- 12 Ekim 2008
- 7.029
- En iyi cevaplar
- 2
- 16.141
- 773
- Konu Sahibi saricivciv00
-
yeni favorim chai tea latte (cay ti latte diye okunuyorMerhaba arkadaşlar size bişey sormak istiyorum şu meşhur star*** kahvesi varya.
23 yaşındayım bu güne kdar hiç içmedim nasıl kahveler var ne var hiç bilmiyorum ve utanmaktan hala daha gidip kahve falan alamıyorum. Böyle şekerli yumuşak içim kahveleri daha çok seviyorum. Bana bi yardımcı olsanız ben gitsem ne diyip ne alırım acaba
Biraz saçma kusura bakmayın ama gerçekten beni utandırıyor
Tüm içeriklerine hakim değilim o yüzden yanlış biliyorsam daha iyi bilen arkadaşlar düzeltsin. Yemek değil de, atıştırmalık şeyler oluyor; sandviç, kurabiye gibi.Ne kadar kı kahveler. ..orada sadece kahve mi var?yemek yok mu?
Bende hic gitmedim kahveyle pek aram yok cay severim, cay ocagi lazimsa tarif edeyim (de piyasasi yok erkek dolu)Merhaba arkadaşlar size bişey sormak istiyorum şu meşhur star*** kahvesi varya.
23 yaşındayım bu güne kdar hiç içmedim nasıl kahveler var ne var hiç bilmiyorum ve utanmaktan hala daha gidip kahve falan alamıyorum. Böyle şekerli yumuşak içim kahveleri daha çok seviyorum. Bana bi yardımcı olsanız ben gitsem ne diyip ne alırım acaba
Aklıma anadolunun kucuk bir sehrinde doğup buyuyen kuzenimin istanbula ilkkez gittiğinde o bahsettiğiniz mesur kahveciden kahvesinin fotoğrafını cekip durumuna koyup "en sevdiğim" yazması geldi. Halbuki yasadıgı ilde olmadıgı icin ilkkez gitmişti.
Öyle kendinizi kasacağınız bir ortam degıl. eski evimin karşısında vardı cosmopolit carpık kentlesmenin yasandıgı mahallelerde gencler otobusle geliyorlardı. Kac kere bana sordular abla burada star.... varmış nerede diye. Rahat olun diye bunu söylüyorum.
White chocolate mocha içebilirsiniz. ayrıca soru sormaktanda cekinmeyin istediginiz turu anlatın onlarda tavsiye eder.
Merhaba arkadaşlar size bişey sormak istiyorum şu meşhur star*** kahvesi varya.
Small mi olsun?ne alakası var yahu.
bana yumuşak içimli kahve hangisini önerirsiniz diyebilirsin.
ama lütfen ısrarla küçük de
o small diye tekrarlayınca da küçük de.
Şimdi niye kalorisini hatırlattınız kiBebegim bosver o kahveleri bi tanesi orta boyu bile 200 300 kalori çok sağlıksız, sen sadetürk kahvesi yap içine bi iki cimdik tarcın at ohh onu iç afiyet olsun
15 mi? Burada o paraya 2 lahmacun 1 ayran alırım..Tüm içeriklerine hakim değilim o yüzden yanlış biliyorsam daha iyi bilen arkadaşlar düzeltsin. Yemek değil de, atıştırmalık şeyler oluyor; sandviç, kurabiye gibi.
Kahvelerin fiyatları da değişken, ne içtiğinize ve boyutuna göre değişir tabii ama orta boy bir kahveye ortalama 15 tl civarı ödersiniz diyelim.
Ya hahahahahah15 mi? Burada o paraya 2 lahmacun 1 ayran alırım..
Small mi olsun?
Hayir kucuk. Ksksjsjjs
ora nere 8 lira bir lahmacun burada:)15 mi? Burada o paraya 2 lahmacun 1 ayran alırım..
O zaman biz sizin oraya gelelim burda lahmacun daha pahalı15 mi? Burada o paraya 2 lahmacun 1 ayran alırım..
Yerine göre değişiyor..7 ye de alanda var.8_9 hatta 12 tl ye yapan da..12 tl vermem bir lahmacunaora nere 8 lira bir lahmacun burada:)
O zaman biz sizin oraya gelelim burda lahmacun daha pahalı
Yerine göre değişiyor..7 ye de alanda var.8_9 hatta 12 tl ye yapan da..12 tl vermem bir lahmacuna
Ay nolur içmeyin asiri zararlı, çok şekerli, selülit yapıyor tarçınlı için türk kahvesi . Ya da normal kahveyi süt ile için süt tozu yerine . En azından fikir verdimŞimdi niye kalorisini hatırlattınız kiUzun zamandır içmiyordum ben de, gidip alayım diyordum bugün. İçerken sürekli kalorisi gelir aklıma artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?