Saçma bir şey mi istiyorum?

Bence hiç güzel bir fikir değil.O çocuğun psikolojisi ne olacak ?
Annesi hayatta babası hayatta,tamamen istenmediğini düşünecek.
Anne annedir,ablayla yeri dolmaz.Annen bu yaşta doğurabilecek kadar sağlıklıysa gayet de bakabilir.

benim bir arkadasimi halasina vermisler evlatlik ( halanin cocugu olmadigi icin) arkadasima da belli bi yasa gelince herseyi anlatmislar. Cocugun oz ailesi ve verildigi aile yurume mesafesinde oturuyorlar. Ama cocuk halasina anne enistesine baba. Oz babasina dayi ve oz annesine yenge diyor. Yani goz gore gore hic acimiyormu cani onu da bilemedim. Ama siz annenlere yakn olmayacaksiniz en azinda cocuk daha iyi alisir belki. Birde anne babanizin yasi kac?

Anneni babani en iyi sen bilirsin canim...
eger annegil de hem fikirse al gotur
eger cocuk ilerde tavirlanirsa
anne beni biraktin derse
evet senin iyiligin icin biraktim der madem...

Hayir dedigin gibi ise annen o cocukla mumkun degil ugrasamaz
yenidogan cunku hele kolik olursa vsy haline...
Evet ilk ay uyuyorlar ama .2 ay cok degismeye basliyorlar...

bu arada inanilmaz bir yuk ve sorumluluk aliyorsun
ikiside bebrk olucak cunku
cocuk olsa al ver eline bisey oyalanir
ama bebek olunca epey sabit gerek...

Ben yazdm yorum yukarida aynı seyi yasadım ablam almak annemde vermek istedi ama babaannm vermedi iyi veya kötu bakıldım ama bişekilde büyüdum annmn yanında ama en ufak bi seyde anneme sen zaten beni istemiyosunku diye sitem edip ağlardım bebek icin cok kotü olur bence ama konu sahibi annem babam yaşlı dior hala ya yaşlıysa alsınlar yanlarına yardımcı bebeğe o baksn ama anneden ayırmasnlar bence

İyi güzel de yasalar ne diyor duruma? Çocuğu alıp yurtdışına götürürken anne babasız gidebilecek mi? Bazı işlemler için anne ya da baba lazım. En basit kimlik yenileme için bile anne ya da baba imzası gerekiyor. Bunu düşündünüz mü?

Kusura bakmayın haddimi aşarak soruyorum

Bu kadar hastalığa rağmen neden gebelik?

Tansiyon ve diyabet diyorsunuz zaten bunların ilaçları vücudu yeterince tahrip eder.

Babanızın zaten yaşı ilerlemiş ..

Yani heyecan aramak için yanlış yolu seçmişler...

Sorup soruşturucaz araştırıcaz onları.

Kırmızı kısımlar bence de çok önemli..

İsteyerek asla yapmazlardı. Nasıl korunduklarını sormak istemiyorum doğal olarak, demek ki hap alıyorsa unutmuş -unutkanlık var zaten- başka yöntemleyse de ne oldu bilemem.

Sizi hatırladım, annesinin hamile olduğunu öğrenince alay etmek, gülme krizine girmek, sinirlenmek vs. gibi isterik tepkiler gösteren üyesiniz. Genelde üyelerin çeteresini tutmam ama konudaki mantığa aykırılık direk o konuyu çağrıştırdı, açtığınız konuları aratınca yanılmadığımı anladım.

Yaşı 44 ama o da anne olacak, her anne gibi kendi emzirmek, büyütmek, kendi yetiştirmek isteyecek. Bebeği de her bebek kadar annesine ihtiyaç duyacak. Evet yaşı 44 ama siz ne kadar anneyseniz o da o kadar anne olacak. Daha az değil. Şunu kabullenin artık.

(Benim gibi çocuk doğurmayı asla düşünmeyen, çocuk sevgisinden bahsedilirken afakanlar basan ve ay ne şeker di mi diye gösterilen bebek resimlerine suratında mimik oynamadan bakan birine bile anne-bebek ilişkisi temalı şöyle cümleler kurdurdunuz ya, helal olsun diyorum.)

Siz maddi yönden diyorsunuz inatla, ben sağlık ve enerji ve yaş bakımından diyorum. Annemin yerinde olsam verirdim ben, siz vermeyebilirsiniz tabii ki sizin düşünceniz.
kardeş örnek veriyorum örnek :) maddiyat ile verdiğim örnek sizin durumunuz değil sadece örnek. misal.

madem maddi durumu iyi, annen bakıcı, yatılı yardımcı alsın. hem ilaçlarını düzenli alır, hem bebek ana babadan ayrılmamış olur.
aldın diyelim, size anne baba, öz anne babasına ne diyecek?
biz 4 kardeşiz. birimiz annemizden azar işitse, üvey miyiz diye ağlardık.
hem maddi durumu iyi olup, yardımcı tutma imkanı varken, üstelik yurtdışına göndereni ve götüreni affedemezdim ya.

Herkesin bi fikri vardir bende kendi fikrimi soyluyeyim sakin almayin ilerde o cocuk annesinden nefret eder niye beni istemedi verdi diye dusunur herkesten farkli gorur kendini bence ona bu haksizligi yapmayin tamam sizin gonlunuz guzel ama kendinizi bu durumda dusunseniz

ya cocugu üzerine alacak yada anne baba izin kâğıdı lazım yurtdışına çıkarmak için ablayım götürüyorum olmaz.

44 yas nedirki doguracak enerjisi olduguna gore bakacak enerjiside vardir.
cok sacma onu alip goturmek mantiga aykiri anne baba olmus olsa tamam ama anne baba hayyata ve dogmamis anne karnindaki cocuktan bahsediliyor sanki kesi yavrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…