Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarınızı 'NASIL' Uzatıyorsunuz?

banlanmışım
2 gündür giremiyorum ya sinir oldum,
sebebide 'Allah belamı versin benim' die bir konu vardı
yorum yapmıştım boşan yoksa Allah belanı verir die,buymuş
oda güzel...

banlanmışım
oda güzel...

neyse bakalım :)
bu arada kızlar ben saçlarımın uçlarına bebek yağı sürüyorum bi kaç seferdir yumuşacık yapıyor ipekk gibi , kırıklarada iyi geldiğini biliyordum :)

canım hoşgeldin topiğimiiiizzzzeeeeee :)
bırakma hiç üşengeçlikte yapma düzenli olarak uygula sinemakiyi :)

banlanmışım
oda güzel...

bende yorum yapmıştım o konuya

giremeyince düşünüp duruyorum niye banladım ki die , çok sinir oldum ya

neyse bakalım :)
bu arada kızlar ben saçlarımın uçlarına bebek yağı sürüyorum bi kaç seferdir yumuşacık yapıyor ipekk gibi , kırıklarada iyi geldiğini biliyordum :)

ya evet canım bende gliserinli bi kür gibi bişi diym vardı onu yapıcam bebe yağı gliserin ve suyla yapılıyodu ama gliserin bulamadım kaldı öölee hadi baa öneride bulun biraz hangisini kullandın

nasıl bi durum ya ben ööle bağlanmışımki buraya heralde giremesem deli olurum

ya evet canım bende gliserinli bi kür gibi bişi diym vardı onu yapıcam bebe yağı gliserin ve suyla yapılıyodu ama gliserin bulamadım kaldı öölee hadi baa öneride bulun biraz hangisini kullandın

hah birde gliserin var dimi, bende düşündüm onu yapmayı ama gidip almaya üşendim :)
evdeki bebek yağını aldım sinemaki yaptıktan sonra saç uçlarıma sürdüm,cidden fark ediyor bak yap sende :)
hatta dün bir gaza gelmişim sadece bebek yağını bütün saçıma sürdüm ,dedm saç derimede iyi gelir :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…