Sadakatsizlik ettim.. çok pismanim

Geri dönün bence sonra diğer çocuğunuzda sizden nefret etsin. Tek başına kalınca düşüncek kimsede kalmaz rahat rahat evlenirsiniz

donsende eskisi gibi olurmu hersey sende guven sarsilmis bi kere o adam guvenirmi duygusal bag olusurmu cinselligi gectim
Hatayi yapmissin sonuclarina katlanmak,zorundasin malesef vicdan azabi cekmek hic biseyi eskiye dondurmuyo

İşt bu olayların sonucunda cinayetler çıkıyor.eşine dönse affedermis eşi ama cinsellik anlamında bir şey hissetmiyormus hanım efendi e şimdi bunu durten ortada bı itiş kalkış olmamisya onuda yapackki tam olsun .layigini bulmuşsun işte adamın başına daha bela olma mümkünse diğer cocugunuzuda umarım tez zamanda sizden alırlar .çocuklarını dusunn bir anne böyle bir şeyi değil yapmk aklından geçmez Allah ıslah etsin ne diyimm...

Maşallah bu tarz konu açılınca sayfa sayfa yorumlar geliyor..
Konu da inandırıcı gelmedi pek.
Gerçekse bile kınayıp yargılamak bize düşmez artık. Herkes hatasının, günahının bedelini öder.

Helal sut emmis adammis sizden kurtulmus esiniz. Dilerim kendingibi duzgun biriyle evlenir mutlu mesut yasar

Son durum nedir, neler konuşulup tartışıldı, polemiklere mi girildi, % kaç fake olduğu düşünüldü totali biriniz özet geçer mi acaba hayrına?

Son durum nedir, neler konuşulup tartışıldı, polemiklere mi girildi, % kaç fake olduğu düşünüldü totali biriniz özet geçer mi acaba hayrına?
Ben dahil 3 fake 2,3 Allah cocuklara yardim etsin 2,3 onun adi nafaka degil bacimmmm gerisi kendi arasinda geyik

patronun size metres gibi ev açması, para vermesi amma velakin hiç gelip gitmemesi, cinsel ve duygusal açıdan beklenti içinde olmaması çok ilginç

Yeni üye, bir mesaj ve entrikalı giriş... Bence fake
36 sayfa yazılmış ama muhtemelen cevap verilmemiştir konu sahibince.

Yine boyle biri icin banlanmak istemiyorum sonra kk giremiyorum . Gun gelir devran doner. Sanmaki seninle fingirdeesen adam baskasiyla yapmayacak .yazik iki cocuk annesisin bide . Allah boylelerin yanina birakmasin aminnnnnnnn. O eski esinide rahat birak adam kurtulduguna bi sevinsin ben adamin yerinde olsam seni oldurmustum de neyseeeee cok sakın biriymis .

Konu fake değil yorumlardan dibe çöktüm. Bir hata yaptım çocuklar için geri dönüşü var mı diye sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…