Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarınızı 'NASIL' Uzatıyorsunuz?

kızlar ayın 14 ünden 29una kadar olan arada foto çekmştim
kararsızm koyup koymamakta

koy canım 15gün olmuş işte bu arada saçların çok hoş bak ince de değil kuzeniminkilere benzettim birden onunda böyle çok güzel valla hiç elleme düzleştirici azaltıyo ya saçı aman diyim canımcım sen sadece uzatmana ve bakımına bak gerisini bırak arada yapınca kıymetide olur

bende aynı senin gibi yapıyorum eskiden her gün itinayla düzleştirilirdi bu saçlar

kaybedince anlıyoruz kıymetini gerçi çok şükür kaybetmedik kaybetmicezde inş ama uzatmaya bakalım ya ben aslında saçımı hergün büküp toplayıp dolaşmayı bile düşünüyorum aarada bi açarım o zamanda bi güzel kendimde yapmam gider bi fön çektirirm bak o saç nasıl kıymetli geliyo bana uzamış geliyo sonra elimi sürermiyim düzleştiriciye falancaya

ikincisi biraz uzaktan çekilmiş ama yinede fark var 15günde epey farketmiş daha ne olacak zaten hadi sevin sevin daha da güzel olucak inş

saçlarım çok kısa olmadığı için sorun etmiyorum zaten bi 4 parmak daha lazım bana o da uzar elbet

saçlarım çok kısa olmadığı için sorun etmiyorum zaten bi 4 parmak daha lazım bana o da uzar elbet

aynen valla benimde belimde sayılır arkası v gibi geldiği için ortada bi kısım belime değiyo diğerleri o baya gelsin yeter bana da saçımda gürleşti şükür başkada lazım değil bişe valla :)

aynen valla benimde belimde sayılır arkası v gibi geldiği için ortada bi kısım belime değiyo diğerleri o baya gelsin yeter bana da saçımda gürleşti şükür başkada lazım değil bişe valla :)

sende resim koysana seninkinede hasta olaaayııımmmm

beğendim saçlarını çokda sağlıklı görünüyo maşallah NazarNazar

kızlar selam.ben hc hair care complex kullanıyordum saçlarım açılmaz haldeydi kestirdim daha sonra 1 ay içerisinde aynı şekilde uzadı çok memnun kaldım fakat daha sonra bıraktım şimdi tekrar almayı düşünüyorum saçlarım çok döküldü halada dökülüyor hcnin yağını alıcam fakat hangi şampuanla yıkıcama karar veremedim hcnin şampuanında hiç kimse memnun değil sizin önerebilicek bi şampuanınız varmı yağla birlikte kullanmak istiyorm

canım hc hair carenin sitesine bak hc complex diye bir ürün var ondan dene istersen ben faydasını görmüştüm uzatma konusunda sanada yararlı olabilir:)

Saçımı geçen sene Agustos ayında kestirmiştim bütün sene boyunca neredeyse hiç uzamadı. Düzleştirici ve maşayı çok kullanıyordum. Sinamekiyi yaptım sarımsak şampuanını yaptım ilk başlarda çok etkisini gördüm gerçekten sabır işiymiş ama bi süre sonra etkisini göremeyince bıraktım. Eylülde saçımı yeniden kestirmeye karar verdim çünkü kırıklarım çok artmıştı. Eylülün 7 sinde saçımı kestirdim. Ve o günden sonra hiç bi şekilde düzleştirici maşa vb kullanmadım hiç bi kür de yapmadım ve saçım uzamaya başladı. Ayrıca saçlarım çok kuruydu düzleştiriciyi bıraktıktan sonra saçlarımda yaglanma oldu ve saçımın yaglanmasına sevinir duruma geldim Saç uzamasını gerçekten düzleştirici felan çok etkiliyor. Eger uzamasını gerçekten istiyorsanız bırakın bi süre dogal haliyle kalsın. Ben şimdi saçımın istedigim boyuta gelmesini bekliyorum ondan sonra istedigim gibi şekil verebilecem

3hafta için gayet iyi ama devamını da getir muhakkak canım..bu arada dax sadece uzama içinmi yoksa kırıklara filan iyi geliyo da besliyomu saçı

ben cok fazla uclarına surmuyorum canım bazen dıplere dax surup uclara badem yagı suruyorum ama dax surdugum zamanlar yumusacık oluyor :)

bir sitede doğal şampuanlar var tamamen organik onları deneyebilirsin bence Hemen Salk Alveri Merkezi :Hogeldiniz

evett arkadaşlar tam bir aylık bir gelişim sizce nasıl ? bazılarınız için normal bir uzama olabilir ama şunu çok net söyleyebilirim Nisanda yaptırdığım röflenin dipleri rahatsız edici dereceye eylülde ulaştı o kadar zor ve yavaş uzayan bir saçım var buna rağmen bir ayda bu kadar bir uzama 12 ekim 12 kasım arası kullandım ilk 3 hafta haftada 3 veya 4 defa son hafta 2 defa dax supergro kullandım sizce gelişme var mı iyi bir uzamamı bu

ilk foto 4 haftalık son foto 1 haftalık hali

Son düzenleme:

herkes hc yi sölüyo ya bende mi alıp denesem acaba :26: canm bu arada bioblas sarmaşık özlüyü kullanabilirsin uzama ve gürleşme için yada avonun bademyağlı şampuanını tavsiye ederim yumuşacık ve parlak yapıyo saçı fiyatı ve boyutuda uygun 5tl ydi en son..

uzamış kız saçların
nasıl fark etmiş yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…