Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarınızı 'NASIL' Uzatıyorsunuz?

ayneeennnnn bu kışı güzel değerlendirelim yaza saçlarımı savurmak istiyorrrummmm

ben şimdiden savurmak istiyorum yaa neyse ama bakımlara tam gaz devam.. :))

önceki ve sonraki fotonu koy buraya farkı birlikte görelim
bende eklicem tekrardan :)))

evet bende foto eklemek istiyorum ama bi türlü beceremedim :26: neyse kızlar sizlerde ekleyin bakıp değerlendirelim hepimize bi umut ışığı olsun

tam gaz devam ediyor saç bakımları
durmak yok kızlar
bu gidişle dayanamayıp tekrar başlıcam

kızlar ben sinemakiye 1 ay kadar ara vermiştim dinlendirme döneminiyle arayı bi hayli açmışım hep üşengeçliğimden. şimdi kış bi de ıslak ıslak nasıl duracağım 2 saat yarın yapmam gerek boş günüm yardım edin =(

senin saçları merak ediyorum ya ben

ya bi iki arkadaşta sööledi de foto eklicem beceremedim :26: bide şimdi önce sonra yapacak aralıkta bi fotomu bulamıyorum eklesem bu son hali eklicem bide sinamekini devam ettirdikçe eklerim ama dediğim gibi foto koyamadım canım bi türlü..

canım ben hani dilber hala vardı ya onun bonesinden bulup almıştım onu takıyodm valla peluşda bişi bulabilirsen ondan al yarın içinde sararsın bi örtüyle saçlarını ama yarın yap unutma istikrarlıyız ara vermek boşlamak yok :))

görsellerden atabilir misin canım

ha canım bundan bende de var düğmesi var ucunda ilikliyorsun değil mi?

ha canım bundan bende de var düğmesi var ucunda ilikliyorsun değil mi?

yok canım bana bu resimde biraz tuhaf geldi havlu gibi duruyo ama kadını görünce aynıdır dedim bendekinin düğmesi filan yok direk geçiriyon kafaya..ee varsa kullan bunu canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…