- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.748
- 348
- Konu Sahibi saricivciv00
-
kupalarını çok beğeniyordum ama çok fahiş fiyatlılar arkadaş ya
aynen öyle
ama yıllar önce bir termos bardak aldım
hala taş gibi
o zaman o paraya nasıl kıydım bilmiyorum zira şimdi çooooooooooooooook pahalı geliyor
Bu gorgusuzlugu benden once yapan oldu mu bilemedimsirf sizin icin yaptim aha boyle foto paylasmazsaniz ictiginiz bogazinizda kalir ona gore
İcinde cok kayda deger bise yok diye seyetmedim,bildigin filtre kahveiçinde ne var onu da yaz da konu sahibine faydası olsun
bir de sen işte değil misin arkadaş ne işin var elin kahvecisinde
(evden çıkamayan damdan, hasetinden çatlar)
İcinde cok kayda deger bise yok diye seyetmedim,bildigin filtre kahvecuma gunleri yarim calisma var,happy friday kapsaminda eve bile geldim.
Yanimdakiler hepten amele ben gibibak yine yazıyorum
yanında bir kadro yok mu, beni de işe al
maaşının 4 te birine hatta 5 te birine bile gelirim diyorum
ben neden hiç böyle happy friday olan bir yerde çalışamıyorummmmmmm
konu sahibi kusura bakmasın seni buldum
oğlanı kayıt ettirdin mi diye de sorayım
Yanimdakiler hepten amele ben gibi
İlk defa boyle bir yerdeyim inan. Normalde tekstilde bulamazsin oyle happy mappyAnca cuma namazina gidebilirsin o da erkeksen
Kaydettirdim Balattaki Tan’a verdim. Kismet oraymis. Babam Tan cok severdi. Hayatta olsa oglanin elinden tutar oraya giderdi eminim. Onun hayali gercek olsun istedim sacma belki ama. Oyle iste.
Simdi de ilk dolanlardan biriydi. Erken kayitlarda son gunden bir gun once gittim,kapora verdigim icin yerimi tutmuslar,sonra gelenler kapidan dondu. Fiyat olarak da baktim orta direk kaldi. Cakir,TED,Sahinkaya falan ust segment.iyi olmuş
hem yakın hem de bir ara çokkkk popülerdi
iki üç yıl önce ilk oranın kayıtları dolmuş diye konuşuyorlardı
Simdi de ilk dolanlardan biriydi. Erken kayitlarda son gunden bir gun once gittim,kapora verdigim icin yerimi tutmuslar,sonra gelenler kapidan dondu. Fiyat olarak da baktim orta direk kaldi. Cakir,TED,Sahinkaya falan ust segment.
Hadi gozun aydin iyisin bu sene deseneşahinkaya ilk okulu mu pahalı
ortaokulu bizimki ile aynı idi geçen senelerde
bilfen pahalı bir de
bu sene biz rahatız geçen senenin bursu ile devam ediyorlar, peşin ödediğim yemek parasını vs de düşecekler
Notlara kaydettim. Bu dediğiniz toffee nut latte nasıl bişey
Karamel lattenin bir adı var lütfen karamel macchiato Karameli latte deyince garip garip bakıyorlar
White mocha (vayt moka) :) Tavsiyesi olmayan ve boş yorum yapanları takma lütfen.Merhaba arkadaşlar size bişey sormak istiyorum şu meşhur star*** kahvesi varya.
23 yaşındayım bu güne kdar hiç içmedim nasıl kahveler var ne var hiç bilmiyorum ve utanmaktan hala daha gidip kahve falan alamıyorum. Böyle şekerli yumuşak içim kahveleri daha çok seviyorum. Bana bi yardımcı olsanız ben gitsem ne diyip ne alırım acaba
Biraz saçma kusura bakmayın ama gerçekten beni utandırıyor
Simdi de ilk dolanlardan biriydi. Erken kayitlarda son gunden bir gun once gittim,kapora verdigim icin yerimi tutmuslar,sonra gelenler kapidan dondu. Fiyat olarak da baktim orta direk kaldi. Cakir,TED,Sahinkaya falan ust segment.
Ara siniflarinki oyle olabilir belki. Biz 1.sinifiz ondandirTan balatın kayıt kabulu mart ta değilmi? Nasıl dolmuş ki şimdiden? Biz de kek gibi mart sınavını bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?