Saçma bir sorun biliyorum

Sizin tencere öldü yenisini aldım desem daha yerinde olur :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence ilk olarak aynısını bulmaya çalışın çarşıda pazarda. Yok bulamadın istet ortak tanıdıkla eski sevgilinden. ilişki bitmiş gitmiş boşver . Ne düşünecek aylar sonra, bakacak arkası yok anlayacak derdinin sadece tencere olduğunu.

Polisle gidermişim kapıya :)

Hangisine şaşırsam bilemedim.
Kadın iyilik yapayım diyo yemek getiriyo siz tencereyi geri götürmek yerine emanet malı başkasına emanet ediyosunuz en kötü yoğurt kabına koyar insan da yine başkasının malıyla götürmez yani. Emanet malın canı az olur derler bak kuş olmuş tencereSevgilinizden ayrılabilirsiniz ama öyle ya da böyle istemelisiniz bence, koskoca insanlarsınız neticede.

İşin trajikomik tarafı koskoca 2 ay geçmiş, kadının gözünde düştüğünüz duruma değdi mi bilemedim. Bunca zamandır insan sorunu çözemiyosa bi'tencere alır yani bir iki gün değilki...

Şahsen iki ayın üstüne bana başka tencereyle gelseler bile ben sağlam cırlardım.

Son düzenleme:
hiç umurunuzda değil halen işin dalgasındasınız.komşunuza karşı düştüğünüz durumdan daha kötü olmayacak erkek arkadaşınızdan tencereyi geri istemek merak etmeyin.

Ağlamamı istiyorsunuz sanırım olagelen bir konu için niye üzüleyim. Ders çıkarırım ancak. Ayrıca yenisini almaya çıkıyorum. Ben yokken bütün mükemmel komşuluğunuzu yazıverin birşeyler kapabilirim

Ay bayılacağım ayrıntıya girmek istemediğimden bahsetmiştim ama girmeli. Çok seyrek evde oluyoruz dışarıda karşılaşabiliyoruz sadece. Hergün evde değilim ki allahtan değilim neler olabileceğini görüyorum. Ayrıca trajikomik olarak adlandırmanız gerçekten trajikomik.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Son düzenleme:

Aslinda her ne kadar eski sevgilinizle iletisime gecmek istemeseniz de bi sekilde bu orijinal tencere geri alinmali sirf emanet oldugu icin, ve komsunuza geri iade ederken yaninda bi hediye yada arkadaslarin dedigi gibi baska guzel bir tencere hediye edebilirsiniz özür dileme amacli. Aradan cok zaman gectigi icin yipranmistir diye aciklama yaparsiniz eger sorarsa komsunuz. Insallah bi sekilde kirginlik olmadan halledersiniz 😊

:) aldımda geldim ama evde yok. 3 lü bir set olarak acaba yemek mi yapsam öyle versem hemde 3 tencereye birden :)

Aa iste demişsiniz onu da mı istesem off off bilemiyorum işte

3 aydir kadin tenceresini istiyor siz de onu oyaliyor musunuz? Bunca zaman cozum bulamadiniz mi gercekten?
cok tuhaf, ister takim olsun ister ceyiz, yapilacak sey belli.
ya gidip isteyeceksiniz ya da yenisini alacaksiniz. 3 ayda karar veremediyseniz bir uc ay da karari uygulamak icin gecer herhalde.

Aa iste demişsiniz onu da mı istesem off off bilemiyorum işte

yani sonucta emanet bi tenecere oldugu icin, emanete de sahip cikilmasi gerektigi icin bence evet o tenecere geri gelmeli.. Yanina da o hediye tenecereler de yakisir bilemiyorum abarti mi dusundum ama siz yine de o tenecereyi getirtin

Tabi evet oyalıyorum mesela diyorum ki tencereniz hala kirli yıkamamı bekliyor böyle biliyor yani. Ayrıca sonuna kadar okuyun lütfen sebeplerini yazdım.

yani sonucta emanet bi tenecere oldugu icin, emanete de sahip cikilmasi gerektigi icin bence evet o tenecere geri gelmeli.. Yanina da o hediye tenecereler de yakisir bilemiyorum abarti mi dusundum ama siz yine de o tenecereyi getirtin

Hmmm cesaret toplamam gerekiyor o vakit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…