Saçma bir sorun biliyorum

Eh o zaman yazıyorum whatsapp dan valla ver komşumun tenceresini yazacağım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yani ne sekilde bittigini bilmiyorum cok kavgali kotu bi sekilde bittiyse bi arkadasiniza da getirtebilirsiniz muhattap olmamal icin.

O degilde bir de bakiyormusun bu tencere geri barismaniza vesile oluyormus 😄 ilerde torunlariniza anlatacaginiz romantik bir ani olur he

Yok konuşarak ayrıldık ben onun tencereyi unutmasına çok kızmıştım. Ve bu arada barışma kısmı imkansız hem hiçbirşey hissetmiyorum hemdeeee hayatımda başka biri var :)))

Valla bayilip bayilmamaniz beni ilgilendirmiyo siz ne yazdiysaniz insanlar da ona göre yorum yaziyo. Dalga geçer gibi hı hı öyle modunda cevap yazana kadar acmasaydiniz madem konu falan...

Valla bayilip bayilmamaniz beni ilgilendirmiyo siz ne yazdiysaniz insanlar da ona göre yorum yaziyo. Dalga geçer gibi hı hı öyle modunda cevap yazana kadar acmasaydiniz madem konu falan...

Hayır yazdığım konuya göre yorum yapan pek az eleştiri istediğimi yazmadım biliyorum ne yaptığımı ve hatamın farkındayım. Bence ben konu açmasaydım değil siz yorum yapmasaydınız. Cevap yazarsanız ben yazmayacağım çünkü bayılmış olacağım yani bayılıp bayılmamam sizi ilgilendirmeyeceğine göre de cevap yazmazsınız sanırım.

Ilk defa birine boyle bir sey yaziyorum.
ikaziniz uzere tum yorumlari okudum.
gorunen o ki sizin o tencereyi bu sekilde kullanmaniza sasmamak lazimmis.
cok laubalisiniz kusura bakmayin.isin dalgasindasiniz.akli basinda her insan bilir emanet malin baskasina verilmeyecegini.
siz bu yapilan uyarilara hala ' aman ne var, abartmayin' gibi yorumlar yapmissiniz.
Bundan sonra size biri bir sey verirse onu dolaba kaldirmayin, yikayip icine uygun baska bir sey koyup hemen sahibine verin.
toplumun yazili olmayan gorgu kurallaridir bunlar.
bilmiyorsaniz not alin, ilerde isinize yarar.
bir igne bile olsa baskasinin malina dokunulmaz.

ya erkek arkadaşın getirecek
Yada emanet aldığın tencerenin çok benzerini alıp sahibine vereceksin. .

Eski erkek arkadaşın sorumsuzmuş, sen ondan daha sorumsuzsun.. komşunun sana güvenip, bir şeyini verecek hali kalmamış..

Evet çünkü komşumun bütü mutfağınu bana taşıdım artık hiç güvenmiyor bana.

Tek olay yeter canım, ne kadar sorumsuz olduğunu anlamıştır... bütün mutfağı taşıma şansın yok zaten, esprili kişilik seni :))

Kusura bakmayın ama yazdıklarınızdan zerre etkilenmiyorum. Aslında benim tavrım daha çok genel. Pusuya yatmış bekliyorsunuz biri çıksa da eleştirsem diye. Ama eleştirileriniz takılmayınca hemen yaftalıyorsunuz. Olmuşla ölmüşe çare yoktur sevgili kadınlar önemli olan çözüm odaklı düşünmek ve ders almak.

Öhömmmm teveccühünüz efenim :)

Aferin, büyüklerine saygılı olmayı bildiğin gibi, emanet olarak sana verilen bir malı, değil başkasına vermek, en kısa sürede sahibine geri vermeyi de öğrenmişsindir inşallah evladım :))

emanet emanet verilmemeli. bana yapılsa çok sinirlenirdim. belki gerçekten sevdiği bir şeydir. çocukla iletişim kur ve geri al. sonuçta kendi keyfin için vermişsin şu anda katlanıp geri alsan iyi olur.

Aferin, büyüklerine saygılı olmayı bildiğin gibi, emanet olarak sana verilen bir malı, değil başkasına vermek, en kısa sürede sahibine geri vermeyi de öğrenmişsindir inşallah evladım :))

ahaha çılgın

konu sahibi, sakın tencereyi tek başına verme, yanında bir de hediye al özür dile.. la benim komşum olsan yağmurlu havada su vermem sana, bardak geri gelmez bak espri yeteneğin bana da bulaştı

Evet buradan çok büyük dersler çıkardım :) sizi seviyorum kadınlar kulübü üyeleri

Ahhaa çok tatlısınız :) umarım diğer sevgili kadınlar kulübü üyelerine de bulaşır.
Yeni tencere aldım fakat eskisini de isteyeceğim. Yüzümde gülücüklerle sıpalığıma verin geciktirdim ve geciktirme hediyesiyle geldim diyeceğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…