Saçma bir sorun biliyorum

patosdoritossivilce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
253
35
38
Merhaba çok saçma birşey ama ne yapacağımı bilemedim.
Yan komşumuz küçük şirin bir tencerede bize yemek getirmişti. Bende o tencerede eski erkek arkadaşıma yemek götürmüştüm az birşey olduğu için ona koydum hemen getiririm diye ama tabi orada unuttum. Sonra ben bu erkek arkadaşımdan ayrıldım yaklaşık 2 ay oldu. ayrıldığımda götürdüğüm tencerenin komşuya ait olduğunu geri almam gerektiğini söyledim tamam dedi ama unuttu sorumsuz bende o sinirle senden hiçbirşey istemiyorum yanıma yaklaşma yeter dedim. Şimdi ben bu komşuyu her gördüğümde tenceresini istiyor. Ve ben eski erkek arkadaşımla asla iletişim kurmak istemiyorum. Ne yapmalıyımmmm?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim alt komşu bahçede iş yapıyrdu başka bir komşu ile bardağa içecek koydum götürdüm..kırmışla adam başka 2 bardak getirdi..usul böyledir yani..tencerenin benzerini almalısın ve geri vermelisin bir an önce..

Yenisini alsan olmaz mı?

ben böyle birşeye kızardım ne yalan söyleyeyim ya çeyizindense! onu da geçtim yok gerçekten kızardım bu konunun olabilir canımı yok benim için, çok başımız yandı bu konuda kaç takım bozuldu ..sizin başka hiçbirşey yok gibi onla götürmeniz yanlış zaten e madem götürdünüz geri istemelisiniz bence

Yanlış anlamayın ama sorumsuz insanlardan nefret ederim. Ne demek kadının tenceresiyle başkasına yemek vermek? Ya insan ertesi gün hemen alır götürür tenceresini. Böyle insanlardan bi kaç tane tanıdım ve hemen uzaklastim asla bi seyimi de vermem. Emanete ihanettir bu. Ayıp ya lütfen biraz daha duyarlı olun. Başkasının mali sizde 1 günden fazla kalmasın ona gözünüz gibi bakın. .
Ben sizin komşunuz olsaydım iyilik yaptım kötülük buldum der agzinizin payını verirdim. Çünkü gerçekten çok ama çok ayıp ya.
Insanlara değer vermezseniz onlar da size vermez. Gidin bi takım tencere alın gerçi yaptığınız ayıbı asla örtmez.
Kusura bakmasın kimse ama bu konularda çok a çok hassasim. ...

Tabi canım bende kızardım. Yenisi alınır ama bende çeyizindense diye takımı bozulduysa diye kıvranıyorummm nasıl istemeli ki

benim su bardaklarıda takımdıkola bardağı koymuş komşu iki tane...kırılmış yanlışlıkla..görünce ama bunlar su bardağı değilki dedim çok da belli etmemeye çalıştım..insan kızmıyor değil..cana geleceyine mala gelsin..bence tencereyi çok bekletmek uygun olmaz komşu neden geri vermediğini nereden bilsin bir an önce vermeli bence..

Ohooo benden çok yazmışsınız. Bende hatamın farkındayım yani yazdıklarınızın hepsini biliyorum zahmet olmuş. Çözüm istedim eleştiri değil

bende fazla durmasından rahatsız olurum komşu tabağının hemen vermeye gayret ederim

Evet evet haklısınız biran önce cesaretimi toplayıp istemeliyimmm

ortak bi tanidik yok mu senin adina istese eski sevgilinden
bence komsunla konus, durumu acikla. yenisini alsam olur mu de, hayir derse mecbur isteyeceksin baska caren yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…