilk 13,10,2012
son 28,10,2012
hadi bakalımmm daha ne kadar uzayacak küre devam tabiikiii

Son düzenleme:
bu gecedeee yapacammmmmm 6. kür olacakkkkk
allahımmm emeklerimizi karşılığınııı alırızzzzz

eveet kırıklar gitti keratin yüklemesi yapıldı. sonuç yumuşacık sağlıklı saçlar :) tepemde dik dik duran yeni sevimli saçlarım çook mutluyum. sevgili kuaförümün benim için özel olarak edindiği saf argan yağımı da aldım.bakıma devam uzamasından öte sağlıklı uzaması önemli dimi ama:))

bu arada keratin yüklemesi için fiyat soran arkadaşım 40 tl olduğunu öğrendim bugün. sevgiler sağlıklı uzuuuuuuuun saçlı günler..:))

kızlaarr bir yorum yapar mısınız son resımde 29 ekımde cektım fark varmı uzuyor mu dersınız :)

evet saçınızda boya olması avantaj dipleri rahatlıkla görebiliyosunuz gerçekten de uzamış epey..bu sonucu ne kadar sürede aldınız güzel uzamış

kızlar saçımı boyamayı düşünüyorum
aynı zamanda sinameki yapıcam
acaba boyamı çabucak akıtır mı

kızlar saçımı boyamayı düşünüyorum
aynı zamanda sinameki yapıcam
acaba boyamı çabucak akıtır mı

evet çok bariz olmasada saç rengini açıyor (boya olsada olmasada) gerçi bi kürle değil saçı ne kadar yıkasan boyalar o kadar akıyor ama en iyisi siz kürü yapın istediğiniz boya gelsin sonra boyayın hem daha hoş durur tabi yine kendi tercihiniz..uzun saçlı günler hepimize

en mantıklısı dediğiniz gibi yapmak sanırım
teşekkür ederim
saçlarım çok kısa değil 4 parmak daha uzasa yeterli olucak benim için

en mantıklısı dediğiniz gibi yapmak sanırım
teşekkür ederim
saçlarım çok kısa değil 4 parmak daha uzasa yeterli olucak benim için

hımm o zaman sanırım en fazla 1-1buçuk ay içinde sonuç alırsınız bazen birden yada ilk defa kullanmakda çok etkili olabiliyo..

hımm o zaman sanırım en fazla 1-1buçuk ay içinde sonuç alırsınız bazen birden yada ilk defa kullanmakda çok etkili olabiliyo..

ben 7 kür yapıp ara vermiştim
şu an ara verme dönemindeyim tekrar başlıcam

HERYERE YAZDM AMA reklam gıbı oldu hc urunu aldım bende netten denedım saclrımı hp toparladı hemde uzattı haa dedıklerı gıbı cok hızlı uzamıyor ama tesadufmu bılmem sacım onla duzldı ve uzadı tekrar alcam ama parama kıyamıyorum:):)

onu alana kadar sinemaki yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…