hayır dümdüz saçlarım var gören düzledin mi ne güzel doğustan düz der
ama düzleyince gözüme daha hoş gözüküyor
aa ne güzel işte benimde öyle sayılır ama hafif dalgası var tam düz değil valla bence senin saçın düzse hiç elleme derim kaldır makinanı gözün görmesinbozuldu farzet
düzleştirici bağımlılık yapıyor yavrular ya
aa ne güzel işte benimde öyle sayılır ama hafif dalgası var tam düz değil valla bence senin saçın düzse hiç elleme derim kaldır makinanı gözün görmesinbozuldu farzet
hemde nasıl ya
anneme diyim saklasın banada söylemesin yerini
valla ya kardişim :) senin zaten saçların ne güzel dümdüzmüş ipek gibidir hemde şimdi hiç elleme valla iki haftada ayda bir falan yap bak nasıl yarıcak işine sinameki kürünüde yap bu arada oda faydalı oluyo bemiksm saolsun
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=339913&d=1328371166
bakabilirsin
baya önceki hali bu üstünde çok kesim geçti
lanet olasıı şeyyyyben azalttım valla artık elime onu alıp ayna karşısına oturup yapmıyom üç saat sadce önleri düzlerim biraz eğer güzel ve uzun saç istiyosam taviz vermem lazım zaten o taviz bile değil bildiğin hayır işlemiş olcam dadlılarım
kızlaaarr uzun bi aradan sonra sinamekimi yaptım bugün şimdi kalkıp yıkıycam bakalım bioblasla beraber nasıl bi gidişat olucak bu arada saçımı bayramda boyamıştım dipler çıkmış yine haber verem dedim bilginize
oooooooooooffffffffff saça baakkk
derken :44::44::44:
saçını görünce gözlerim büyüdüüü büyüleeeennndddiimm maşşallah ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?