Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarınızı 'NASIL' Uzatıyorsunuz?

argan yağı mucize geldi saçlarıma. gayet sağlıklı uzuyorlar.
geçen hafta da kuaförde keratin yükletmesi yaptırdım, saçlarım ipek gibi yumuşacık oldu. Tavsiye ederim.

argan yağı mucize geldi saçlarıma. gayet sağlıklı uzuyorlar.
geçen hafta da kuaförde keratin yükletmesi yaptırdım, saçlarım ipek gibi yumuşacık oldu. Tavsiye ederim.

argan yağı ve maskesini bende kullandım canım yumuşacık yapıyor gerçekten ama çok pahalı ya :)

argan yağı ve maskesini bende kullandım canım yumuşacık yapıyor gerçekten ama çok pahalı ya :)

evet canım çok pahalı, çok cimri cimri kullanıyorum ben de mecburen :) bir de her yerde sahteleri çıkmış, ucuzlarından da almamak lazım. ben kuaförümden almıştım mecburen, onlar hepten hazık satıyorlar zaten. onun haricinde yılan yağı sürüyorum uçlarına, 2 haftada bir. bekletip 30 dk yıkıyorum.
önlerine diplerine badem yağı sürüyorum 3 haftada bir, onu baya bir bekletiyorum.

Şimdi burda sinameki karışımını okudum bayağı, çok hoşuma gitti. sizlere güveniyorum, ben de dışarı çıktığımda gerekli malzemeleri alıp deneyeceğim :)

aynen ya piyasada sahteleri çıkmış özellikle kuaförlerde çok kazık satıyorlar kokusu bile değişik..
ya sinemakiyi kullanan arkadaşlar güzel sonuçlar almışlar bende başladım bakalım :)

'ooooooff' artık fotoğraf yükleyebilirsinnnn sabırsızlıkla bekliyorum :)

topılklerın bırınde okumustum glıserın cok ıyı gelıyormus saclaraama banyodan sonra nemı alınmıs ıslak saca kura saca uygulanmayacak ben daha denemedım

sanırım fotoğraf için yorum sayım eksik eklenti çıkmıo 2 yıllık geçmişim yüklenmek üzere hazırda bekliyor:) bugün düzenlemesini yaptım ben bile şaşırdım.

kubra91 senin için gelio tatlım umarım becerebilmişimdir.:)

bu saçlarımı kazıttıktan sonra sanırım eylül 2010

sanırım sıralama olayını tutturamadım bu en son hali az önce annem çekti

bu haziran 2011

bu mart 2012

bu haziran 2012 nişanlımın yemin töreniydi daha yakın bi tarih net hatırlıyorum

Eklentiler

• $2.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 71
biraz becermişim sanki en alttaki 2. sırada olacaktı 2. sıradakide en sonda bu kadar olmuş tatlım idare et olur mu en alttaki yazısız olanın tarihi gelmedi aklıma geçen seneydi ilkbaharda falan olması lazım hangi ay olduğu gelmedi aklıma ben bakıma başlayalı 5 ay falan oluo yani nişanlım askere gittiğinde başladım. mayıs sonuydu. bu kendi uzama hızı son 2 fotoda bakım süreci var fark var mı sence?

hangi bakımları uyguluyorsun canım

her ay keratin bakım yaptırıyorum.argan yağı içeren saç bakım seti kullanıorum.şampuanı saç kremi serumu maskesi var.zeytinyağı,bal,yumurta yapıyorum bir gün ara veriorum ertesi gün aktardan aldığım bi şişe yağ var. saç uzatmaya yardımcı bütün yağların karışımıymış onu yapıorum yine birgün ara veriorum sinemaki kürü yapıorum. aslında bu döngüye yeni başladım.4 aydır falan yarım yamalak elime geçen yağları sürüyodum.2 haftadır düzenli bunları yapıorum canım.. inşallah yardımcı olabilmişimdir.:)

Keratin bakımı aslında çok merak ediyorum nerede yaptırıyorsun nasıl oluyor fiyatı falan bi anlatabilir misin canım

canım ben ankarada yaşıyorum şu anki kuaförüm 2 yıllık yani o saç faciasından sonra burayı seçtim. aşağı ayrancıda fantastic kuaför orada yaptırıyorum.genelde bi kaç işlem yaptırdığım için tam fiyatını bilmiyorum ama öğrenir öğrenmez hemen yazarım. bu keratin denen saç uzamasında etkili meret sıvı bişey yağ kıvamında önce saçları yıkıo sonra bunu sürüp yıkamadan üstüne fön çekio. buna başladığımdan beri kırık aldırmak gibi bi derdim olmadı. bildiğin kırılmadan uzuo.süper bişe yani.bide ondan beri föne ihtiyaç duymuorum saçımı yıkıyorum kuruyunca fönlü gibi duruo.ben her ay yaptırıorum ama her ay yaptırmaya gerek yokmuş 6 ay etkiliymiş.sülfatsız şampuana geçelim daha iyi olur dedi. ama şu argan yağı içeren setten vazgeçemedim.3 ayda bir şampuan değiştiriorum zaten.HCnin brezilya fönü için olan sülfat içermeyen şampuanı var ona geçicem. keratin bakımıda 6 ayda bire indircem.yani her kuaför yapıomu bu uygulamayı bilmiorum ama kırık aldırmaktan saç uzatamıoruz. bence mutlaka denemelisin.:):)

ne tatlı kzısın ya foroğraflarına bayıldm :)
sinemakiye başladığım gün fotoğraf çektim zaman geçsin bende eklicem resimlermi.
canım saçın kısacıkmış ya helal olsun , bakımlarını eksik etme iyi uzatmışsın
sinemakiyi bırakma derim o şekilde saç uzatan çok olmuş :)

canım teşekkür ederim:) çok zor zamanlar geçirdim bide çalıştığım için daha zor oldu. oturup ağladım çoğu zaman ama geçti çok şükür şimdi beyzademizin emriyle popoya kadar uzatma çabaları içindeyim bazen yaptıklarımı anlatıyorum. gülüo bana pasta gibi olmuşsun die:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…