Benim saçlarım yıllardır aynı boyda ya
yağ karışımları yaptım bakım yaptı ama uzama olmadı
şimdi turp uyguluyorumumarım onun etkisini görürüm
saçlarını uzatan hanımlar siz nasıl yaptınız ya ne uyguladınız artık uzasın istiyorum saçlarım iyice kafaya taktım ya
argan yağı mucize geldi saçlarıma. gayet sağlıklı uzuyorlar.
geçen hafta da kuaförde keratin yükletmesi yaptırdım, saçlarım ipek gibi yumuşacık oldu. Tavsiye ederim.
bende bilmiyorum ya bilen arkadaşlar yardımcı olsaa:)
argan yağı ve maskesini bende kullandım canım yumuşacık yapıyor gerçekten ama çok pahalı ya :)
evet canım çok pahalı, çok cimri cimri kullanıyorum ben de mecburen :) bir de her yerde sahteleri çıkmış, ucuzlarından da almamak lazım. ben kuaförümden almıştım mecburen, onlar hepten hazık satıyorlar zaten. onun haricinde yılan yağı sürüyorum uçlarına, 2 haftada bir. bekletip 30 dk yıkıyorum.
önlerine diplerine badem yağı sürüyorum 3 haftada bir, onu baya bir bekletiyorum.
Şimdi burda sinameki karışımını okudum bayağı, çok hoşuma gitti. sizlere güveniyorum, ben de dışarı çıktığımda gerekli malzemeleri alıp deneyeceğim :)
konuya cevap yazdıgın bolumden eklentı tıklayıp ordan yukleyebılırsın resım
topılklerın bırınde okumustum glıserın cok ıyı gelıyormus saclaraama banyodan sonra nemı alınmıs ıslak saca kura saca uygulanmayacak ben daha denemedım
sanırım fotoğraf için yorum sayım eksik eklenti çıkmıo 2 yıllık geçmişim yüklenmek üzere hazırda bekliyor:) bugün düzenlemesini yaptım ben bile şaşırdım.
hangi bakımları uyguluyorsun canım
her ay keratin bakım yaptırıyorum.argan yağı içeren saç bakım seti kullanıorum.şampuanı saç kremi serumu maskesi var.zeytinyağı,bal,yumurta yapıyorum bir gün ara veriorum ertesi gün aktardan aldığım bi şişe yağ var. saç uzatmaya yardımcı bütün yağların karışımıymış onu yapıorum yine birgün ara veriorum sinemaki kürü yapıorum. aslında bu döngüye yeni başladım.4 aydır falan yarım yamalak elime geçen yağları sürüyodum.2 haftadır düzenli bunları yapıorum canım.. inşallah yardımcı olabilmişimdir.:)
ne tatlı kzısın ya foroğraflarına bayıldm :)
sinemakiye başladığım gün fotoğraf çektim zaman geçsin bende eklicem resimlermi.
canım saçın kısacıkmış ya helal olsun , bakımlarını eksik etme iyi uzatmışsın
sinemakiyi bırakma derim o şekilde saç uzatan çok olmuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?