Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarınızı 'NASIL' Uzatıyorsunuz?

kızlar selam benimde röfleli saçlarım çooook ama çok yavas uzuyor tabı haklıda yıllardır ne hallere gırdı bı dönem cok sık renk degıstırdım föndu masaydı saymıyorum bıle bıkaca ddefa kahve ve sıyahtan sarıya döndum kırmızı bıle oldu yanı ::) ve sonunda röfleli ama uzamayan hatta eskı guzel dogal dalgasını bıle kaybetmıs saclarım var. üni dönemimde yani 6-7 yıl önce cok badem yagı kullanırdım ama saf badem yagı aktardan falan degıl o zamanlar saclarım mıs gıbıydı tarayamazdım yumusaklıgından kayardı elımden parıl parıldı o yuzden alıskanlık badem yagını hala yapıyorum ama aktardan aldıgım saf olmayan yanı :S ama uzamasında hıc bı gelısme yok tabı forumu okudum su dax supergro denemeye karar verdım ılkını ıkı gun once yaptım gayte guzel yaptı ama tabı uzatma ısını bı kac hafta duzenlı kullandıktan sonra paylasıcam sızınle ben emınım bu defa uzayacak :) su anda omuzlarıma degıyor boyun hızamda bu daxı bılmeyenler ıcın ıcınde bıtkısel yag karısımları var kendım alıp karıstırsam daha malıoyetlı olurdu hadi bakalım kızlar bu defa uzayacak bu saclar :)))

kızlar fotograflara baksanıza sizce baslangıc olmasına ragmen bir uzama var mı :)

bemiks ampül nası kokuyo ya :)))
saçlarım şuruplu gibi kokuyo :)))

saçların uzamsı için bol bol taramak gerktiğini duymuştum hatta bu yöntemle bir arkadaşım 3 ayda 10 cm kadar uzadığını söyledi saçlaının tararken yıpranmaması için de haftada 3 kez sıcak zeytinyağı sürmüşZeytin yağını denedim dökmeyi kesiyor ve kesinlikle yeni saçlar çıkarıyor ama uzama hıı bence hala aynı.

sinemakiye başlıcam ya ne güzel şeyle okudum hakkında :))))

sinemaki aldım bende başlıyorum bugün, ya bizim topikte herkez nereye gittttiiiii

merhaba hanımlar ilk defa yazıyorum buraya
yaklaşık 2 ay önce sinameki kürünü yapmaya başladım
şu an 2 haftalık aradayım
uzama var ama sinamekiden kaynaklı bir uzamamı yoksa saçımın normal uzaması mı anlayamadım.
başlamadan önce resim çekmediğim için çok pişmanım.
yarın tekrar başlıcam sinamekiye
bunun yanında şampuana çam terebentin eklicem ve lavanta içmeye başlıcam.
saçlarımla verdiğim bu savaşı ben kazanıcam ve uzatıcam onlarııı
bu sefer resimde çekicem bir ay sonra burda paylaşırım

bende resim çekicem canım ya daha iyi anlamak için
ya daha uygulayan kızlar vardıda topiğe uğramaz olmuşlar

kızlar şimdi uyguladım sinemakiyi saçıma
yaşadıklarımı paylaşmak istedim :)
önce kendi kendime dedim ya yarım çay bardağı kafama nasıl yeticek die
ve hazırladım parfüm şişemin içine koydum
fısfısla fısfısla her yeri ayıra ayıra dipleri uçları canım çıktı :)
saçım sırılsıklam olmadı sizinde öyle dimi?
birde sapsarı su ya bemiksle badem yağınıda koyuna orama akıyo burama akıyo fena bişe
inşallah faydalarını görücez :)

benimde öyle oluyor
şimdiye kadar sorun çıkmadıda
artık havalar soğuyor ıslak ıslak oturmak hiç iyi gelmicek :44::44:

ben öyle oturamıyorum ya bişe oluyo yıkamak zorunda kalıyorum o yüzden gece yatmadan yapıyorum
katlanıyorum işte bu çileye :)))

ben öyle oturamıyorum ya bişe oluyo yıkamak zorunda kalıyorum o yüzden gece yatmadan yapıyorum
katlanıyorum işte bu çileye :)))

bende genelde gece yatıyorum öyle ama sabah çok baş ağrım oluyor :26:

kızlar bugün nöbete gelmeden önce aktara uğradım sinemaki almak için kendi hazırladıkları bi yağ karışımı varmış onu verdiler. almak istediğin bütün yağlar bunun içinde var dediler. 200 ml bi şişe 15 tl verdim nöbete geldiğim için deneme fırsatım olmadı. deneyince paylaşıcam iyi gelirse yazarım buraya içeriğinide iyice öğrenip paylaşırım. bu arada zeytinyağı bal ve yumurta karışımı yaptım cumartesi günü çok kuruttu saçlarımı saç kremi kullanınca düzeldi ama. şimdi karar verdim. bir gün aralıklarla sinemaki, zeytinyağı ve o verdikleri yağı denicem. sonuçlardan haberdar ederim sevgiler..:))

canım o yağ karışımından bendede vardı ben yinede güvenemeyip kendim alıp karıştırıyordum :)
birde çabuk bitiyor diye :)
faydasınıda gördüm saça çok güzel bakım yapıyor sadece saça değil tırnakları kazık gibi yapıyor :))))

tatlım dün akşam uyguladım. muhteşem bir biberiye kokusu vardı.şimdilik ilk olduğu için tam bişe söyleyemiyorum am yumuşacık oldu. ya aslında sanırım epey uzadı saçlarım en azından artık kel deilim :) nasıl foto koyabilirim ki buraya ?:/

bende bilmiyorum ya bilen arkadaşlar yardımcı olsaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…