- 14 Şubat 2008
- 3.338
- 3.939
- 698
- Konu Sahibi saricivciv00
-
Ara siniflarinki oyle olabilir belki. Biz 1.sinifiz ondandir
yorumunuza kalpler kalpleeerBu starbucks niye bu kadar utandirici anlamadim. Youtubeda ciddi ciddi videolar var starbucksta nasil siparis verilir diye ve oraya gitmeye sizin gibi cekinen baya insan var.Gorunce çok sasirdim. Bir kahve dukkanı ne kadar abartilirsa o kadar abartilmiş.
Oyle boyut belirtmek icin grande bilmem ne demeye gerek yok karşidaki de Türk neticede turkce soyleyince anliyor adam niye bu kadar kasiyorlar ben de onu anlamiyorum.
İlk gittigimde arkada kahve secenekleri vardı onlardan birini secip soylemistim. Hicbisey bilmesem istedigim kahveyi soyler oneri isterdim nedir ki.
White chocolate mocha isteyebilirsinMerhaba arkadaşlar size bişey sormak istiyorum şu meşhur star*** kahvesi varya.
23 yaşındayım bu güne kdar hiç içmedim nasıl kahveler var ne var hiç bilmiyorum ve utanmaktan hala daha gidip kahve falan alamıyorum. Böyle şekerli yumuşak içim kahveleri daha çok seviyorum. Bana bi yardımcı olsanız ben gitsem ne diyip ne alırım acaba
Biraz saçma kusura bakmayın ama gerçekten beni utandırıyor
Ben 28 yaşımda ilk defa white chocolate mocca içtim.Sevgilim sayesinde.Merhaba arkadaşlar size bişey sormak istiyorum şu meşhur star*** kahvesi varya.
23 yaşındayım bu güne kdar hiç içmedim nasıl kahveler var ne var hiç bilmiyorum ve utanmaktan hala daha gidip kahve falan alamıyorum. Böyle şekerli yumuşak içim kahveleri daha çok seviyorum. Bana bi yardımcı olsanız ben gitsem ne diyip ne alırım acaba
Kız sevgilin kim senin?Ben 28 yaşımda ilk defa white chocolate mocca içtim.Sevgilim sayesinde.
White chocolate mocha(vayt çaklıt moka diye okunuyor)Merhaba arkadaşlar size bişey sormak istiyorum şu meşhur star*** kahvesi varya.
ÖZellikle okunuşunu da yazmanızı takdir ettim.Böyle güzel kalpli insanlar var hala ne güzel.❤White chocolate mocha (vayt çaklıt moka): bu şekerli ama yumuşak içimli
Latte
Chai tea latte (çay ti latte)
Bu üçünü dene her gidişinde. Orta boy al. Şu sos olsun mu, nane aroması olsun mu falan diyecekler, hayır de. Paranı ver. Tezgahın en sonuna git bekle, kahven oraya gelecek.
Kıyamam sana. Hiç de ahım şahım değil bu arada oralardan kahve içmek ama ülkemizde adeta statü sembolü.
Özgüvenle git iç. Bilmemek ayıp değil. Bilmek zorunda da değiliz. Benim arkadaşlarım çok sevdiği için gidiyorum mecbur
Kahve adi soylemene gerek yok. Neli istedigini soyle nasil bir sey istedigini soyle yaparlar. bunda dert edilecek bir sey yok. senin gibi cok kisi var. ben calistigim halde starbucks bunyesindeki diger magazalarda, yine de gitmedim ve bilmem cunku ne gerek var? Bir kere bir seyler yemeye gittim ortamini cok kasinti buldum her yerde laptoplu insanlarMerhaba arkadaşlar size bişey sormak istiyorum şu meşhur star*** kahvesi varya.
Keşke cezalı olmasaydı da cevap yazabilseydiKız sevgilin kim senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?