Saçma ama utandıran dert

bende daha 2 sene önce ilk defa gitmiştim aynı sen gibi düşünüyordum ne söylicem nasıl olacak falan

Benim evime birkac yuz metre ötede var bir kez gittik arkadaşlarla onda da kahve icmedim yani ben de her cesidini bilmiyorum ama latte (sütlü kahve), mocha (çikolatalı kahve) falan bilirim.yani bi de isim soruyorlar evet sana ne demeyin arkadaslarin dedigi gibi
Cok tatli bir dertmis

Ayy amaan para kazandirmayin soyle markalara yaa hem pahali hem kotu kahveler. Hep starbucks delisi pelinsularla gitmek mecburiyetinde kaldim once pelinsulari sonra starbucksi hayatimdan cikardim :)
(Orayi sadece pelinsular sever demiyorum benim gozlemim bu yonde:)

Krema vs kahvede hayatta kullanmam hepsi bos kalori. Filtre kahve istiyorum diyebilirsin seviyosan. Bir tek chai tea latte lerini begenmistim yumusak icimli salep tadimli. Orada yolda rastlastigin insanlar var sekerim, kasilmana hic gerek yok.

yorumunuza kalpler kalpleeer

ben ısrarla yok efendim tall'muş grande'ymiş,öyle demeyi reddediyorum.

mis gibi orta boy,yumuşak için lattemi sipariş veriyorum.

popüler kültüre bu kadar kapılmaya gerek yok,orta boy büyük boy işte. nedir yani

Yıllar once bir kere star.. gittim. O da arkadaşım istedi diye. Ne içersin diye sordu bende ne alırsan aynisindan al farketmez dedim. İçtiğim kahveye o kadar para vermek inan içime dokundu. Kahveyle hiç aram yok sevmiyorum nedense. Star.. gitmiyorum kahvelerini bilmiyorum diye de hiç dert etmedim. Yine olsa yine gitmem

Aşırı pahalı olduğunu düşünmüyorum, ben Americano ya da filtre içiyorum. Gidip yavaş yavaş kahvemi yudumluyorum, bazen saatlerce oturuyorum. Ama başka bir kafeye gittiğimde böyle oturmam mümkün değil, garsonlar sürekli ne istersiniz diyor.. bir çay olmuş 7 tl.. Haliyle kafeler daha pahalı geliyor:)

White chocolate mocha isteyebilirsin
Öyle ahım şahım bişey değil.

He bi de apple marka telefon bilgisayar tabletle falan gitmek allahın emri

Ben en son gidişimde (ki 2 sene önceydi heralde) millet macbookta meeting set ederken ortalık yerde çocuğumu emzirmek suretiyle ortamın seviyesini olması gereken yere çektim oh olsun

Ben 28 yaşımda ilk defa white chocolate mocca içtim.Sevgilim sayesinde.

White chocolate mocha(vayt çaklıt moka diye okunuyor)
Valla ben de hep bunu alıyorum çok güzel tatlı bir kahve, bir de sıcak mı soğuk mu, hangi boy istediğini söylersin. Bir sıcak küçük boy ehite choclate mocha

Amaan utanacak ne var. Ben de ogrenene kadar kasada hep ne tavsiye edersiniz diye sormustum zamaninda. Hic de ayip degil. Su siralar bardak hediye edilen sınırlı sayida bi kahve cikmis. Adini ben de bilmiyorum. ondan alip kampanyadan faydalanabilirsin. "Bardak hediyeli kahve varmis, ondan istiyorum" de. Boylesi cok kolay bak :)

ÖZellikle okunuşunu da yazmanızı takdir ettim.Böyle güzel kalpli insanlar var hala ne güzel.❤

White Chocolate Mocha(beyaz çikolatalı )(vay çaklıt moka) ,
Caramel macchiato (karamelli) (karamel makihato)
Latte (süt,kahve),
Chai tea latte( süt,kahve,siyah çay,karanfilanason,tarçın)
(çayiti latte )deneyebilirsin yumuşak içim diye eklersen onu ayarlayacaklardır
(tall-venti- grande) olarak 3 boyu var tall-küçük, venti- orta, grande- büyük).

Kahve adi soylemene gerek yok. Neli istedigini soyle nasil bir sey istedigini soyle yaparlar. bunda dert edilecek bir sey yok. senin gibi cok kisi var. ben calistigim halde starbucks bunyesindeki diger magazalarda, yine de gitmedim ve bilmem cunku ne gerek var? Bir kere bir seyler yemeye gittim ortamini cok kasinti buldum her yerde laptoplu insanlar

sosyal fobi bu aslında , bugün gidin hadi bir kahve alın foto bekliyoruz

Oha konu kaç yıllıkmış ya konu sahibi kahveye boğulmuştur artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…