- 15 Eylül 2017
- 746
- 819
- 23
- 32
- Konu Sahibi Allahbuyuktur
-
Patronun evli sanirm imam nikahindanmi bahsediyor o adam ayri ev acmis esinn geri doncegini sanmam yazik olms evlatlarinza madem pismansin gorus konss o adamlada knsmayi kessBundan bir yil önce bir ise girdim patronum ilanı aşk etti. Şeytan tatlı getirdi olayı ve bende duygusal mesajlar yollamaya başladım ama asla cinsel birliktelik olmadı. Sonra eşim vatsapvep den takip etmiş. Beni işden çıkardı. Evde 1 yıl boyunca göz hapsinde oldum. Birsüre zarfında mesajlar devam etti o kişi ile. Sonra eşim yine yakaladı evden gönderdi beni. 2 çocuğun ile ablama sığındım. Sonra o kişi bana ev açtı asla gelip gitmiyor aylık nafakami veriyor bu yuvayı ben bozdum diye. Nikahına almak istiyor. Ama iki çocuğum var ve ben kahroluyorum 8 yaşındaki oğlum babasını tercih etti. Küçük oğlum benimle. Kardeşler ayrıldı. Ben yanıp kavruluyorum ciğerim yaniyor. Eşime yalvarsam beni tekrar kabul eder ama tadı olurmu bilmiyorum. Ablalarım bu saatten sonra asla olmaz esin her fırsatta seni ezmeye çalışacak diyor. Ben esimi cinsel anlamda istemiyorum ama çok büyük bir merhamet ve vicdan azabı çekiyorum. Geri donsem olur mu. Yoksa bağrıma taş basıp yoluma mi bakayim. Aklı selim insanların mantıklı görüşlerine ihtiyacım var. Ne olur bana dua edin.
Bende çok şaşırmıştım açıkçası öğrenince Arkadaslar hepinize toplu cvp verim anlasamiyoruz. Eminim kazen bile okusa beni anlar die umuyorum. Ben neden erkek yonetiyo olmasin bilmem ne demiyorum. Ilk kez bu sitenin yoneticisinin erkek oldugunu duyunca sasirdim. Hepsi bu... abartmaya gerek yok . ..
Cok tsklr :)))Bende çok şaşırmıştım açıkçası öğrenince demek istediğini anlatmak istediğini anladım o yüzden
Evet farkettim sizi değişik panda fotolari koyuyorsunuz özel bir ilginiz vardır diye düşünmüştüm ama bilemedim şimdi :)neyse hayırlısı olsun:)Evet mesela bende pandayım
Olur mu öyle şeyama olabilirde
Evet bak benim fotoma ben neyimŞimdi burda erkek fotosu kullananlarda erkekmi yani
Gel pisi pisiiii :)))Evet bak benim fotoma ben neyim
Bende yeni üye olunca şaşırmıştım neden bu kadar tepki çekti anlamadım doğrusuHayir cnm aglamiyorm aglayacak bi durumum yok cok sukur. Sadece herkez neden bu kadar sabit fikiir anlamiyorum. Yarim saattir kendimi anlatmaya calisiyorum ama hic kimse tmm sasirmissindir haklisin demiyor.
Değişik panda fotoları mıEvet farkettim sizi değişik panda fotolari koyuyorsunuz özel bir ilginiz vardır diye düşünmüştüm ama bilemedim şimdi :)neyse hayırlısı olsun:)
Bende yeni üye olunca şaşırmıştım neden bu kadar tepki çekti anlamadım doğrusu
Evet sizinde kedilere özel ilginiz var sanırım olabilir tabi:)ben erkek fotosu koyanlari anlamadgmdan sordumEvet bak benim fotoma ben neyim
O benim kendi kedim bibim nickinize dengesiz ikizler yazmanıza gerek yok zira ikizler genelde dengesiz olurEvet sizinde kedilere özel ilginiz var sanırım olabilir tabi:)ben erkek fotosu koyanlari anlamadgmdan sordum
Bundan bir yil önce bir ise girdim patronum ilanı aşk etti. Şeytan tatlı getirdi olayı ve bende duygusal mesajlar yollamaya başladım ama asla cinsel birliktelik olmadı. Sonra eşim vatsapvep den takip etmiş. Beni işden çıkardı. Evde 1 yıl boyunca göz hapsinde oldum. Birsüre zarfında mesajlar devam etti o kişi ile. Sonra eşim yine yakaladı evden gönderdi beni. 2 çocuğun ile ablama sığındım. Sonra o kişi bana ev açtı asla gelip gitmiyor aylık nafakami veriyor bu yuvayı ben bozdum diye. Nikahına almak istiyor. Ama iki çocuğum var ve ben kahroluyorum 8 yaşındaki oğlum babasını tercih etti. Küçük oğlum benimle. Kardeşler ayrıldı. Ben yanıp kavruluyorum ciğerim yaniyor. Eşime yalvarsam beni tekrar kabul eder ama tadı olurmu bilmiyorum. Ablalarım bu saatten sonra asla olmaz esin her fırsatta seni ezmeye çalışacak diyor. Ben esimi cinsel anlamda istemiyorum ama çok büyük bir merhamet ve vicdan azabı çekiyorum. Geri donsem olur mu. Yoksa bağrıma taş basıp yoluma mi bakayim. Aklı selim insanların mantıklı görüşlerine ihtiyacım var. Ne olur bana dua edin.
Maşallah kendinize:)zira bilmeyenler vardır belkiO benim kendi kedim bibim nickinize dengesiz ikizler yazmanıza gerek yok zira ikizler genelde dengesiz olur
Bundan bir yil önce bir ise girdim patronum ilanı aşk etti. Şeytan tatlı getirdi olayı ve bende duygusal mesajlar yollamaya başladım ama asla cinsel birliktelik olmadı. Sonra eşim vatsapvep den takip etmiş. Beni işden çıkardı. Evde 1 yıl boyunca göz hapsinde oldum. Birsüre zarfında mesajlar devam etti o kişi ile. Sonra eşim yine yakaladı evden gönderdi beni. 2 çocuğun ile ablama sığındım. Sonra o kişi bana ev açtı asla gelip gitmiyor aylık nafakami veriyor bu yuvayı ben bozdum diye. Nikahına almak istiyor. Ama iki çocuğum var ve ben kahroluyorum 8 yaşındaki oğlum babasını tercih etti. Küçük oğlum benimle. Kardeşler ayrıldı. Ben yanıp kavruluyorum ciğerim yaniyor. Eşime yalvarsam beni tekrar kabul eder ama tadı olurmu bilmiyorum. Ablalarım bu saatten sonra asla olmaz esin her fırsatta seni ezmeye çalışacak diyor. Ben esimi cinsel anlamda istemiyorum ama çok büyük bir merhamet ve vicdan azabı çekiyorum. Geri donsem olur mu. Yoksa bağrıma taş basıp yoluma mi bakayim. Aklı selim insanların mantıklı görüşlerine ihtiyacım var. Ne olur bana dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?