Saçmalamak

iyi de çocuk oyun aç diye verdi

hangi ara düşünüp de hemen kadının watsapp ına girdiniz

yani çocuk yanınızda oyun bekliyor o an nasıl aklınıza geldi

birileri sizi silebilir, engelleyebilir de bunu bu kadar takmayın ne önemi var ki

mesela bir tanıdığımız çok sık durum yapıyor diye sildim sonra aradı tabii adı çıkmadığı için tanıyamadım Allah Allah ben bunu niye kaydetmemişim diye düşündüm

kaydettim ve birkaç gün sonra neden daha önce kayıtlı olmadığını hatırladım, kendisi ile sorunum yok ama abuk sabuk sürekli durum yapıyor ve diğer durumlara bakarken onunki de açılıyor vs vs istemedim

iyi de çocuk oyun aç diye verdi

hangi ara düşünüp de hemen kadının watsapp ına girdiniz

yani çocuk yanınızda oyun bekliyor o an nasıl aklınıza geldi

birileri sizi silebilir, engelleyebilir de bunu bu kadar takmayın ne önemi var ki

mesela bir tanıdığımız çok sık durum yapıyor diye sildim sonra aradı tabii adı çıkmadığı için tanıyamadım Allah Allah ben bunu niye kaydetmemişim diye düşündüm

kaydettim ve birkaç gün sonra neden daha önce kayıtlı olmadığını hatırladım, kendisi ile sorunum yok ama abuk sabuk sürekli durum yapıyor ve diğer durumlara bakarken onunki de açılıyor vs vs istemedim
Kendime en çok kızdığım da bu ne kadar önemsemişim ki kişiliğimden ödün verdim.

Yok ya dedikodu eden insanlar değiller.. Benim bu yaptığımı bile gidip başkasına söylemez. Orasi sıkıntı değilde benim yaptığım sıkıntı oldu işte.
Bir anlık gaflet'le yapmışsınız demekki sizde. bu kadar pişman olduğunuza göre. iyi insan bulmak zor bu devirde kaybetmeyin derim .

Telefon çok kişisel bir eşya. Nasıl izinsiz bakabilirsiniz?

Benim için kabul edilebilir bir durum değil. İzin istemeden telefonumun herhangi bir uygulamasını kurcalayan birine asla güvenmem, üzgünüm.

Siz açıklamanızı yapmışsınız. Karşı taraf tutumunu kendine göre belirler. Başka bir şey yapmanıza gerek yok artık.

Kızlar eşimin bir arkadasi var benden yaşça büyük hanimiyla abla kardeş gibiyiz. Geçenlerde çağırmıştı onun yanına gittim. Kucuk oglu bana telefonu getirdi oyun acmam için. Bnmde bir arkadaşımin profil fotoğrafı yoktu beni sildi mi diye düşünüyordum. Bu kişiyle ortak arkadaşımız. Neyse bi an dedim bakayım onda gözüküyor mu diye aldim elime girdim. Birden telefon çaldı kala kaldim öyle abla geldi aldi tlfnu kapatınca görmüştür muhtemelen o ekrani. Sonra birsey diyemedim aradan biraz zaman geçince dedim bende gözükmüyor sildi mi diye düşündüm senden baktım dedim tepki vermedi. Yanlis yaptığımı sormam gerektiğini söyledim. Olabilir insanlık hali kotu birsey düşünmedim zaten dedi. İlk defa başıma böyle birsey geliyor hic böyle biri değilim aslında ama kendimi düşürdüğüm duruma inanamıyorum. Bir daha bu kadınla görüşmek istemiyorum çünkü her görüşümde ayni seyler aklıma gelecek utanıcam. Sizce çok mu abartıyorum.
Evet yersiz bi hareket olmuş ayıp olmuş ama öyle görüşmeyi kesicek kadar da değil biraz abartıyosun

Bir anlık gaflet'le yapmışsınız demekki sizde. bu kadar pişman olduğunuza göre. iyi insan bulmak zor bu devirde kaybetmeyin derim .

Yani elbette o kişiden kötü bir tepki beklemiyorum ama ben yaptığım şeyden utanıyorum. Yüzüne bakamam diye düşünüyorum.

Telefon çok kişisel bir eşya. Nasıl izinsiz bakabilirsiniz?

Benim için kabul edilebilir bir durum değil. İzin istemeden telefonumun herhangi bir uygulamasını kurcalayan birine asla güvenmem, üzgünüm.

Siz açıklamanızı yapmışsınız. Karşı taraf tutumunu kendine göre belirler. Başka bir şey yapmanıza gerek yok artık.

Evet.. Bende inanamıyorum zaten.
Üzüldüğüm nokta da bu güvenilirliğimi yitirmiş oldum. Hemde saçma sapan bir sebeple.

Kendime yakıştıramıyorum aslında o an bunu nasıl düşünemedim bilmiyorum gerçekten..
İnsansın boşver o kadar kafana takma bende böyle bi duruma düşmüştüm baya utanmıştım senin gibi ama üstünü kapatırsan karşındaki de

gün yüzüne çıkarmazsa unutulur gider yüklenme kendine öyle hayat bu tek hatan bu olsun yeterki inan çok büyük bi hata değil bu

İnsansın boşver o kadar kafana takma bende böyle bi duruma düşmüştüm baya utanmıştım senin gibi ama üstünü kapatırsan karşındaki de

gün yüzüne çıkarmazsa unutulur gider yüklenme kendine öyle hayat bu tek hatan bu olsun yeterki inan çok büyük bi hata değil bu
Karşıdakinin tutumu nasıl oldu ?

Karşıdakinin tutumu nasıl oldu ?
Telefonu elimden aldı bende direkt özür diledim böyle şeyleri çok ciddiye alan biri değilimdir o an hata olduğunu biliyodum çok da utandım

ama zamanla unutuldu gitti konusda açılmadı bidaha bu konuyu okuyunca hatırladım bende 😄

Telefonu elimden aldı bende direkt özür diledim böyle şeyleri çok ciddiye alan biri değilimdir o an hata olduğunu biliyodum çok da utandım

ama zamanla unutuldu gitti konusda açılmadı bidaha bu konuyu okuyunca hatırladım bende 😄

Kız ya. Telefon çaldı bnmde ozur dileyeceğim bir ortam olmadı o telefonla konuştu. Sonra telefonu kapanmış onu söyledi.. Bende dedim bnmde tlfnda bazi profiller gözükmüyor x kişiye senden baktım görünüyor mu diye sende görünüyor falan dedim. Özrüm kabahatimden büyük oldu.

Yani elbette o kişiden kötü bir tepki beklemiyorum ama ben yaptığım şeyden utanıyorum. Yüzüne bakamam diye düşünüyorum.
2 saniyelik düşündüğünüz bir eylem için günlerce üzülecek hatta utanicaksiniz. almanız gereken ders varmış demekki bu açıdan bakın.

Sildiğine emin olsanız ne yapacaksınız ki?
Ne geçecek elinize? Neyi değiştirecek hayatınızda?
Bilemedim,biri telefonumu karıştırsa ben onunla görüşmek istemem zaten.
Ayrica arkadaşımın cocuğu elinde anne/babasının telefonu ile gelip açmamı istese annen/baban acsın derim ellemem bile kaldı ki başka şeyleri açıp bakacağım.
Yaptığınız çok yanlış. Telefon kişiye özel bir eşya,izin almaksızin karıştırmamalısınız.

Karsidaki insan size kirici bir tepki vermemis ki. Neden görüsmeyeceksiniz. Yaptiginiz öyle veya böyle dogru degildi biliyorsunuz. Bir anlik gafletden öte yakalndiginiza üzüldünüz galiba. Neyiseki karsi taraf uzatmamis sizde uzatmayin.

En sinir oldugum seylerden biri mesela birine bi resim gostermek icin verirsin bazi dengesizler alir galerideki diger resimlerede bakar.ben o konuda cok dikkatliyim bir resime bakar geri veririm.sizinki de cok sinir bozucu sorsaniz soylermis ama gururunuza yedirmeyip kendiniz bakmissiniz sonucta ortada

Karsidaki insan size kirici bir tepki vermemis ki. Neden görüsmeyeceksiniz. Yaptiginiz öyle veya böyle dogru degildi biliyorsunuz. Bir anlik gafletden öte yakalndiginiza üzüldünüz galiba. Neyiseki karsi taraf uzatmamis sizde uzatmayin.
Yani yaptigim hata zaten birde yakalanmak. Ne bileyim ya.

En sinir oldugum seylerden biri mesela birine bi resim gostermek icin verirsin bazi dengesizler alir galerideki diger resimlerede bakar.ben o konuda cok dikkatliyim bir resime bakar geri veririm.sizinki de cok sinir bozucu sorsaniz soylermis ama gururunuza yedirmeyip kendiniz bakmissiniz sonucta ortada
Evet aslında acar gosterirdi ben macera aradım resmen. Rezilliğim yanıma kaldi.

Bende bir bahaneyle telefonumu eline alıp bakanlardan hoşlanmam ama bu kez yapan ben oldum.

Back
X