kızlar ayın 14 ünden 29una kadar olan arada foto çekmştim
kararsızm koyup koymamakta
kızlar ayın 14 ünden 29una kadar olan arada foto çekmştim
kararsızm koyup koymamakta
bende aynı senin gibi yapıyorum eskiden her gün itinayla düzleştirilirdi bu saçlar
Eki Görüntüle 549192 Eki Görüntüle 549193
ilki ayın 14ü ikincisi 29u uzama var gbi gözüküyr ama çekimden kaynaklı olabilir kimseyi yanıltmak istemem.o yüzden tereddüt ettim koyarken
ikincisi biraz uzaktan çekilmiş ama yinede fark var 15günde epey farketmiş daha ne olacak zaten hadi sevin sevin daha da güzel olucak inş
Eki Görüntüle 549192 Eki Görüntüle 549193
ilki ayın 14ü ikincisi 29u uzama var gbi gözüküyr ama çekimden kaynaklı olabilir kimseyi yanıltmak istemem.o yüzden tereddüt ettim koyarken
saçlarım çok kısa olmadığı için sorun etmiyorum zaten bi 4 parmak daha lazım bana o da uzar elbet
aynen valla benimde belimde sayılır arkası v gibi geldiği için ortada bi kısım belime değiyo diğerleri o baya gelsin yeter bana da saçımda gürleşti şükür başkada lazım değil bişe valla :)
aynen valla benimde belimde sayılır arkası v gibi geldiği için ortada bi kısım belime değiyo diğerleri o baya gelsin yeter bana da saçımda gürleşti şükür başkada lazım değil bişe valla :)
Benim saçlarım yıllardır aynı boyda ya
yağ karışımları yaptım bakım yaptı ama uzama olmadı
şimdi turp uyguluyorumumarım onun etkisini görürüm
saçlarını uzatan hanımlar siz nasıl yaptınız ya ne uyguladınız artık uzasın istiyorum saçlarım iyice kafaya taktım ya
3hafta için gayet iyi ama devamını da getir muhakkak canım..bu arada dax sadece uzama içinmi yoksa kırıklara filan iyi geliyo da besliyomu saçı
kızlar selam.ben hc hair care complex kullanıyordum saçlarım açılmaz haldeydi kestirdim daha sonra 1 ay içerisinde aynı şekilde uzadı çok memnun kaldım fakat daha sonra bıraktım şimdi tekrar almayı düşünüyorum saçlarım çok döküldü halada dökülüyorhcnin yağını alıcam fakat hangi şampuanla yıkıcama karar veremedim hcnin şampuanında hiç kimse memnun değil sizin önerebilicek bi şampuanınız varmı yağla birlikte kullanmak istiyorm
kızlar selam.ben hc hair care complex kullanıyordum saçlarım açılmaz haldeydi kestirdim daha sonra 1 ay içerisinde aynı şekilde uzadı çok memnun kaldım fakat daha sonra bıraktım şimdi tekrar almayı düşünüyorum saçlarım çok döküldü halada dökülüyorhcnin yağını alıcam fakat hangi şampuanla yıkıcama karar veremedim hcnin şampuanında hiç kimse memnun değil sizin önerebilicek bi şampuanınız varmı yağla birlikte kullanmak istiyorm
evett arkadaşlar tam bir aylık bir gelişim sizce nasıl ? bazılarınız için normal bir uzama olabilir ama şunu çok net söyleyebilirim Nisanda yaptırdığım röflenin dipleri rahatsız edici dereceye eylülde ulaştı o kadar zor ve yavaş uzayan bir saçım var buna rağmen bir ayda bu kadar bir uzama 12 ekim 12 kasım arası kullandım ilk 3 hafta haftada 3 veya 4 defa son hafta 2 defa dax supergro kullandım sizce gelişme var mı iyi bir uzamamı bu Eki Görüntüle 553374 Eki Görüntüle 553375 Eki Görüntüle 553376 Eki Görüntüle 553377 Eki Görüntüle 553378
ilk foto 4 haftalık son foto 1 haftalık hali
uzamış kız saçların
nasıl fark etmiş yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?