Sadakatsizlik ettim.. çok pismanim

Patronun evli sanirm imam nikahindanmi bahsediyor o adam ayri ev acmis esinn geri doncegini sanmam yazik olms evlatlarinza madem pismansin gorus konss o adamlada knsmayi kess

Bende çok şaşırmıştım açıkçası öğrenince demek istediğini anlatmak istediğini anladım o yüzden

Ev acti, nafaka veriyor( o nafaka degil) demissiniz bu bildiginiz metres hayati. Evliyken cocugunuz varken kendinizi bu durumlara dusurmussunuz. Ustelik ilkinde esiniz affetmis valla bravo, namus davasi olabilirdi. Ne diyelim cocuklariniza yazik olmus

Hayir cnm aglamiyorm aglayacak bi durumum yok cok sukur. Sadece herkez neden bu kadar sabit fikiir anlamiyorum. Yarim saattir kendimi anlatmaya calisiyorum ama hic kimse tmm sasirmissindir haklisin demiyor.
Bende yeni üye olunca şaşırmıştım neden bu kadar tepki çekti anlamadım doğrusu yanlışlıkla iki yorum yazdım bu arada =)

Eşiniz nasıl kabul edecek 2. İhaneti siz nasıl aynı yatağa girip yatacaksınız aklım almıyor. Adam birde size ev açmış kesin evlidir de. Madem böyle bir halt işledin azıcık gururlu ol ve eşine dönmeyi aklından bile geçirme. Ne yiyorsunuz ne içiyorsunuz da böyle geniş mideye sahip oluyorsunuz kardeş?

Dönme eşine yazık.Çocuklara da olan olmuş.Allah hayretsin devamını

esin senden kurtulmus daha da yapisma adama..
e sen kocani aldattin patronunla ask yasadin kocan seni bosadi patronun da evlenmek istiyo e tmm iste emeline kavusmussun evlensene...
ya ama tabi evlilik olmaaaaaazz aldatma daha tatli geldi dimi bi heyecan macera falan ....

Adam sana 2 kere sans wermis rekrar vermez bence sen zaten duygusal msj attim diyorsun dusunmus tasinmis esinin olmadigi bir yola girmissin kendi isteginle
Sonra patronun sana ee acmis nafaka diyirsun ne nafakasi kadin nikahli kocadan nafaka alinir?? Sen sadece yaptiginin cok cook cok yanlis oldugunu biliyorsun ve esinin bunu hak etmedigini biliyorsun.
Sen yolunu secmissin patronla dewam
Ama unutma bulbulu altin kafese koymuslar vatanimda vatanim demis.sen kocani cok arasin.insan alistigini ister
Bari patronu aldatma

Peki esiniz o adamin size ev actigini ogrense hic bi ilişki yasamadiğiniza nasil emin olacak esinizi cok seviyirsaniz eger önce o evden cikip baska eve gecin sonra esinize kendinizi afetirme yolarini arayin yok sevmiyorum falan derseniz madem patron size asik sizde karsilik vermişsiniz evlenin o kadar insallah duzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…