- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi Allahbuyuktur
-
Güya kınamayın muhabbeti akılli kadın nickiyle halletmiş
Çok oldu mu doğruyu söyle,nasıl tanıştınızÜzülme sakın
Çok oldu mu doğruyu söyle,nasıl tanıştınız
Ben çoi kınadım zamanında gala fakirim maalesefKınayınca başımıza geliyosa
Sabancıları koç'ları falan kınasak zenginliklerini? Başımıza gelirmi ki?
Ben çoi kınadım zamanında gala fakirim maalesef
Tamam tamam ,gerisini merak etmiyorum ,anlatma daha fazla,kendimden utanıyorum aman tanrım nasıl nasıl nasılEpey oldu site olarak tanıştık..
Bilgilerini vermene gerek yok kazen hepsini isterse kendi buluyorGuvenim sarsildi fln onlari sadece oylesine soyledim ki ben burda adimi sanimi bilgilerimi vermedim ki guvenim sarsilsin. Sadece saka yollu tepkiler verdim. O kadar ama konu otobus soforlerine kadar gitti...
Tamam biz anlaştık ve konuyu kapattıkBilgilerini vermene gerek yok kazen hepsini isterse kendi buluyor
Bilgilerini vermene gerek yok kazen hepsini isterse kendi buluyor
Hiç sorma bende bayağı bi geriden geldim KK da erkek olması normal mi yorumlarını okuyunca bayağı bi başa sardım :))))) 14.cü yada 15.ci sayfadan başla ozamanKonu buralara ne zaman geldi ne alaka28 sayfa oku işin yoksa
Kardeş olduklarını bilmiyordum bende diyorum neden culry beni sevmiyiBiraz şaşırtayım hatta 2 kardeşler...
Kendileriyle tanışma imkanımız oldu..
valla ben konu sahibini baya bi kınıyorum.eski eşine yazık.adam bi de affetmis.insan ne icin yasar...?Bu saatten sonra hiçbir anlamı olmayacak evliliğin, unutulacak bişey değil takdir edersiniz ki.. sizi yargılamıyorum, asla kınamıyorum. Kimse tatlı yuvasını bozacak şekilde hareket etmez yapıyorsa bi sıkıntı vardır mutlaka. Böyle durumlarda ayrılmak en doğru karar.. Geri dönmeyin hayatınıza sağlıklı yön vermeye çalışın, Allah yardımcınız olsun..
Evet mesela bende pandayımŞimdi burda erkek fotosu kullananlarda erkekmi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?