dün ilkini yaptım sonunda aradan sonra
2 kutu bemiks bitene kadar devam edip bırakıcam
sonuçları mutlaka paylaşırım
hadi bakalım bende haftaya başlıcam tekrardan bu arada 8 yapıp ara ver canım forumda okumuştum genelde öyle 2 haftalık dinlendirme molası veriyolardı :) haftada bir mi uyguluyosun yoksa daha mı fazla ben haftada 2ye çıkarmaya karar verdim ya bakalım..
haftada bir uyguluyorum ben canım
çok üşengecim onu bile zor yapıyorum
bu arada dayanamadım boyadım saçlarımı
dipleri güzel oldu uçları dipleri kadar tutmadı aynı kaldı
sinameki akıtırsa daha iyi olucak artık benim için
bende saçlarımı geçen hafta boyadım sinamekinin 1. kürüydü zaten
bugün 2. kürü yaptım 8 hafta boyunca akar belki boya
akar canım ya akmaz olurmu
bende saçlarımı geçen hafta boyadım sinamekinin 1. kürüydü zaten
bugün 2. kürü yaptım 8 hafta boyunca akar belki boya
annem hep diyor sen duş alınca banyoda koyu lekeler kalıyor diye
şimdi anladım demekki saçım akıyor
seni pasaklı seniiii
yaa ben saçımı yıkadığım her gün ayrı bi renkle geziyom kafamda bu da iyi bi tarzmış haa2günde 1 yeni renk
sinamekili kürü ve ısırgan + lavanta suyuyla uzattım. ama düzleştirici fön derken yine mahvoldu kestirdim bende. ve kısa saçın daha cok yakıstıgına ınandım..
sinameki gerçekten uzatıyor
yarım çay bardağı suya bir tutam sinameki atıyorum ve kaynatıyorum süzgeçle bir kaba aktarıp içine 1 yemek kaşığı badem yağı + 1 bemiks ampul kırıyorum
karıştırıp fısfıslı şişeme aktarıyorum çalkalıyorum iyice karışsın diye.sonra saçlarıma friksiyon yapıyorum. geçen 17 ağustosta saçlarımı kısa kestirdim,geçen pazartesi uyguladım daha önceden saçlarımı kestirmeden önce de yapıyordum. çok etkili. artı saçlarıma kestirdiğimden beri hiç bir ısı kaynağı yaklaştırmıyorum ( düzleştirici,maşa,saç kurutma )
bunların hepsi zarar veriyor. loreal elseve komple onarıcı 5 kullanıyorum
dipnot: saçınıza yaptığınız her düzleştirici maşa vs. şeyde saçlarınızın uzamasını engelliyorsunuz bunlardan uzak durun
canım ben çok görüyorum bu sinamekiyi bu forumda özellikle uzatmak için,geçenlerde aktara da sordum ama güldü bana bağırsaklar için mi ne iyi geliyo da, saça ilk defa duydum doğrusu! dedi utandım bendenasıl uyguluyosunuz bunu saça ne şeklde önce kaynatıyomusunuz, ot halindemi alıyosunuz?bu kür dedikleriniz nedir? :26:
Eki Görüntüle 501749
canım öncelikle otu göstereyim böyle aldım ben.
önce bir cezveye yarım çay bardağı su koyuyorum ardından bir tutam sinameki otu ekliyorum. kaynatıyorum. kaynadıktan sonra sarı su çıkıyor zaten. otu ve suyu ayırıyorum yani süzüyorum,suyu lazım zaten bize otunu atıyorum suyunu bir kabın içine koyuyorum sonra bir çorba kaşığı tatlı badem yağı + bir tane bemiks ampul kırıyorum içine
sonra fısfıslı şişeye koyuyorum çalkalıyorum hafif soğutuyorum dışarda bekletiyom yani
sonra saçlarıma sıkıyorum bazen çok üşendiğim oluyo kafamı eğiyom aşağı diplerden salıyom suyu heryere yayılıyo :)
saçlarımı toplayıp 4-5 saat bekliyorum
evet saçınızda boya olması avantaj dipleri rahatlıkla görebiliyosunuz gerçekten de uzamış epey..bu sonucu ne kadar sürede aldınız güzel uzamış
vay be iyi uzamış
canım sinemakimi yapıyordun sende?
kaç günde uzadı bu kadar ya
annem hep diyor sen duş alınca banyoda koyu lekeler kalıyor diye
şimdi anladım demekki saçım akıyor
yahu ben eskiden 40 yılda bi saç düzleştirirdim
şimdi nerdeyse hergün düzlüyorum
yıpranmaması için bir çare önerir misiniz bana
3 hafta diyebiliriz 12 ekimde baslamıstım son fotograf 29 ekıme aıt önumuzdekı hafta tekrar cekıcem bakalım :)
valla merhemim olsa kendi başıma amafön desen gene fön suyu al derim şu mavi sulardan ama valla yalan hiçbiri işe yaramıyo bence bi süre bırak haftada bi yap gerektiğinde önleri düzlersin saçların çokmu ipe sapa gelmez bi saç ki
bunu bizim için yapmışlaarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?