Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarınızı 'NASIL' Uzatıyorsunuz?

kızllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaar sonuç aldıkça resim eklemeyi unutmayın lütfennn:13:

Benim saçlarım 1,5 sene önce gögüs hizamdaydı 2 ay boyunca haftada 2 kere uyguladıgım turplu su kürüyle suan resmen belimde:)

Benim saçlarım 1,5 sene önce gögüs hizamdaydı 2 ay boyunca haftada 2 kere uyguladıgım turplu su kürüyle suan resmen belimde:)

Benim saçlarım 1,5 sene önce gögüs hizamdaydı 2 ay boyunca haftada 2 kere turplu su kürü yaptımm suan gercekten saclarım belimde:)

hayır dümdüz saçlarım var gören düzledin mi ne güzel doğustan düz der
ama düzleyince gözüme daha hoş gözüküyor

aa ne güzel işte benimde öyle sayılır ama hafif dalgası var tam düz değil valla bence senin saçın düzse hiç elleme derim kaldır makinanı gözün görmesin bozuldu farzet

aa ne güzel işte benimde öyle sayılır ama hafif dalgası var tam düz değil valla bence senin saçın düzse hiç elleme derim kaldır makinanı gözün görmesin bozuldu farzet

düzleştirici bağımlılık yapıyor yavrular ya

hemde nasıl ya

anneme diyim saklasın banada söylemesin yerini

lanet olasıı şeyyyy ben azalttım valla artık elime onu alıp ayna karşısına oturup yapmıyom üç saat sadce önleri düzlerim biraz eğer güzel ve uzun saç istiyosam taviz vermem lazım zaten o taviz bile değil bildiğin hayır işlemiş olcam dadlılarım

lanet olasıı şeyyyy ben azalttım valla artık elime onu alıp ayna karşısına oturup yapmıyom üç saat sadce önleri düzlerim biraz eğer güzel ve uzun saç istiyosam taviz vermem lazım zaten o taviz bile değil bildiğin hayır işlemiş olcam dadlılarım

hemde nasıl ya

anneme diyim saklasın banada söylemesin yerini

valla ya kardişim :) senin zaten saçların ne güzel dümdüzmüş ipek gibidir hemde şimdi hiç elleme valla iki haftada ayda bir falan yap bak nasıl yarıcak işine sinameki kürünüde yap bu arada oda faydalı oluyo bemiksm saolsun

kızlaaarr uzun bi aradan sonra sinamekimi yaptım bugün şimdi kalkıp yıkıycam bakalım bioblasla beraber nasıl bi gidişat olucak bu arada saçımı bayramda boyamıştım dipler çıkmış yine haber verem dedim bilginize

bende aynı senin gibi yapıyorum eskiden her gün itinayla düzleştirilirdi bu saçlar

benimde bi hafta olmak üzere bugün yarın yapmam gerek [/B]

Son düzenleyen: Moderatör:
ay benim topikim ne güzel oldu ya yerim
birde sonuç alıp resim koydukmu tamamdır :)))

kızlar ayın 14 ünden 29una kadar olan arada foto çekmştim
kararsızm koyup koymamakta

saçını görünce gözlerim büyüdüüü büyüleeeennndddiimm maşşallah ya

teşekkür ederim canım
şimdi sadece önlernde kat var arkaları yine böyle
heryerinde kat olan saç bana gitmiyor çok az gözüküyr saçlarım o zamn birde düzlüğünden eser kalmıyor katlı kesimde çok dalgalanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…