Saçma bir sorun biliyorum

Sirin bir takim tencere alin,kendi tenceresinin akibetini anlatmayin ama,ins alninizin akiyla cikarsiniz bu isten.
Yanlis anlamayin akil vermek haddim degil ama bir daha baskasinin malina gozunuz gibi bakin hemen teslim edin,kotu anlar yasayabilirsiniz.
Hayirli gunler.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Kimse çeyizinden bir parcayi komsusuna yemek götürmek icin vermez

yoo çeyizini artık gündelik kullanıyorsa ( ki dikkatli kullanıyordur) geri verilecek akşama sabaha diye verebilir nereden bilsin :) bardak değil tabak değil vermiyim kırılırsa çeyizimdi üzülürüm diye düşünsün

Ah şu güne kadar kimsenin iğnesini ödünç almadım. Böyle saçma birşey yaptığıma inanamıyorum. Dediğiniz gibi yapacağım sonuçta o kişiye de getirme falan diye kızdım ve hiç muhattap olmak istemiyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya geri adım atıp e.arkadaşınızdan o tencereyi alcaksınız..
ya da aynısından komşunuza hediye edeceksiniz..
başka seçenek yok..

bu arada sorununuz saçma değil ama cevaplar tahmin ettiğinizin dışında gelmicek...

ortak bi tanidik yok mu senin adina istese eski sevgilinden
bence komsunla konus, durumu acikla. yenisini alsam olur mu de, hayir derse mecbur isteyeceksin baska caren yok

Varda saçma olur melssaw tencere istiyor denmesi kulağıma hiç hoş gelmiyor. Keşke atar yapmasaydım.

Neredeyse 3 aya yakin olmus... Ya aynisini bulun ya daha iyisini alio verin ya da sevgilinizden isteyin başka bir çözüm ne olabilir ki herkes bunu söyleyecektir...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Başkasının malıyla başkasına yemek mi götürülür bir de yemek bittikten sonra hala tencere neden sizdeydi hemem birşeyler koyup geri vermeniz gerekirdi yıkayıp dolaba konur mu milletin eşyası hadi götürdün koy orda başka birşeye al tencereyi kaç ay yani kadına da lazımdır tencere bu aylardır yok hiç güzel birşey değil tabi ki yenisini alacaksınız. Ben bir arkadaşıma kitabımı vermiştim okuması için roman. Çocuğy kahve dökmüş sayfasına ben okuyup bitirdiğim halde hemen yenisini almış getirmişti bence zaman kaybetmeden alıp verin yeterince ayıp olmuş zaten.

Verdiginiz degerin kiymetini bilmeyen cok fazla insan var. Ve yuz verdikce tepene cikiyolar. Bnce sinirlenmekte cok haklisiniz..keske ben de hepsinin yuzlerine karsi boyle soyleyebilseydim :)

İstemese vermeyecektiniz herhalde.Belki aynısını bulabilirsiniz bakmak lazım

Son düzenleme:

:) allahımmm çok ayrıntıya girmek istemedim ama bu nasıl bir büyütmekkk sakin kızlar halledeceğim

sorumsuz olan tek eski sevgiliniz degil galiba. eger yemegi goturdugunuz gun ayrilmadiysaniz tabii.
hem belki o da yeni sevgilisine corba falan goturmustur belli mi olur?

çok enteresan bi tencere değildir sanırım aynısından bulursunuz.. bulamazsanız da açık açık söyleyin kadın da sorup durmasın.. 3lü tencere seti alıp kendinizi affettirin..

Aman allahım eleştirmeye açık bir durum. Herkes mükemmel :) neyse kızlar bu tarz eleştiri ve benimde başıma geldileri özelde konuşun şayet size kendimi ispat etmeye çalışacak değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…