Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarınızı 'NASIL' Uzatıyorsunuz?

arkadaşlar benim saç diplerim acıyor hani sıkı sıkı toplarsınız acır ya öyle aMA saçlarımı toplamıyorum acaba uzama oldugu için olabilir mi :)

kızlar bende düzleştrci mağduruyum
havuç kürünü yapmaya başladım aranzda deneyen varmı yada bi tandğı deneyen sonuç alan
baya bi met etmişiler bi sitede. bakalım eğer güzel sonuç alırsam paylaşırım siznle.

kızzzzzzlllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr size ne dicem
eczaneden geliyorum şimdi, bemiks ampül aldım kadın sordu saçın için mi kullanıyosun dedi evet dedim
nasıl kullanıyosun dedi anlattım işte sinemakinin içine katıyorum dedim
diğer kadında sinemakiyi niye kullanıyorsun çok zararlı saça ,sana bepanthen,evigende veriyim onları şampuanına karıştır yada badem yağına karıştır sür dedi
bende he he dedim

diğer ampülleride aldım bu arada onlarıda katcam :)

canım nerelerdesn yaa bende geçen evigenle bepanten alıp küre kattım iyi geldi valla bundan sonra onlarsız devam etmicem bemiks+evigen+bepanten sinameki kürümün temel taşları

canım nerelerdesn yaa bende geçen evigenle bepanten alıp küre kattım iyi geldi valla bundan sonra onlarsız devam etmicem bemiks+evigen+bepanten sinameki kürümün temel taşları

aldında niye söylemiyosun yaaaaaaa :1.
bende uygulucam birazdan bakalım :)
ay kadın ne dedi bana okudunmu :))

aldında niye söylemiyosun yaaaaaaa :1.
bende uygulucam birazdan bakalım :)
ay kadın ne dedi bana okudunmu :))

okudum tatlım ya aldım buradada paylaştım ama bu sayfaya denk geldimi hatırlamıyom vallaiyi geldi daha ilk sefer olmasına rağmen sende dene bakalım canım beğencekmisin

bir de dediki sinemakinin kazıyıcı özelliği var
o ne demek dicektim, aman kübra hiç kafanı karıştırma dedim kendime :)))

kızlar üşengeclik edip bıraktım ben ya
oysa daha istediğim uzunluğa gelememiştim
birde saçlarımı boyadığımı pek beğenmediğimi söylemiştim
yıkandıkça renk oturdu güzel oldu
sinameki akıtır diye korktum
onunda etkisi var bırakmamda
napsam bilemedim

canım kalbini ikileme saçının şuanki rengini beğenmişsin birazcık kullan nasılsa en fazla 1aya rengi değişecektir dahada çabuk belki:26: tadını çıkar bi süre sonra yine başlarsın..

canım kalbini ikileme saçının şuanki rengini beğenmişsin birazcık kullan nasılsa en fazla 1aya rengi değişecektir dahada çabuk belki:26: tadını çıkar bi süre sonra yine başlarsın..

bende oyle dusunmustum canım
bıraz daha kullanıyım boyle sonra baslarım.ıstedıgım uzunluga gelıncede.tekrar aynı boyadan boyarım :)

Uzun zamandır bir şey yapmıyorum. Tekrardan sinameki kürüne başlamak istiyorum, faydalı bir kür.
Saçlarım bir an önce uzasa, belime gelse...

Uzun zamandır bir şey yapmıyorum. Tekrardan sinameki kürüne başlamak istiyorum, faydalı bir kür.
Saçlarım bir an önce uzasa, belime gelse...

o zaman ne duruyosn hemen başla kürlere bakımlara sende bize katıl canım aramıza hoşgeldin :)

bende başlıyorum yavaş yavaş kürlere saç bakım yağı kullanıyorum içinde bir sürü yağ var bide ısırgan sürüyorum biraz bunları kullanıyım sonra başka bişey yapıcam gelişme olursa foto eklrm

bekliyoruz canım güzel gelişmeler olacağına eminim..bu kışı güzel değerlendirelim yaa :)

bekliyoruz canım güzel gelişmeler olacağına eminim..bu kışı güzel değerlendirelim yaa :)

ayneeennnnn bu kışı güzel değerlendirelim yaza saçlarımı savurmak istiyorrrummmm

Son düzenleme:

önceki ve sonraki fotonu koy buraya farkı birlikte görelim
bende eklicem tekrardan :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…