Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarınızı 'NASIL' Uzatıyorsunuz?

dün ilkini yaptım sonunda aradan sonra
2 kutu bemiks bitene kadar devam edip bırakıcam
sonuçları mutlaka paylaşırım

hadi bakalım bende haftaya başlıcam tekrardan bu arada 8 yapıp ara ver canım forumda okumuştum genelde öyle 2 haftalık dinlendirme molası veriyolardı :) haftada bir mi uyguluyosun yoksa daha mı fazla ben haftada 2ye çıkarmaya karar verdim ya bakalım..

haftada bir uyguluyorum ben canım
çok üşengecim onu bile zor yapıyorum
bu arada dayanamadım boyadım saçlarımı
dipleri güzel oldu uçları dipleri kadar tutmadı aynı kaldı
sinameki akıtırsa daha iyi olucak artık benim için

olsun ya bende öyle yapıyodum ztn faydası oluyosa bi kereylede olsun hadigüle güle kullan saçlarını canım iyi yapmışsın aklında kalacağına boyadığın iyi olmuş zamanla tam oturur istediğin gibi ztn akıp gidiyo hemen

bende saçlarımı geçen hafta boyadım sinamekinin 1. kürüydü zaten

bugün 2. kürü yaptım 8 hafta boyunca akar belki boya

bende saçlarımı geçen hafta boyadım sinamekinin 1. kürüydü zaten

bugün 2. kürü yaptım 8 hafta boyunca akar belki boya

akıyo akıyo ben hiç farketmemiştim zamanında ama şimdi burda yazılanları görünce geçde olsa hatırladım benim saçlarımda bi anda kendi rengine dönmüştü boya kalıntıları varken..o zaman dikkatimi çekmemiş ama sebebi kürdür diye tahmin ediyorum..hem zaten kür olmasada 8haftaya epey açılır saçın canım o değilde saçın uzar inş istediğin gibi ilk defamı yapıyorsun bu kürü

seni pasaklı seniiii
yaa ben saçımı yıkadığım her gün ayrı bi renkle geziyom kafamda bu da iyi bi tarzmış haa 2günde 1 yeni renk

yahu ben eskiden 40 yılda bi saç düzleştirirdim
şimdi nerdeyse hergün düzlüyorum
yıpranmaması için bir çare önerir misiniz bana

sinamekili kürü ve ısırgan + lavanta suyuyla uzattım. ama düzleştirici fön derken yine mahvoldu kestirdim bende. ve kısa saçın daha cok yakıstıgına ınandım..

BEN 5-6 Aydan fazla düzenli yaptım sinemakiyi bemiks ampul ve badem yağnı hiçbir faydasını görmedim kişiden kişiye değişiyor sanırsam

evet saçınızda boya olması avantaj dipleri rahatlıkla görebiliyosunuz gerçekten de uzamış epey..bu sonucu ne kadar sürede aldınız güzel uzamış

3 hafta diyebiliriz 12 ekimde baslamıstım son fotograf 29 ekıme aıt önumuzdekı hafta tekrar cekıcem bakalım :)

Son düzenleme:

yahu ben eskiden 40 yılda bi saç düzleştirirdim
şimdi nerdeyse hergün düzlüyorum
yıpranmaması için bir çare önerir misiniz bana

valla merhemim olsa kendi başıma ama fön desen gene fön suyu al derim şu mavi sulardan ama valla yalan hiçbiri işe yaramıyo bence bi süre bırak haftada bi yap gerektiğinde önleri düzlersin saçların çokmu ipe sapa gelmez bi saç ki

3 hafta diyebiliriz 12 ekimde baslamıstım son fotograf 29 ekıme aıt önumuzdekı hafta tekrar cekıcem bakalım :)

3hafta için gayet iyi ama devamını da getir muhakkak canım..bu arada dax sadece uzama içinmi yoksa kırıklara filan iyi geliyo da besliyomu saçı

hayır dümdüz saçlarım var gören düzledin mi ne güzel doğustan düz der
ama düzleyince gözüme daha hoş gözüküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…